- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.865
- 298
Evet geçmişte yaşadığımız sorunların temel kaynağı da güven ve sadakatti. Ben o kadar üzülüp kırıldıktan sonra bile ortak anılarımız için ona doğru bir adım atmıştım. Çok korkarak güvenmeye çalışarak... 15 yıllık bir geçmişimiz var bu kadar anı kolay biriktirilmiyor tekrar deneyebiliriz diye düşündüm. Fakat şimdi bu yaşadığım olay benim ona karşı kurmaya çalıştığım güveni sıfırladı... 4 ay sonra benden tamamen onun yanına yerleşmemi istiyor, şimdi ben nasıl ona güvenip burda kurduğum düzeni bozup yanına giderim bunu düşünüyorum. Hayat benim için hep acabalarla mı geçecek sürekli telefonunu mu kontrol edicem nerede ne yapıyor onu mu araştırıcam, bunu düşünüyorum...
o yüzden kadının "kanka" anlamında ilgili kelimeyi kullandığını düşünüyorum, yoksa aşkısı, canışım, balışım, bal derem gibi şeyler söylerdi
Eşimin attığı mesaj "yarın bankaya gidecek miyiz?" şeklinde birşeymiş. Bu şekilde cevap vermesine o da şaşırmış. Bana haklısın evet çok dengesizce bir mesaj yazmış dedi... İçime sinmeyince sinmiyor işte... haklı olmak içimi rahatlatmıyor.
Mesajı aynen yazıyorum “Napayım panpişim, sen yemeğini yedin mi?” ….
Eşimin attığı mesaj "yarın bankaya gidecek miyiz?" şeklinde birşeymiş. Bu şekilde cevap vermesine o da şaşırmış. Bana haklısın evet çok dengesizce bir mesaj yazmış dedi... İçime sinmeyince sinmiyor işte... haklı olmak içimi rahatlatmıyor.
ne desem bilemedim.... bence biz çok fenayız..bence kadın o mesajı çocuğuna atmak isterken,son mesajda eşinizden geldiği için yanlışlıkla ona gitmiştir...
hemen kestirip atmayın.sakin olun derim bence.
panpiş kanka anlamında kullanılan bir kelime
aralarında ilişki düzeyinde birşey olmadığı kesin
yakın ve gereksiz bir arkadaşlık sadece belli ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?