Çok korkuyorum...

Kadının numarasını almıştım. Acaba arasam mı diyorum, gerçi arayıp ne diyeceksem???? İçimde büyük bir öfke var...

yok arama.

ama keşke sabredip eşini bir kaç gün izleseydin. hareketlerini davranışlarını...
telefonuna bir daha baksaydın..

eğer kadın sırf kancayı atmak için böyle bir mesaj attıysa zaten sana evet ilişkimiz var diyecektir.

ya da kocan benim peşimde filan diyecektir.

o kadının sözüne güven olmaz. senin kendi kendine durumu çözmen lazım...

ne halt yediğini bir Allah bilir ona havale edin o herşeyi ortaya cıkarır ve onu bunu değli yuregınızı dinleyin bu konuyu araştırırsanız gün yuzune cıkabilir
artı şunuda soylemek istiyorum.
VAKTİN KALİTELİ OLMASI İÇİN İNSANLARIN KALİTELİ OLMASI LAZIM.
sizle alakası yok cümle herkez için geçerli
Cümleyi düzelttim yani.

Bekledikten sonra aramak saçma değil mi? Ne diyeceğim o zaman kadına? "Geçen ay siz kocama mesaj yazmıştınız neden mi?" Kafamın içinde bin tane soru dolanıyor cevapsız kalmak insanı daha da dibe çekiyor...

kocanız para işlerinde nasıl biri? yani daha önce bir arkadaşı ya da akrabası için krediye kefil olduğunu biliyor musunuz? bu onun için normal bir şey mi? çünkü kimi erkekler var, güvendikleri insanlara rahatça kefil oluyorlar. kimileri de akrabasına bile kefil olmuyor, prensip meselesi.

Parasını sevdikleri için harcamaktan hiç çekinmeyen biridir ama kolay kolay kimseye kefil olmaz.

düşüncelerimi ifade etmeden önce açıkça belirteyim ki daha önce hiç evlenmedim. ne kocam var ne de çocuğum. ama daha önce iki kere çok fecii bir şekilde aldatıldım-aldandım.

kendi kanaatime göre kocanıza güveniniz yıkılmış ve bir daha inşaası da çok zor görünüyor. belki kocanız sizi aldatıyor (bu flörtsel bir şey de olabilir, cinsel içerikli de olabilir), belki de aldatmıyor asıl mesele bu değil. bu olayın mükemmel bir açıklaması olduğunu öğrenip atlattıktan sonra, başka bir gün telefonunda başka bir bayanın mesajını görürseniz yine içinize kurt düşecek mi? bence asıl soru aldatılıyor muyum değil de budur.

güvensizliğiniz için sizi suçlamıyorum, belki karşınızdaki kişiden gördüğünüz çabayı yeterli bulmadınız, belki sizi rahatsız eden-burada anlatamadığınız başka detaylar var, ya da belki de sadece geçmişteki tartışmalarınızı geride bırakamıyorsunuzdur. kişilikle, yapıyla alakalı bir şey ve kimse de -bilhassa kocanız- sizi bu konuda suçlayamaz. bu işte kocanız tamamen günahsız olsa bile, böyle hassas bir süreçte çok daha dikkatli davranmalıydı. işin aslını-astarını anlatmadan, siz durumun farkına varana kadar açıklamasını erteleyerek her şeyi riske atan kişi kocanızdır. 'bir mesaj yüzünden yuvanı yıkıyorsun' deyip topu size atarak, işin kolayına kaçıyor.

Belki paranoyakça senaryo yazıyorum ama düşünmemeye çalıştıkça aklıma geliyor, aklıma geldikçe işi daha da kurcalıyorum kafamda.
Geçtiğimiz yaza hatta yaz sonuna kadar kredi kartı ekstreleri gelirdi mailine, bunu biliyorum çünkü nerden ne aldım kaç taksit yapıldı hepsini bilirdi... 2 aydır ödemeleri ben planladığım için sorup istiyordum ekstreleri ama yok gelmiyor bankayı aradım diyordu. Şimdi acaba diyorum aldığı birşeyler vardı da benden mi saklıyordu bilinçli olarak... Şüphe işte, insanın içine düşmeye görsün en alakasız olayları bile birbirine bağlayabiliyor insan...

valla aylarca gelmediği de oluyor ekstrelerin. ben sırf bu yüzden bi kartımı iptal ettirdim. aylarca mail gelmedi. en az 10 kere aradım. mail adresimi teyit ettirdim. yani doğru olabilir kocanızın söylediği:)

bence siz şimdi herşeyden nem kapmaya başladınız.

ama böyle geçmez ki hayat

keşke bikaç gün sabredip, sakince düşünüp ne yapacağınıza o şekilde karar verseydiniz. eşiniz, o bayanın ismini doğum tarihi olarak kaydetmesini nasıl açıklıyor mesela? ve de cep telefonunu sürekli cebinde taşımasını? ve de geceleri mutlaka kapalı tutmasını? bi de tabii ki atılan mesaj ve mesaja verilen cevap da normal değil. hadi fazlaca samimi bi yakın arkadaşı diyelim. çok yakın bi iş arkadaşına insan, "yemek yedin mi sen" tarzında bi mesaj atar mı? bu parçaları birleştirdiğinizde pek de masum bi tablo çıkmıyor ortaya.

sakince karar verip bi süre gözlemleyin durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…