• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok korkuyorum, cok pişmanım=(

zaten böyle araştırmak yüzünden böyle oldum ya çıldırmak üzereyim inanıyorum ama içindeki korku mafediyo insanı yani bide sanki bütün belirtileri yaşıyomusum gibi gelio okudukca nasıl belirtiler olması lazmki:S[/QUOTE]

Bence daha fazla araştırıp kafanı daha da bulama çok korkuyorsa hemen gidip test yap bide 3 gün sonra falan yap negatif çıkarsa zaten problem yok.
bütün belirtileri yaşıyormuşsun gibi hissetmende psikolijin yüzündendir boşuna bu kadar kendini yeme daha da stres yaparsan daha da gecikirsin. test yap rahatla.

konu sahibi arkadaşım yorumlarının bir kısmını okudum ama o kadar streslisinki yemin ederim ben bile streslendim
son 2 ay geçiktirici kullanmışsın tabi hormonlarınla oynamışsın bir nevi
doğal bir durumdur bende senede 2 bazen 3 ayımda 5 ila 10 gün arası adetim gecikir olağan doğla şeyler
sürtünme yoluyla hamile kalma ihtimalin çok düşük ama öncesinde ters ilişki yaşamışsınız eğer sevgiliniz iyi temizlenmediyse sürtünme sırasında erkek arkadaşınız kanallarında canlı sperm kalmış olma ihtimalide olabilir
ayrıca asla eleştiri olarak almayın sizin hayatınız sizi bağlar dini noktasıda sizi ilgilendirir ama ters ilişikinin bağırsaklarınıza çok büyük zarar ve acı verdiğini bilerek bu ilişki esnasında nasıl zevk alabiliyorsunuz hiç anlayamıyorum bu tarz ilişkiyi teklif eden sevgilinin sevgisinden şüphe ederim ben
inş hamile değilsinizdir

evet çok stresliyim o yüzden böyle oluyo zaten yok aslında oda pişman bi anlık hataydı işte bidahada olmaz zaten asla ama inş hamile dğilmdir:S
yok temzlenmsti yani tuvaletini yapıp yıkadı ve sildi ardanda 1 st gecmişti zatn ama bilmiyorum yine strestnde geckms olablır herkes oyle dyo ama:S

zaten böyle araştırmak yüzünden böyle oldum ya çıldırmak üzereyim inanıyorum ama içindeki korku mafediyo insanı yani bide sanki bütün belirtileri yaşıyomusum gibi gelio okudukca nasıl belirtiler olması lazmki:S

Bence daha fazla araştırıp kafanı daha da bulama çok korkuyorsa hemen gidip test yap bide 3 gün sonra falan yap negatif çıkarsa zaten problem yok.
bütün belirtileri yaşıyormuşsun gibi hissetmende psikolijin yüzündendir boşuna bu kadar kendini yeme daha da stres yaparsan daha da gecikirsin. test yap rahatla.
[/QUOTE]

evet haklısın yarın yapıcam zaten ama korkuyorum yinede cok:S

evet çok stresliyim o yüzden böyle oluyo zaten yok aslında oda pişman bi anlık hataydı işte bidahada olmaz zaten asla ama inş hamile dğilmdir:S
yok temzlenmsti yani tuvaletini yapıp yıkadı ve sildi ardanda 1 st gecmişti zatn ama bilmiyorum yine strestnde geckms olablır herkes oyle dyo ama:S

canım sakinleş bişe olmaz strestendir
stres varya insanın en büyük düşmanı bak ben sana örnek vereyimde stresten olduğunu anla rahatla
ben 2010 yılı başında stresten damarlarımı patlattım az kalsın ölüyordum
rahatlat beynini eminim 2 gün içinde adet olursun

bukadarmı kımse bısey demicekmi:(

Denilen denilmiş hala bu soruyu soruyorsunuz ?
Test yapmadan öğrenemezsiniz, buradakilerin ne demesini istiyorsunuz, fal mı açsınlar ?

