Çok kötü bittik, biz çok kötü bittik…

Tamam ortalık ruh hastası, cani, maganda kaynıyor da, bazı kızlar da koşa koşa bunlara kendilerini öldürtmeye gidiyor gerçekten. Aklınız mı yok, kendinize saygınız mı yok? Sizin başınıza gelen geliyor da arkada bıraktığınız gözü yaşlı anne babalarınıza acıyorum. Bütün yol küfür, şiddet görmüşsünüz bunlar çok normalmiş gibi adamın birini engellemediğiniz için kendinize kızıyorsunuz. Hayret şey doğrusu!

7 yıldır yokmuşsun keşke bir 7 yıl daha dönmeseydin be Bayanhazine. Bu ne biçim bir hayat tarzı? Silahlar, gasplar, suçlular, iç çamaşırı fotoları, tükürmeler, şiddet...

Bir de eskiden konular böyle dramatize ve de romantize edilerek, tuhaf güzellemeler yapılarak (Bu çocuk beni çocuğu gibi severdi, benim onu sevmemin en en en büyük sebebi beni çok sevmeseydi. Öyle duru, öyle beyaz, öyle sessiz, cennet gibi severdi…gibi) anlatılıyormuş, sen hala orada kalmışsın.

Bir de insanlar olaylara pek tepki vermiyormuş. Şu an öyle olmadığını anlayacaksın.

Nerde piskopat manyak var gidip ona aşık olmayı nasıl beceriyorsunuz?

Gerçek çıkarsa hiç sasirmam... bazı kadınlar mafya tipleri seviyor, ölene kadar yolu var işte.
bu mafya değil ki bu düz adi suçlu, gaspçı. bildiğin hırsız.

yani burada bunu yazdığıma da yuhh ama mafya "babası" adamlar adı üstünde "baba", parası var, itibarı var, etrafında onlarca adam var, racon filan kesiyor. tamam adam öldürmüşlüğü de vardır, ot işi toz işi de yapıyordur, aklamaya çalışmıyorum ama başka bir düzlem yani onu demeye çalışıyorum.

Şu ayarda değil mi anlatım tarzının hissiyatı

Sizi öldürecek potansiyeli olan bir adamla beraber kalamazsınız. İnsanın tek canı var hadi kendinizi düşünmüyorsunuz bari annenizi ailenizi düşünün. Elin magandasına kapıldınız diye insanlara evlat kardeş acısı yaşatmaya adım adım gidiyorsunuz. Hesap ödeyeceğiniz paraları elinizde tutun lütfen bir psikiyatrdan randevu alın.

Ne bu watpaad deneme yazısı mı?

Gaspciyi bilmemde.İccamasiri fotoğrafi atan sapığı kesinlikle şikayet edin.Acimayin.

Kara büyü mü ? Aptallık mi ne bu ? Aşk değil o kesin de !

Gaspciyi bilmemde.İccamasiri fotoğrafi atan sapığı kesinlikle şikayet edin.Acimayin.
Tabi gaspçı ne yapacak canım minnoş minnoş insanları gasp eder sadece. Asıl zararlı iç çamaşırı gönderen. Öldürülme sebebi resmen. Şimdi gaspçı sinirlenip pıçağı takıverirse suçlu kim? Tabiysiki iç çamaşırcı

Yahu altı üstü bıçaklama ya da kafasına sıkma ihtimali var sevgilinin. Şahsen bende sapığın şikayet edilmesinden yanayım. Sapik yani boru mu? Taksim'de sallandirmak şart.
Yani yazmayacaktim ama kim kime bu kadar rahat iç çamaşırlı mesaj atabiliyor? Üstelikte avukat

Anneni de al başka bir şehre taşın. Adamla da asla görüşme. Sosyal medyada ismini kullanma, telefon numaranı degistir. Kendinize neden bunu hak görüyorsunuz ya. Ananiz babanız böyle davransa dunyayi ayağa kaldırıp elin adamı için öldürmedi neyseki diye düşünmek.... Böyle birine denk gelse normal insan yolunu degistirir. Konuşmayı geçtim gözüne bile bakmayayim da pisliği filan bulaşmasın deriz. Siz delirmiş olmalısınız. Bir daha muhatap olmayın.. ayrıca bir avukat size asla öyle bir fotoğraf atmaz. Atmaz yani. Sevgilisi değilseniz asla atmaz. Yanlış atmış kısmını anlayamadım... Yanlış da atmaz. Atsa siler. Mümkün değil yani....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…