tabikide .millet 1 ay ugras ugras anca hamile kaliyor,birde dollenme olmasi icin 4 milyon meni hucresi gerekki yumurta hucrenin kalin ortusunu yirta bilsin ve 1 sperm dollenmeni gerceklestirsin.oyle 3.5 meniyle olacak is degil yani,doktorum guven bana.:)
yarın pazar canımmmm :) :)
yarın pazar canımmmm :) :)
teşekkür ederim içim rahatladı biraz sagolun ne doktorusunuz
cocuk doktoru
cocuk doktoru
ancak nöbetçi eczaneler var normal günde her eczaneden almaya üşenen kişi pazar günü gidip nöbetçi eczaneyi araştırıp gidip test alcağını sanmıyorum bileeee
evet haklısınız inş bişey olmasın hasta oluyum bundan sonra hayatımdaki çok şeyi değiştircem zaten anladm neyin doğru yanlış olduğunu inşallah geç olmamıstr:S
Ah korku, sen nelere kadirsin.
Maşallah nekadar cabuk anlamissiniz neyin dogru, neyin yalnis oldugunu.
her jesin dikkatini cekmis ne kadar kisi toplanmis bu konuya.kardes ALLAH rizasi icin yapma bidaha boyle seyler,hamile degilsindir ama gunah.yanarsin.hem bu dunyada hem obur dunyada.bu gun surter yarin bakireligini alar hamile de birakir kacar.namus degerlidir.anana babana gunah.neyse ben kactim/
eger geciktiyse ve hep düzenliiydiyse reglin ozaman %90 hamilesin, hemde daha yeni bosalmisken, vajinanin yaninda yöresinde sürtünmüssünüz, kanallarda kalan bikac sperm bebis olmasi icin yeterli. ayrica anal iliskidede korun cünki ordan akan sperm vajinaya giderse , bingo yine hamile
sen basla patik neyim örmeye
ya hamile değilsin. benimde gecen ay 18 gün gecikti acaip stres yapmıştım. ada cayı ve adet söktürücü içtim hastalandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?