Buraya bu tür konuların açılmasını anlamıyorum.. ''Acaba hamile miyim ?''
Nereden bilelim biz bunu yahu !!

canım sakinleş bişe olmaz strestendir
stres varya insanın en büyük düşmanı bak ben sana örnek vereyimde stresten olduğunu anla rahatla
ben 2010 yılı başında stresten damarlarımı patlattım az kalsın ölüyordum
rahatlat beynini eminim 2 gün içinde adet olursun

haklısınız ama elimde olmuyo işte sanki hiç hasta olamıcakmısım gibi gelio:S inş dediğiniz gibi olurda hasta olurum biran önce gercktn cok zor bi durum ve cok pişmanm:S

son adetimin 12. günü erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla bişeyler yaşadık ama tam olarak da dğil vajinanın biraz daha üst kısmındaydı boşalma olmadı ama zevk suyu geldimi gelmedimi bilmiyorum erkek arkadaşım gelmedi benden hiç gelmez bişey olmadı ama ben emin olamıyorum 5 gündür çok stes yaptım konusmuyorum sürekli ağlıyorum her saniye aklımda adet de olamadım 2 gün geçti adetim çok korkuyorum sanki bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum piskolojik midir yoksa hamile olabilirmiyim test yapmayada korkuyorum=(

Hamile kalmak o kadar kolay değil ama içinde şüpe vardı madem ertesi gün hapı alsaydın hemen içseydin ama bence içini ferah tut hamile değilsindir.

stresten olmuyodur...
hamile değilsindir bence...
bi test yap yinede emin olmak için...

21 yasındayım neden sordunuzki
En guzel yaslar bak lisans okumussun sagligini psikolojini evlendikten sonra kacmaya calisacagin zevkler icin mahvetme. Sevgilinde olsun tabi ama yasayacaklarin sana pismanlik duygusunu tattirmasin. Guzelce calis parani kazan hayatin tadini cikar. Benden abla tavsiyesi. Ha bide bi arkdas daha yazmisti hatta bu sevgilinin sevgisini tekrar gozden gecir ters iliski cok cirkin bi davranis insan sevdiginden buni istememeli bence.

haklısınız ama elimde olmuyo işte sanki hiç hasta olamıcakmısım gibi gelio:S inş dediğiniz gibi olurda hasta olurum biran önce gercktn cok zor bi durum ve cok pişmanm:S

yaaa bence sen kadin ruhundan anlamiyosun..
bi kadin gebe oldugunu tahmin etse ister kacamk olsun bu elide degil elli kere test yapardi..
hadi canim nas kendine baska kapi bul...

Hamile kalmak o kadar kolay değil ama içinde şüpe vardı madem ertesi gün hapı alsaydın hemen içseydin ama bence içini ferah tut hamile değilsindir.bu olay ilk oldugunda aklıma bile gelmedi bişey olcagndan şüphelenmedim son 5 gündür bi kuşku geldi bi bakyım dedim internette yazanlara bakınca daha cok stres yaptım cok fena oldum:S

yaaa bence sen kadin ruhundan anlamiyosun..
bi kadin gebe oldugunu tahmin etse ister kacamk olsun bu elide degil elli kere test yapardi..
hadi canim nas kendine baska kapi bul...

ne alakası varki ya ben korkuyorum sadece o yüzden test yapamıyorum ama kimse kimsenn yerinde olmadan anlayamaz

EUZUBILLAHIMINEC SEYTANIRRACIM BISMILLAHIR RAHMANIR RAHIM.

onu yaptik bunu yaptik,oramdan girdi,buramdan cikti,tovbe tovbe.

Denilen denilmiş hala bu soruyu soruyorsunuz ?
Test yapmadan öğrenemezsiniz, buradakilerin ne demesini istiyorsunuz, fal mı açsınlar ?

Buraya bu tür konuların açılmasını anlamıyorum.. ''Acaba hamile miyim ?''
Nereden bilelim biz bunu yahu !!

gerçekdende seni tebrik ediyorum :) bi muayne etsenizde alsa olmazmı acaba yaaa :)

ne alakası varki ya ben korkuyorum sadece o yüzden test yapamıyorum ama kimse kimsenn yerinde olmadan anlayamaz

niye test yapmaya korkuyorsun iyiya iste korkularin son bulacak
iki damla cis lazim olan kan degil sonucta...
ama adimin ne oldugunu biliyosam senin fake oldugunuda o kadar iyi biliyorum...

niye test yapmaya korkuyorsun iyiya iste korkularin son bulacak
iki damla cis lazim olan kan degil sonucta...
ama adimin ne oldugunu biliyosam senin fake oldugunuda o kadar iyi biliyorum...

fake falan dğilim işim gücüm yok böle şeylerle mi uğrascam ya neyse inanmayabilirsiniz ama zor durumdayım

Back