• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok korkuyorum...

bu olay, başlı başına bir evliliği bitirecek bir durum değil..
ama diyorsanız ki, ben aslında maziye tam da set çekememişim, böyle şeyler görünce yıpranıyorum, boşverin..
maddiyat birşey değil
oğlunuzun standardı ha biraz düşük, ha biraz fazla
babası olarak gereken yardım yapılacaktır zaten

bu kadar yaşca büyük insanlar evli barklı insanlar
ne zamandan beri böyle hitap ediyorlar birbirlerine şokk oldumm:53:
yok artık yani arkadaşlar o kadarda değil...

Evet geçmişte yaşadığımız sorunların temel kaynağı da güven ve sadakatti. Ben o kadar üzülüp kırıldıktan sonra bile ortak anılarımız için ona doğru bir adım atmıştım. Çok korkarak güvenmeye çalışarak... 15 yıllık bir geçmişimiz var bu kadar anı kolay biriktirilmiyor tekrar deneyebiliriz diye düşündüm. Fakat şimdi bu yaşadığım olay benim ona karşı kurmaya çalıştığım güveni sıfırladı... 4 ay sonra benden tamamen onun yanına yerleşmemi istiyor, şimdi ben nasıl ona güvenip burda kurduğum düzeni bozup yanına giderim bunu düşünüyorum. Hayat benim için hep acabalarla mı geçecek sürekli telefonunu mu kontrol edicem nerede ne yapıyor onu mu araştırıcam, bunu düşünüyorum...

arkadasım adına çok üzüldüm gercekten ve birşeyide çok merak ettim.ilk mesajı eşin atmış bu ortada fakat eşin ona nasıl bir msj atmışki gelen cevap napayım panpişim sen yemeğini yedinmi oluyor.eşinin ona yazdığı msj ne?

Eşimin attığı mesaj "yarın bankaya gidecek miyiz?" şeklinde birşeymiş. Bu şekilde cevap vermesine o da şaşırmış. Bana haklısın evet çok dengesizce bir mesaj yazmış dedi... İçime sinmeyince sinmiyor işte... haklı olmak içimi rahatlatmıyor.

Evet geçmişte yaşadığımız sorunların temel kaynağı da güven ve sadakatti. Ben o kadar üzülüp kırıldıktan sonra bile ortak anılarımız için ona doğru bir adım atmıştım. Çok korkarak güvenmeye çalışarak... 15 yıllık bir geçmişimiz var bu kadar anı kolay biriktirilmiyor tekrar deneyebiliriz diye düşündüm. Fakat şimdi bu yaşadığım olay benim ona karşı kurmaya çalıştığım güveni sıfırladı... 4 ay sonra benden tamamen onun yanına yerleşmemi istiyor, şimdi ben nasıl ona güvenip burda kurduğum düzeni bozup yanına giderim bunu düşünüyorum. Hayat benim için hep acabalarla mı geçecek sürekli telefonunu mu kontrol edicem nerede ne yapıyor onu mu araştırıcam, bunu düşünüyorum...

ben celıskılerle yasamayın yanı süreklı o olayları dusunerek kendınızı yıpratmayın derim. bır ınsan aynı suda tekrar yıkanmamalı zaten o su kirlendı bi daha kolay kolay arınmaz arınsada kokusu hep kalır.

Panpiş deyince aklıma hilal cebeci ve o iki aptal kardeş geliyor.:))

Konunuza gelince önce bir gözlemleyin derim peşin peşin yargılamayın.

Eşimin attığı mesaj "yarın bankaya gidecek miyiz?" şeklinde birşeymiş. Bu şekilde cevap vermesine o da şaşırmış. Bana haklısın evet çok dengesizce bir mesaj yazmış dedi... İçime sinmeyince sinmiyor işte... haklı olmak içimi rahatlatmıyor.

yanlış anlamayın ama eşinizin yazmış olduğu mesajın bu kadarla sınırlı olmadığını düşünüyorum,
kadının verdiği cevap eşinizin yazdığı mesaja verilecek bir cevap değil.
eşiniz mantıklı bir açıklama yapamamış size. ki sizde şüpheye düşmüşsünüz.
bir ömür bu şüpheyle yaşamayacağınız kesin
bence hayatı kendinize zehir etmeyin
yapacağınız şey belli bence...

