Çok kötü bittik, biz çok kötü bittik…

Yahu altı üstü bıçaklama ya da kafasına sıkma ihtimali var sevgilinin. Şahsen bende sapığın şikayet edilmesinden yanayım. Sapik yani boru mu? Taksim'de sallandirmak şart.
Yani yazmayacaktim ama kim kime bu kadar rahat iç çamaşırlı mesaj atabiliyor? Üstelikte avukat 🤣🤣🤣
Çüküsünden sallandırsınlar taksimde pis sapığı ibreti alem olsun. Bi daha kimse kimseye don fotisi atamasın 😂

Tabi gaspçı ne yapacak canım minnoş minnoş insanları gasp eder sadece. Asıl zararlı iç çamaşırı gönderen. Öldürülme sebebi resmen. Şimdi gaspçı sinirlenip pıçağı takıverirse suçlu kim? Tabiysiki iç çamaşırcı 🙄
Ay çok güldüm Allah affetsin wpcksşwşdlflfwpckdşwşrl

Tabi gaspçı ne yapacak canım minnoş minnoş insanları gasp eder sadece. Asıl zararlı iç çamaşırı gönderen. Öldürülme sebebi resmen. Şimdi gaspçı sinirlenip pıçağı takıverirse suçlu kim? Tabiysiki iç çamaşırcı 🙄
İkisiyle gorusmesin tabiki.Ama ben hepsini okumadım.İkisi de beni sinir etti aslında.İccamasiri sapığı daha çok sinir etti.

Ne bu watpaad deneme yazısı mı?

Mafya aşkim beni duvara savurdu ve sıkıştırdı "birak canimi acitiyorsun" dedim. O sirada burnuma sigara ve vanilya kokusu (Butun kotu cocuklar ve mafyalar boyle kokuyor nedense) geliyordu kalbim yerindrn cikacakti. Göz göze geldik sonra agiz agiza. 😁😁😁😁

1 sene önce birine tutuldu. Öldü öldü dirildi. Aslında şöyle ki, ben kendi halinde biriyim ama sevdiğim çocuğun adam yaralamadan gasptan vb bir çok davadan dosyaları var. Tipine baksanız at hırsızı gibi, para desen yok. Bir yere gidiyorsak bile hep hesabı her zaman ben ödemişimdir..

benim onu sevmemin en en en büyük sebebi beni çok sevmeseydi. Öyle duru, öyle beyaz, öyle sessiz, cennet gibi severdi…
:KK70:

Mafya aşkim beni duvara savurdu ve sıkıştırdı "birak canimi acitiyorsun" dedim. O sirada burnuma sigara ve vanilya kokusu (Butun kotu cocuklar ve mafyalar boyle kokuyor nedense) geliyordu kalbim yerindrn cikacakti. Göz göze geldik sonra agiz agiza. 😁😁😁😁
konu fake olmalı bu kadar salaklık watpaad için bile fazla 😄

Valla bana da öyle geliyor. Sitenin %99’unun akıllar beş karış havada.
Hanfendi ben gaspçı ile birlikte olsun demedim detay çok elbette tabiki öyle tiplerden Allah bizleri korusun.Ben telefon sapigina takıldım sinir oldum.Kisaca şikayet edin dedim.

Dikkat ederseniz hanfendi överek anlatıyor.

Ya adamla yatsın kalksın mi dedim Gözüme ilk çarpan sapik oldu.Zaten kendisi de aram onun yüzünden bozuldu diyor.
Adamla yatıp kalkmaya kadar bu ilişkide bi sorun görmüyosun demek ki hımm.. yani adamın profili yapısı falan ideal erkek bu doncu adam olmasa her şey yolunda. Bu konuda gözüne ilk çarpan sapıksa sende tedavi olmalısın

4EE0F6A1-E99F-4BE6-A18B-ED0EF2D88A04.jpeg

X