Çok kötü bittik, biz çok kötü bittik…

Allahım kız kardeşlerim kızım böyle salak salak tercihler yapmasın nolur amin. Affedersin malsın ya iç çamaşırı atan avukatı yanındaki kekoya tercih ederdim gözümde keko bi şey canlandı niye kendine değer vermez bu kızlar kocam bana bağırınca burnundan getiriyorum kediye dönüyor, tabi bu seviyeye gelmek kolay olmadı bizim de salak oldugumuz zamanlar vardı ama bu kadar değildik

Off ne kadar da boş beleş bir insansın düşük zekalı diyim inşallah senin yüzünden ceza yemem bide bide nasıl drama yaratmış .

Anlamıyorum sen bela mıknatısı mıson? Sevgilin gaspçı sen hala seviyorum diyorsun adam seni bir sınır anında çekip vuracak. Platoniğin iç çamaşırı fotosu atıyor.Bu konuda yazmadığın birşey var bence. Bir avukat durduk yere platonik olduğu birine öyle foto atmaz.
Sevgilinden ayrıl o avukatlara seni şikayet edicem de ve engelle

keşke yeni üye olsa fake olsa dedim ama değil

Ya siz sakamisiniz digerini engellemedim diyor daha arkadasim bu adamla birlikteligin sonu mezar mezarrrrrrr su mazoşist kızları anlamayacağım yakinda tv de haber olursunuz kac yasindasiniz akliniz 15 gibi vallahi kiziyorum yahu

Allah daha nasıl yol göstersin..

Kendinizi geçtim hiç kıymetiniz yok belli ki, bu adam anneme de zarar verir diye de mi endişe etmiyorsunuz?
Bu kadar akil fukarasi olunmaz.
Konu da gerçektir, var böyle manyaklardan hoşlanan kızlar. İnsan muamelesi görmek yerine böylesinden haz alıyorlar.

Konu başlığına ithafen, adam zaten bitik de siz de bitmeye çalışıyorsunuz. Kim için, bir sürü sabıkası olan bir suçlu için. Bu kadar değersiz misiniz?

Siz şaka mı yapıyorsunuz? Ne okudum ben? Nasıl bir akıl tutulması içindesiniz ya? Kendi gönlünüzle ölüme yürüyorsunuz. Baba sevgisi eksikliğiniz mi var? Beni çocuğu gibi sevdi demişsiniz. İnanamadım okuduklarıma. Hemen bir psikiyatriste gidin ya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…