Çok Kötü Birşey Oldu..:(

ıçindeki inanmayan taraf dursun, kimse sen istemedikten sonra seni inandıramaz. Ama eşine bunu belli etme, dikkatli davran, eşinle birlikte gitme işyerine o kişi ile tanışmak için, yalnız git yada başka günendiğin birini gönder.

Konuşmadım işte ne diyeceğimi bilemediğimden :çok üzgünüm:

Tutulmuş durumdayım şuan ..

O zaman markete gidip tanışayım mı çocukla ben ..:sinifsinif:

bence de canim git konus
ben esinin boyle bisey yapacagina ihtimal vermiyorum pek
tanimiyorum ama ne bilim icime oyle doguyo

bende şöle bi olayı anlatayım tesadüf deyince aklıma geldi
bundan 10 ay önce falan gece saat 11 de eşimin teline bir mesaj geliyo "selam nasılsın " diye
neyse arıyoruz tabi açmıyo arkadaşlarının veya akrabalarının şaka yapabileceği ihtimalinide düşünüyoruz tabi..ben buna mesaj yazdım iyiyim canım tanıyamadım telini felanmı değiştirdin yoksa diye kaydirigubbakcemile3....onun cevabı hayır canım öylesine numarayı salladım belki arkadşa oluruz diye akannehir
tamam o zaman nedne konuşmuyoruz telini açsana
şimdi müsait değilim ( bu arada gece saat 12 30 olmuş)
neyse artık arıyoruz açmıyo açmıyo eşim nonun kime ait olduğunu o kişinin kim olduğuna kadar buldu..bunları yazdık kadın korkusundan açtı teli eşim dedi sen kimsin beni bu saatte rahatsız ediyosun.kadın çok kısık bir sesle konuşuyo tabi...ve bu kadın evliymiş telide eşinin üstüne kayıtlıymış Çok üzgünüm çoook
uzun oldu ama böylesi insanlarda var
yani yanlışlıkda olabilir canım sen kafandaki soru işaretlerini giderene kadar didikle

Bilmiyorum ya umarım birşey yoktur.

Boşanma fikri silinmedi tamamen aklımdan zaten

Canım lütfen bir sakinleş önce,
burdaki konuları okuya okuya insan korkuyor tabiki,
sanada hak veriyorum ama eşinin sana olan sevgisini biliyoruz aynı şekilde seninde ona.
Lütfen birşeyler kesinleşmeden net bir düşünceye (boşanma) sahip olupta ona takılma.
Dur bir açığa çıksın olay.
Ama bak yine diyorum, temkinli olmayada devam et çünki ben bu kızın söylediklerine inanmıyorum, inşallah doğrudur da ben yanılıyorumdur, ama pek mantıklı gelmedi bana açıklaması malesef. :çok üzgünüm:

Tek gitsem daha iyi olur zannımca mafoldumben

bence de canim git konus
ben esinin boyle bisey yapacagina ihtimal vermiyorum pek
tanimiyorum ama ne bilim icime oyle doguyo

İnşallah canım inşallah...

Eşime 'sana çok güvenmiştim dünkü mesajdan sonra içime dert oldu aradım çıkan kız sesinden sonra herşeyim yıkıldı ,artık bu evde kalamam,bu ev kasar beni bu vakitten sonra dedim

O da ' lütfen aşkım senden başka kimim var ,aldatmam için sebebim bile yok olsa da neden aldatıyım seni bu denli seviyorken ,ayrılırsan ben de biterim yapamam olmaz felan dedi bacaklarıma sarılarak

Bir de seni aldatsaydım bunu gelir sana direk söylerdim ve boşanırdık dedi.Ortada aldatmanın a sı yokken boşanamam senden dedi.:çok üzgünüm:

bence o hat kimin üzerine kayitli, onu ögren

Aradım turkcelli gizli kayıt dediler...

Aldatıyormudur yani :çok üzgünüm:

Direk boşansam mı yoksa çok kötüyüm çok :gitme:

sen ona acidigini yinede belli etme canim sen akilli kizsin
ilk once su canla konus bakim ne yumurtlicak

Canım bişey yapıyor olsa utlaka daha önce kuşkulanırdın. Bir de akşamki mesaj tam olarak nasıldı hatırlıyor musun?

Saçma olacak ama eşinizi alın yanınıza, hem kızın hem de Can' ın kimliklerine bakın; içinizdeki şüpheyi tamamen bitirmiş olursunuz böylece. Eşinize de sonra empati kurmasını söylersiniz, benim yerimde sen olsan ne yapardın diye. Çok geçmiş olsun, umarım bir yanlış anlaşılmadan ibarettir durumdur...

Aldatıyormudur yani :çok üzgünüm:

Direk boşansam mı yoksa çok kötüyüm çok :gitme:

Ah melek kalpli arkadaşım..
Şu an ki ruh halinle yazıyorsun bunları,
oysa ki eşini çok seviyorsun oda seni öyle biliyorsun değil mi?
Bak Mavim, ben eşin seni aldatıyor demedim haşa,
sadece dikkatli ol diyorum, davranışlarına bak değişmiş mi,
sana olan ilgisi değişmiş mi vs.
Ama..
Tekrar diyorum o kızın söylediklerine kesinlikle inanmıyorum.
Eşinide en çok sen tanırsın güzelim,
bu yüzden onun söylediklerini iyice aklında kur ki yanlış kararlar vermeyesin.

Büyük gözlerinle başlayan birşeydi tam hatırlamıyorum ki...

Eşin sonradan sana mesajı gösterdi mi? Şimdi telefonu kırık ve pin i kilitli mi? Mesajı göstermesini iste ondan. Sadece o kadar tepki gösterip tlf nun kilitlenmesine sebep olması ve atıp kırması beni rahatsız etti.

kız önce can diye biri yok demiş. sonradan eşiniz siz görmeden onu aramış veya msj atmış sanırım.
kendisi aradığında da can diye kardeşi olduğunu eşinizin söylediği şekilde size aktarmış
bence olay budur. zor bir durum ama çabuk inandırmış sizi

ee madem neden telefonun pin kodunu bilerek yanlış girip duvara attı parçaladı? Bir çekincesi olmayan insan neden yapsın ki bunu?
aklınıza kötü bişey getirmek istemem, aklıma böyle birşey geldiği için diyorum...

maviiiiiii sana bir süre bir derdim vari yasaklamak lazim:umursamaz:

sacmalama öyle her yanlis gelen mesajda süphelenseydik ohooooo

benim basimada geldi

sakinles artik

anlattiklarina göre bence ortada aldatma filan yokolumunekankayizsmile

İçim acıyor ...

Canım ya.. :teselli:

Sadece o kadar tepki gösterip tlf nun kilitlenmesine sebep olması ve atıp kırması beni rahatsız etti.

İşte Mavim,
o kıza inanmamamın bir sebebide bu.
Eşinin birden öyle celallenmesi.
Ha belki sen ona inanmıyorsun diye sinirinden kırıp atmıştır,
buda olabilir elbette, asla günahını almak istemem eşinin,
ama hoş bir davranış olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…