çok korkuyorum :( Kızım kızlık zarını bozmuş olabilirmi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Muyap
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayır vajinaya yabancı cisim ile mastürbasyondan bahsediyorum öyle zevk alınır mı cinsel ilişkiden çok farklı değil mimi
bu sekılde haz duyan da cok kişi var neden erotik shop cogaldı bu ulkede

bu sekılde haz duyan da cok kişi var neden erotik shop cogaldı bu ulkede
Yani insan eşiyle bile ilişki yaşarken tam hazır değilse canı acıyor çok ilginç uç birşey geldi kesin konu sahibinin kızı ya bir filmden gördü ya da arkadaşları yapmış bunu anlatmış meraktan denemiş sanırım ama çok cesurmuş

Yani insan eşiyle bile ilişki yaşarken tam hazır değilse canı acıyor çok ilginç uç birşey geldi kesin konu sahibinin kızı ya bir filmden gördü ya da arkadaşları yapmış bunu anlatmış meraktan denemiş sanırım ama çok cesurmuş
her bayan bir olmuyo bu hormonlarla alakalı bır furum bazı bireylerde libido hormonu yuksek cogu zaman hep hazırlar ılıskıye ewde otururken aklına gelıp masturbasyon yapan bayan arkadaslar coktur ,hanımefendının cocuk olayına gelınce ewet haklısınız kesınlıkle tv yada nette gormustur veya arkadasları ıle konusmuslardır sımdıkı devırde hersey cok erken ogrenılıyo

Hayır vajinaya yabancı cisim ile mastürbasyondan bahsediyorum öyle zevk alınır mı cinsel ilişkiden çok farklı değil mimi

Yoo alabilir. Sonuçta kendi vücudunu kişinin kendisinden daha iyi kimse tanıyamaz. Eğer tatmin olma yolu içeri girilmesi ise yabancı cisimle zevk alır. Bu nedenle zaten çeşit çeşit vibratör var.

Yoo alabilir. Sonuçta kendi vücudunu kişinin kendisinden daha iyi kimse tanıyamaz. Eğer tatmin olma yolu içeri girilmesi ise yabancı cisimle zevk alır. Bu nedenle zaten çeşit çeşit vibratör var.
kesınlıkle haklısın ama işte bu konuda şu noktayada gelıyoruz vajinal orgazm ı ne kadar bılıyoruz ve ne kadar yasıyoruz ?

arkadaımın oğlu bir kaç sınıf arkadaşıyla p.rn. izlerken yakalamış ve 3. sınıfa gidiyorlar. sınıftan bir çocuk herkese anlatmış ve tüm sınıf kızlı erkekli izlemişler. o nedenle 6. sınıf öğrencisi için saçma değil. ilm mastüsbasyon daha küçük yaşlarda bile keşfedilebiliyor. kızına sert yaklaşma

Bilmiyordum İnan bu yolla sanki acı duyulur gibi geliyordu ama evet herkesin vücudu değişiyor, biz çocukken annem bize anlatmazdı sanki hayatta cinsellik yok gibiydi bizde çok ilgili değildik sanırım hep ablası olan arkadaşlardan öğrenildik ve gelip anneme sorardım anne adet oluyormuşuz annee vajinam varmış :) diye sorardım annemde cevaplardı

arkadaımın oğlu bir kaç sınıf arkadaşıyla p.rn. izlerken yakalamış ve 3. sınıfa gidiyorlar. sınıftan bir çocuk herkese anlatmış ve tüm sınıf kızlı erkekli izlemişler. o nedenle 6. sınıf öğrencisi için saçma değil. ilm mastüsbasyon daha küçük yaşlarda bile keşfedilebiliyor. kızına sert yaklaşma
kuzenım anaokulu ogretmenı ve onun anlattıgı bır olay 4 yasında br kız cocugu sureklı surtunerek haz duyuyor ve bu durumu her saat tekrarlıyor ,artık cocuklarımız cınsellıgı gercekten cok erken tanıyorlar

A
kuzenım anaokulu ogretmenı ve onun anlattıgı bır olay 4 yasında br kız cocugu sureklı surtunerek haz duyuyor ve bu durumu her saat tekrarlıyor ,artık cocuklarımız cınsellıgı gercekten cok erken tanıyorlar
ama bu normal değil, bir makalede 21 yaşından önce cinsel ilişkinin psikolojik olarak iyi olmadığını okumuştum erken evlilikler ile ilgiliydi 13 yaşında evlenir 15 yaşında anne olan kadınlar var eskiden

