- Konu Sahibi BenmasMavi
-
Ah melek kalpli arkadaşım..
Şu an ki ruh halinle yazıyorsun bunları,
oysa ki eşini çok seviyorsun oda seni öyle biliyorsun değil mi?
Bak Mavim, ben eşin seni aldatıyor demedim haşa,
sadece dikkatli ol diyorum, davranışlarına bak değişmiş mi,
sana olan ilgisi değişmiş mi vs.
Ama..
Tekrar diyorum o kızın söylediklerine kesinlikle inanmıyorum.
Eşinide en çok sen tanırsın güzelim,
bu yüzden onun söylediklerini iyice aklında kur ki yanlış kararlar vermeyesin.
Eşin sonradan sana mesajı gösterdi mi? Şimdi telefonu kırık ve pin i kilitli mi? Mesajı göstermesini iste ondan. Sadece o kadar tepki gösterip tlf nun kilitlenmesine sebep olması ve atıp kırması beni rahatsız etti.
ee madem neden telefonun pin kodunu bilerek yanlış girip duvara attı parçaladı? Bir çekincesi olmayan insan neden yapsın ki bunu?
aklınıza kötü bişey getirmek istemem, aklıma böyle birşey geldiği için diyorum...
maviiiiiiisana bir süre bir derdim vari yasaklamak lazim:umursamaz:
sacmalama öyle her yanlis gelen mesajda süphelenseydik ohooooo
benim basimada geldi
sakinles artik
anlattiklarina göre bence ortada aldatma filan yokolumunekankayizsmile
üzmek istemem ama eşinin yalan söylediği okadar bariz ki başı sıkıştığı için kızı aradı seni aramasını söyledi eşinin sana anlattığını hikayeyi devam ettirdi eğer gerçekten canın olsaydı panikleyip teli kırmazdı sakin kafayla düşündü bu masalı buldu bence....
kız önce can diye biri yok demiş. sonradan eşiniz siz görmeden onu aramış veya msj atmış sanırım.
kendisi aradığında da can diye kardeşi olduğunu eşinizin söylediği şekilde size aktarmış
bence olay budur. zor bir durum ama çabuk inandırmış sizi
bana da ilk mesajını okuyunca aynen bu yorumları yapmak geldi içimden tuttum kendimi mavi.. çünkü en kötü senaryo bu. yani eşin "can" lakabını arkadaşının adına göre uydurmuş ve sıkıştığında arkadaşından yardım alma fikri de olmuş olabilir. tabi bu en kötü senaryo.
çünkü bir erkek kendi hatasını örtmek için öfkelenir, kriz geçirir. telefonunu atması, pini kilitlemesi, telin kırılması buna delalet.
tabi arkadaşı olan canın da yanlış mesaj atma olasılığı da var. bunu çözmek sana kalmış. bu işin peşini bırakmazsın. mesajın olduğu numara canın ise hiç sorun yok demektir.
Okyanus'un ortasında sandala binilmez .Hemen boşanma fikrini geliştireceğine olayları doğru ve takıntısız ortaya çıkarmaya kanalize ol.Bi anlayıp dinlemeden boşanmak ne çok şaşırıyorum bunları duydukça.
Güçlü ve dik olmak iyidir ama anlayıp dinlemekte erdemdir arkadaşım.Sakin ol bir önce dinle anla
Tabikide tetikte ol ama sakin ve güçlü ol, her karışıkta boşansa insanlar ooo herkes bekar gezer
Canım eğer bu konu senin dğilde bir başkasının olsa idi kesin bu adam aldatıyor derdim. Senin eşini ve eşinin seni ne kadar sevdiğini biliyorum, buna inanamıyorum ama içimde bir terddüt var. Gelen mesajdan sonra eşinin mesajı yanlış göndemişsin yazıp göndermesi eğer karşıdaki bir bayan ise bir nevi uyarı niteliği taşıyor bence. Can olsa idi eşin aradığında ya telefonu açar yada arar abi pardon, yanlışlıkla göndermişim filan derdi.... Maalesef bastıramadığım kötü düşünceler bunlar.
Bu durum karışıklıktan ibaret değil sadece.
Aldatma olabilir işin içinde.Ve benim en tahammül edemediğim şeydir aldatma olayı.
Şuanki moral bozukluğum,asabiyetim ,mutsuzluğum da bundandır.Aldatıldığımı düşünmemdendir
esinin hatti vodafone mi, eger öyleyse 6aylik konusma gecmisine bakabilirsin internetten
Üzüldüm böyle şeyler yaşamana mavicim. :çok üzgünüm:
İnşallah olay eşinin anlatmak istediği gibidir
okuduklarımdan eşinin kasten pin'i yanlış girip,telefonu bile gözden çıkartıp kırmak istemesi pek iyi şeyler düşündürmedi bana,resmen paniklemiş.
Ayrıca öyle bir durum varsa bile yuvasının yıkılmasını göze almamış olup,kadına hatasını telafi etmesini söylemiş olabilir ve sonradan kardeşi can oluverir,rahatsızlık da bahanesi.
Sonuçta minareyi çalan kılıfını hazırlar.
Bence bu işin peşini bırakma mavicim ,hangi marketmiş o,can kimmiş,gerçekten o kadınla kardeşler mi,kadın neyin nesidir öğrenmelisin
başka bi telden ona mesaj atsan naber tatlım nasılsın diye..o zaman kızsa veya can sa eğer arar herhalde bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?