- 5 Ocak 2016
- 2.263
- 4.806
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen konuyu düzenleyip araya bi dert sıkıştırsan belki insaf ederlerİyi de bacım nie ha bire etiket yapıyon bırak son dakkalarımı yaşayayım damutlu olmaya gülmeye hakkımız yok mu
![]()
Ama sende gel istiyorumGiderken yapışma bacağıma ben uslu kızım artık.
Güle güle diyoruz.![]()
Bu kadar yorumun üstüne zor be bacım herkes geyik yaptı bence hepsine ban gelmeliHemen konuyu düzenleyip araya bi dert sıkıştırsan belki insaf ederler![]()
Anasayfada geyik yapıp isgal etmeyin diye geyik topiği actım size be aşkolsun. Küsüyorum inş tek gidersin mapusa.Ama sende gel istiyorumhainlik etme senin fikrinde ya bu konu açma bana aç dedin
![]()
Hemen yan çiz Mune abla bunları da oku tamamAnasayfada geyik yapıp isgal etmeyin diye geyik topiği actım size be aşkolsun. Küsüyorum inş tek gidersin mapusa.![]()
Ama sende gel istiyorumhainlik etme senin fikrinde ya bu konu açma bana aç dedin
![]()
İftira mıiftiranı sonradan farkettim.
![]()
Bacım burda daha mühim meseleler varKimlerin baktığını nerden görüyonuz gı ben bilmiyorum![]()
Yan çizdiğim nerde görülmüş. Ban yiyeceksem gururla yerim zevkini çıkara çıkara. Kimseyi de çekmem yanıma. Ben geyik topiğine iyie geceelr yazıyom burda uykum kaçtı yani.İftira mıaşk olsun neden yan ciziyon ki şimdi
![]()
Sakin ol şampiyonYan çizdiğim nerde görülmüş. Ban yiyeceksem gururla yerim zevkini çıkara çıkara. Kimseyi de çekmem yanıma. Ben geyik topiğine iyie geceelr yazıyom burda uykum kaçtı yani.![]()