A

ama bu normal değil, bir makalede 21 yaşından önce cinsel ilişkinin psikolojik olarak iyi olmadığını okumuştum erken evlilikler ile ilgiliydi 13 yaşında evlenir 15 yaşında anne olan kadınlar var eskiden
tabıkı normal degıll,ben normal demedımkı psıkolojık destek sart ama kesınlıkle ters tepkı vermemelıyız

tabıkı normal degıll,ben normal demedımkı psıkolojık destek sart ama kesınlıkle ters tepkı vermemelıyız
Benimde bir kızım var bu konudan çok etkilendim nasıl yetiştireceğiz ?! Annem bize anlatmadı ama ne sorduysak doğru net kıvırmadan anlattı ben de öyle mi yapayım ? Şimdi tuvalet alışkanlığı ile ilgili bir yazı okuyordum çocuğu tuvalete zorlamak çocukluk çağı mast. Gibi birçok sorun yaşayabilir diyor yani o 4 yaşındaki bebenin hayatında olumsuz birşeyler olmalı o yüzden normal değil demiştim canım

ben atanmadan önce 1 yıl ana okulu öğretmenliği yaptım bır öğrencim vardı 4 yasındaydı daha vajinasını yere yapıştırıp ılerı gerı hareketler yapıyordu ve annesı de çarşaflıydı bız arkadasımla durumu hanıma bıldırdık o da napıcam bılmıyorum nerden gordu nasıl oldu bılmıyorum ama hep yapıyor demıstı biz de acaba cocuk nasılsa bısey anlamaz uyurken yanında mı yapıyorlar dıye dusunuyorduk çocuk dıyıp geçmıycen herseyı akıllarında tutuyorlar

Benimde bir kızım var bu konudan çok etkilendim nasıl yetiştireceğiz ?! Annem bize anlatmadı ama ne sorduysak doğru net kıvırmadan anlattı ben de öyle mi yapayım ? Şimdi tuvalet alışkanlığı ile ilgili bir yazı okuyordum çocuğu tuvalete zorlamak çocukluk çağı mast. Gibi birçok sorun yaşayabilir diyor yani o 4 yaşındaki bebenin hayatında olumsuz birşeyler olmalı o yüzden normal değil demiştim canım
ebeveynlere cok iş düşüyor tabiki ,dıkatlı ve cok anlayıslı olmalıyız gerekırse pedagog yardımı almalıyız

ben atanmadan önce 1 yıl ana okulu öğretmenliği yaptım bır öğrencim vardı 4 yasındaydı daha vajinasını yere yapıştırıp ılerı gerı hareketler yapıyordu ve annesı de çarşaflıydı bız arkadasımla durumu hanıma bıldırdık o da napıcam bılmıyorum nerden gordu nasıl oldu bılmıyorum ama hep yapıyor demıstı biz de acaba cocuk nasılsa bısey anlamaz uyurken yanında mı yapıyorlar dıye dusunuyorduk çocuk dıyıp geçmıycen herseyı akıllarında tutuyorlar
Çocuklar malesef ebeveyn odasında uyursa olacağı bu bence en büyük yanlış burdan başlıyor, çocuk diyor geçiyorlar ama herşey kayıtta

Çocuklar malesef ebeveyn odasında uyursa olacağı bu bence en büyük yanlış burdan başlıyor, çocuk diyor geçiyorlar ama herşey kayıtta
aynen oyle cnm ıkı yasından sonra kesınlıkle aynı odada yatmamamalı kendı zaten bılinçli olarak duysa da görse de ne duydugunu ne gordugunun farkında olmuyr ama bilinçaltı herşeyi alıyor işte

geçen gün duydum mahalleden bir çocuk 13 yaşındaki kızla ilişkiye girmiş kızın rızasıyla,babası da nasıl öğrendiyse öğrenmiş kız ben istedim demesine rağmen çocuktan şikayetçi olmuş,çocuk hapiste şimdi..demem o ki 13 yaşında ki bir kız erkeklerle yatmayı,birlikte olmayı düşünüp isteyebiliyorsa gayeett mastürbasyon da yapabilir...
hee bende klitorisimin yerini 20 yaşından sonra öğrendim o ayrı,ama geç öğrendiğim için hiç de pişman değilim :KK51:

Benimde 11 yaşında kızım var kendimi bir an sizin yerinize koydum gerçekten zor bir durum. Ama ben kızlık zarına bir zarar verdiğini düşünmüyorum fazla zorlamayla tahriş etmiş olabilir idrarını yaparken yanması da muhtemelen bu yüzdendir. Kızınızı direkt muayene ettirmeye götürür gibi götürmeyin bana kalırsa bu kızınızın psikolojisi üzerinde kötü etki yaratabilir. En azından idrarını yaparken yanma oluyor diye götürebilirsiniz onu bahane edip doktorla da kızınız odada yokken görüşürsünüz.

Külah vereyim de ona anlatın... : )
Siz nasıl minnacık, ne yaptıgını bilmeyen bir kızla kendinizi kıyaslarsınız? Utanmadınız mı hic bunu yazmaya, madem ilgisizsiniz bu konuda ne isiniz var? Utandıgınızı yazıp insanlardan point mi kazanacagınızı sanıyorsunuz? Kimseden point kazanmıyorsunuz, aksine gülüyoruz sizin gibilere cünkü iki yüzlülük yaptıgınızı adınız gibi biliyorsunuz.
Ayrıca yazmıssınız... İlk ilişkiden korku baska bir sey, o hepimizde olan, dürtülerinin olması baska bir sey. Korkan kisinin dürtüsü yoktur diye bir sey yok. Senin de var, ha eger cidden dürtünüz yoksa, aseksüelseniz ciddi ciddi, bir doktora görünün bence. Bu bosanma sebebi cünkü ilerisi icin.
point ?:KK53:
#DirenTürkçe saloganları atarak kaçıyorum şu an:KK55:

Back