- Konu Sahibi BenmasMavi
-
Konuşmadım işte ne diyeceğimi bilemediğimden :çok üzgünüm:
Tutulmuş durumdayım şuan ..
O zaman markete gidip tanışayım mı çocukla ben ..:sinifsinif:
Bilmiyorum ya umarım birşey yoktur.
Boşanma fikri silinmedi tamamen aklımdan zaten
İçindeki inanmayan taraf dursun, kimse sen istemedikten sonra seni inandıramaz. Ama eşine bunu belli etme, dikkatli davran, eşinle birlikte gitme işyerine o kişi ile tanışmak için, yalnız git yada başka günendiğin birini gönder.
bence de canim git konus
ben esinin boyle bisey yapacagina ihtimal vermiyorum pek
tanimiyorum ama ne bilim icime oyle doguyo
bence o hat kimin üzerine kayitli, onu ögren
Canım lütfen bir sakinleş önce,
burdaki konuları okuya okuya insan korkuyor tabiki,
sanada hak veriyorum ama eşinin sana olan sevgisini biliyoruz aynı şekilde seninde ona.
Lütfen birşeyler kesinleşmeden net bir düşünceye (boşanma) sahip olupta ona takılma.
Dur bir açığa çıksın olay.
Ama bak yine diyorum, temkinli olmayada devam et çünki ben bu kızın söylediklerine inanmıyorum, inşallah doğrudur da ben yanılıyorumdur, ama pek mantıklı gelmedi bana açıklaması malesef. :çok üzgünüm:
Tek gitsem daha iyi olur zannımca mafoldumben
İnşallah canım inşallah...
Eşime 'sana çok güvenmiştim dünkü mesajdan sonra içime dert oldu aradım çıkan kız sesinden sonra herşeyim yıkıldı ,artık bu evde kalamam,bu ev kasar beni bu vakitten sonra dedim
O da ' lütfen aşkım senden başka kimim var ,aldatmam için sebebim bile yok olsa da neden aldatıyım seni bu denli seviyorken ,ayrılırsan ben de biterim yapamam olmaz felan dedi bacaklarıma sarılarak
Bir de seni aldatsaydım bunu gelir sana direk söylerdim ve boşanırdık dedi.Ortada aldatmanın a sı yokken boşanamam senden dedi.:çok üzgünüm:
15 dk ya gelyorum mavi
herzaman yanindayim arkadasim
Aldatıyormudur yani :çok üzgünüm:
Direk boşansam mı yoksa çok kötüyüm çok :gitme:
Büyük gözlerinle başlayan birşeydi tam hatırlamıyorum ki...
İçim acıyor ...
Sadece o kadar tepki gösterip tlf nun kilitlenmesine sebep olması ve atıp kırması beni rahatsız etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?