Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman kızlar dusundugunuz seye bak ınsallah rabbım saglılcakla bebegınıze kavusmayı nasıp eder valla 40 haftalar dogumu saatler kala beklemek cok ısterdım ama rabbım bı turlu sonunu nasıp etmedı bebeısınıze kavusacagınız anı dusunun yetr bence acıları ve hayacanı unutmaya rabbım bıede nasıp etsın ınsalllah azıcıkta buyuk konusayımkı rabbım banada nasıp etsınnn dogum dedıgın nedırkı hıııı:)
canım ben yarın doğuma gidiyorum allah izin verirse bebeğim çok iriymiş kanala inememiş o nedenle sezeryan olacam ama hep normal olsun istemiştim kısmet diilmiş bende çok korkuyordum epizyotomi kesisinden ama bide şöyle bak bu olaya sezeryanda tam 8 katlık bi kesim işlemi yapılıyor yani üst deri alt deri kas dokusu rahim duvarı...falan filan ama normal doğumda gördüğün o kesinin olduğu yer yani perine bölgesi zaten ince ve esnek deriden oluşuyor ikisini karşılaştır bence korkma insanların eli kolu parmağı kesiliyor kopuyorda gene iyileşiyor cesaretli ol herşeyi oluruna bırak
Arkadaşlar hiç korkucak bişi yok..Kasmayın kendinizi rahat olun..Ben normal doğum yaptım..Ve gerçekten çok kolaydı..
Sancı sırasında burnunuzdan çooooook derin nefes alın ozaman herşey çok kolay oluyo..Ve işin zor olan yanı sancı..yani doğum sırasında ben fasla bişey hissetmedim..yani öyle filmlerdeki gibi doğum sırasında bağırma gibi bi durum olmuyor
sayfaların tamamını okudum ama korkum geçmedi kararsızım ve inanılmaz korkuyorum ...hayatımda yaşadığım tüm korku ve heyecanlar yalan bu gerçekmiş nasıl bi duygudur ya inanılmaz korkuyorum ve inanılmaz kararsızım nasıl olucak blmyrm normal mi sezeryanmıııı
offf offff