Güven sorunu olan ilişkiler maalesef yürümüyor ,kendi düzeninizi kurmuşsunuz oğlunuza nafakada alırsınız ne gereği var bu çıkmaz duyguları tekrar yaşamaya ..

Yok artık:53:
Samimiyetleri hiç masumane görünmedi, Sürekli huzursuz, sürekli tedirgin ve sürekli şüpheli yaşamayı göze alıyorsan sineye çek tabii ki, uzun uzun yıllarını verdin ayrılmak kolay değil..Aması Şu ki, Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak gibi görünüyor.. Panpiş midir panpik midir nedir o aptal kelimede ilişkilerinin boyutunu az çok gösteriyor, Ayrıca evli adamın da kadında karşı cins kankası durumuna da tamamen karşıyım, Şahsen iğrendim..

birde bu tür durumlarda hangi eş itiraf ederki??hangisi evet yaptım der...
hiç kimse demez diyemez.
heleki sizin eşinizin önceden bu konuda yapmış oldugu hatayı göze alırsak...

evli bir kadın evli bir erkeğe asla panpişim bilmem ne diye msj atamaz. istediği kadar kanka olsun.... ki kocanızın sizin bilmediğiniz bayan kankası olmamalı, çünkü bu durum ne olursa olsun evliliği ve güveni sarsabilecek bir durumdur.

Şahsen benim kocama gelse böyle bir msj asla kankası atmış demem. araştırır neymiş ne değilmiş öğrenmeye çalışırım. sakıncalı bir durumsa, tak sepeti koluna herkes kendi yoluna.......

Mesajı aynen yazıyorum “Napayım panpişim, sen yemeğini yedin mi?” ….

soru: yarın bankaya gidecek miyiz
cevap: napiyim panpişim, sen yemek yedin mi

kuyruklu yalan :)
eşiniz, napıyosun diye sormuş, o da cevap vermiş işte

ne desem bilemedim.... bence biz çok fenayız..bence kadın o mesajı çocuğuna atmak isterken,son mesajda eşinizden geldiği için yanlışlıkla ona gitmiştir...

hemen kestirip atmayın.sakin olun derim bence.

panpiş kanka anlamında kullanılan bir kelime
aralarında ilişki düzeyinde birşey olmadığı kesin
yakın ve gereksiz bir arkadaşlık sadece belli ki

banada öyle geldi, büyük ihtimal kefillikle, ve krediyle arkadasşlık samimi ilişkilere dönüşmüş...
birde belki siz yokken eşiniz duygusal olarak kendini yalnız hissettigi için karşı cinsten bir arakadasla kanka olmuş...
ama kadına gelince çok boş bir insan oldugunu düşünüyorum

bir kadınla erkeğin ilişkisi her zaman seviyeli olmalıdır.böyle gereksiz samimiyetin laubali hareketlerin konuşmaların hiç anlamı yok:20:eşin doğru da söylüyor olabilir yalan da:23:
bence bir müddet gözlemle eşini hareketlerine dikkat et sonra kararını ver:31:

Mehmet Sungur'un Sen, Ben ve Aramızdaki Herşey kitabında yazdığı yaşanmış bir hikaye vardı. Kadın ilk kez aldatılıyor eşinin mazereti, evliliğe alışamamış olmak, 2. kez aldatıldığında hamile ve eşinin mazereti çocuğa birşey olacak diye korkmuş olması ve bu yüzden başka bir kadınla beraber olması. Bu 3-5 diye gidiyor. Kadın 50li yaşlara geliyor, adamın her seferinde kendince bir mazereti oluyor. Sonuncusu ise, GERÇEK AŞKI BULDUM... Kadın 50lerinde yalnız yaşayan bir bayan oluyor. Acı vericiydi. Şimdilerde aklıma hep o kadın geliyor...

acaba kadın yanlışlıkla bu mesajı göndermiş olabilir mi? benim başıma buna benzer birşey gelmişti. eşime mesaj atacakken rehberde bir altındaki kişiye atmışım. gerçi hemen özür diledim, yanlışlık olmuş dedim. ama belki farketmemiştir.

bir de sırf yoklama çekmek için böyle yanlışlıkla gibi görünebilecek mesajlar atanlar var. diyorsunuz ki eşim iyi kazanmaya başladı. bu sebeple kanca atmak isteyen (tabirimi hoş görün) kadınlar çıkabilir. belki sahiden eşiniz sadece son derece normal bir mesaj atmıştır.

bence acele karar vermeyin.

Back