düşüncelerimi ifade etmeden önce açıkça belirteyim ki daha önce hiç evlenmedim. ne kocam var ne de çocuğum. ama daha önce iki kere çok fecii bir şekilde aldatıldım-aldandım.
kendi kanaatime göre kocanıza güveniniz yıkılmış ve bir daha inşaası da çok zor görünüyor. belki kocanız sizi aldatıyor (bu flörtsel bir şey de olabilir, cinsel içerikli de olabilir), belki de aldatmıyor asıl mesele bu değil. bu olayın mükemmel bir açıklaması olduğunu öğrenip atlattıktan sonra, başka bir gün telefonunda başka bir bayanın mesajını görürseniz yine içinize kurt düşecek mi? bence asıl soru aldatılıyor muyum değil de budur.
güvensizliğiniz için sizi suçlamıyorum, belki karşınızdaki kişiden gördüğünüz çabayı yeterli bulmadınız, belki sizi rahatsız eden-burada anlatamadığınız başka detaylar var, ya da belki de sadece geçmişteki tartışmalarınızı geride bırakamıyorsunuzdur. kişilikle, yapıyla alakalı bir şey ve kimse de -bilhassa kocanız- sizi bu konuda suçlayamaz. bu işte kocanız tamamen günahsız olsa bile, böyle hassas bir süreçte çok daha dikkatli davranmalıydı. işin aslını-astarını anlatmadan, siz durumun farkına varana kadar açıklamasını erteleyerek her şeyi riske atan kişi kocanızdır. 'bir mesaj yüzünden yuvanı yıkıyorsun' deyip topu size atarak, işin kolayına kaçıyor.