çok korkuyorum :( Kızım kızlık zarını bozmuş olabilirmi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Muyap
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Simdi ben size bir sey sormak istiyorum,ben evlendigimde 17 yasindaydim.ve iliskiye girilen yeri bilmiyordum.esimde bilmiyordu.ilk deneyimimizdi.ve biz idrar yaptigimiz yerden yapiyoruk.ve cok rahat bir ailenin kiziydim.ama bilmiyordumm...ve bir gun evli bir arkadsimla konusurken ogrendim ki ayni yer degilmis...ayyy nerdeyse idrar kesem patliyacakti..e sorun bende mi.esimde mi.yani bilmemek bir rahatsizlikmi.
Yapamazsiniz ki o sekilde imkansiz.coktan rahatsizlanirdiniz acillik olmaniz bile olasi.karistirdiniz sanirim

Idrar deligine degil penis, kurdan bile girmez :) ya anusten yapiyodunuz ya da yine vajinaya yapiyodunuz
Yapamiyorduk.oraya degdigi an ben itikliyordum.orasi zannediyorduk.ayy ve ben kizligim bozulmadan hamile kaldim.dogumda kizligimi ebe bozdu.

Saka neden yapiyim ki.birde benkizligim bozulmadan hamile kaldim.kizligimi ebe bozdu...
Bence siz hala öğrenememişsiniz :(
Bu anatomik olarak mümkün değil, yani idrar deliğinden ilişkiye girmek.
Bekareti doğumda bozulan kadın duydum da, idrar deliğinden ilişkiye girdiğini iddia edeni ilk defa görüyorum :O

Okulda bir şey yasanmis olabilir.. Bunu parmak ya da tarak sapiyla belirtmeye/duyurmaya calismis olabilir.
Bir şeylere zorlanmis olabilir..

Firca sapini vucuduna almaya calisan bir kiz sonra neden aglasin uzulsun ki çünkü bu zaten büyük bir cesaret bunu göze alip sonra ki tedirginlik bana mantikli gelmedi acikcasi..

Belki de fazla abarttim ama mantikli degil gibi

Belki de bunun hoşuna gideceğini öğrendi ve denemek istedi.
Çok abartıldı bu durum bence..

Bence siz hala öğrenememişsiniz :KK43:
Bekareti doğumda bozulan kadın duydum da, idrar deliğinden ilişkiye girdiğini iddia edeni ilk defa görüyorum :O
Yapamamislar ki zaten. Yani oradan yapmaya calismislar sadece.

Konu sahibi,
12 yasindaki cocuguna da bu panikle yaklasip korkutma. Aksine sakin sakin anlat bir daha bu sekilde yapmamasi gerektigini, mikrop kapabilecegini vs. Benim annem 10-11 yaslarimdayken kucuk bir kitapcik vermisti. Benim anlayacagim sekilde cinsel gelisimle ilgili konular islenmis. O benim baya isime yaramisti. Sen de boyle bisey yapabilirsin, ya da konusarak anlatabilirsin. Ama nolur "kizlik" "bekaret" diyerek kizini bunaltma Allah askina.

Saka neden yapiyim ki.birde benkizligimnerdelmadan hamile kaldim.kizligimi ebe bozdu...

Kusura bakma ama idrar deligi vajina gibi bariz belli olan bir yer degildir yani ki o deligi nerde buldunuz da yanlışlıkla oraya yuklendiniz ayrica evet mumkunati yok ordan iliskiye girmenizin, kisa bir vajinismus atağı yasamissiniz bence

Kızınızı jinekolog masasına yatırıp da ona bu travmayı yaşatmayın bu yaşta. Ayrıca artık bekaret kontrolü yasak, özel muayenehanelerde faiş fiyatlara yapan doktorlar var pek tabi. Ama eğer bu yaşta ona bunu yaşatırsanız, ömrünün sonuna kadar yaşayacağı her türlü cinsel problemden de siz sorumlu olursunuz. Güzellikle anlatın, içine bir şey sokmaması gerektiğini, mikrop kapabileceğini ve henüz bunlar için erken olduğunu söyleyin. Ayrıca merak ediyorum kızınız bekaretini kaybettiyse ne yapacaksınız? Diktirecek misiniz yoksa...

Bence siz hala öğrenememişsiniz :KK43:
Idrar deliginde iliskiye girdik demedim.orasi saniyorduk.....evet bekaret dogumda bozuldu.

idrar yapılan yerden hamile kalamazsın,bence sen normal yerden yapıp idrar yeri sandın..
Cnm.idrar yerine yapmadik.orayi saniyorduk.bir iki kere denedik,sonra arkadasimla konusurken ogrendim.

Back