• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok korkuyorum, cok pişmanım=(

bekar halinde o kadar şey yapmaya korkmuyorsunda test yapmayamı korkuyorsun ..pesss pessss ...
yada ne duymak istiyorsun insanlardan sana diyebilecekleri tek şeyi diyorlar test yap ...ondanda korkuyorum diyorsun ?????

neden dalga geciyosunuzki çok zor bi durum gerçekten

eee çocuğum hiç birimiz kadın doğum doktoru değiliz kan tahlili yapsak yada ultrasyon çeksek test yap dioruz korkuyorum şunu yap korkuyorum eeee biz daha ne yapalım bekle işde 9 ay öğrenirsin.

En guzel yaslar bak lisans okumussun sagligini psikolojini evlendikten sonra kacmaya calisacagin zevkler icin mahvetme. Sevgilinde olsun tabi ama yasayacaklarin sana pismanlik duygusunu tattirmasin. Guzelce calis parani kazan hayatin tadini cikar. Benden abla tavsiyesi. Ha bide bi arkdas daha yazmisti hatta bu sevgilinin sevgisini tekrar gozden gecir ters iliski cok cirkin bi davranis insan sevdiginden buni istememeli bence.

evet haklısınız inş bişey olmasın hasta oluyum bundan sonra hayatımdaki çok şeyi değiştircem zaten anladm neyin doğru yanlış olduğunu inşallah geç olmamıstr:S

Hamile kalmak o kadar kolay değil ama içinde şüpe vardı madem ertesi gün hapı alsaydın hemen içseydin ama bence içini ferah tut hamile değilsindir.bu olay ilk oldugunda aklıma bile gelmedi bişey olcagndan şüphelenmedim son 5 gündür bi kuşku geldi bi bakyım dedim internette yazanlara bakınca daha cok stres yaptım cok fena oldum:S

Stres yapacaksan daha çok geciktirirsin geçen sene benimde bazı problemlerim vardı 2 ay stresten adet olamadım her tarafım şişmişti en son çağre ada çayı aldım 2 gün içtim hemen adet oldum dene bence.

haklısınız ama elimde olmuyo işte sanki hiç hasta olamıcakmısım gibi gelio:S inş dediğiniz gibi olurda hasta olurum biran önce gercktn cok zor bi durum ve cok pişmanm:S

canım yorumlarından anladığım kadarıyla ilk kez bu hatayı yapmışsın bek sana ders olsun lütfen kendin için bir daha bu strese girme eğer ilişki yaşayacaksanız korunun
yazık değilmi sana ya ben bile burdan senin adına üzülüyorum
hep olan kadınlara oluyor sen strestesin ama erkek rahat
olma ihtimali binde bir ama hamile olursanda yapan adam senle beraber çekilecek ceza varsa çekecek sonuçta bu ikinizde hatası olucak

canım yorumlarından anladığım kadarıyla ilk kez bu hatayı yapmışsın bek sana ders olsun lütfen kendin için bir daha bu strese girme eğer ilişki yaşayacaksanız korunun
yazık değilmi sana ya ben bile burdan senin adına üzülüyorum
hep olan kadınlara oluyor sen strestesin ama erkek rahat
olma ihtimali binde bir ama hamile olursanda yapan adam senle beraber çekilecek ceza varsa çekecek sonuçta bu ikinizde hatası olucak

evet ihaklısın inşallah dğilimdr ztn bidaha asla:S

ne alakası varki ya ben korkuyorum sadece o yüzden test yapamıyorum ama kimse kimsenn yerinde olmadan anlayamaz

Dalga geçilmeyi hak eden konu yoktur ama bu biraz kenarından geçiyor ; ''Test yapmaya korkuyorum, sizce hamile miyim ? ''

Aklınız başınızda mı sizin ? Buradakilerin ne demesini bekliyorsunuz ?
Madem pişmansınız oturun oturduğunuz yerde ya da gidin testinizi yapın.
İlişki şeklinizi anlatarak bir karar verilmez.

Bu arada 4 yıllık birliktelikte sizden ters ilişki isteyen adamın, bunu kabul eden sizin aklınıza şaşıyorum. Bu çok çok bencilce, aşağılayıcı bir istek.

Haklilar,test yapmaya korkuyorum ama hamilemiyim.ben o kadar korksam bilgisayar bile umrumda olmaz be idrar degil,en kesininden 1 kan testi yaptirirdim.bana bizimle dalga geciyor gibi geldi,ya da dedigi kadar korkmuyor.

Haklilar,test yapmaya korkuyorum ama hamilemiyim.ben o kadar korksam bilgisayar bile umrumda olmaz be idrar degil,en kesininden 1 kan testi yaptirirdim.bana bizimle dalga geciyor gibi geldi,ya da dedigi kadar korkmuyor.

dalga gecmıyorum cok da stres yaptım neyse herkes istedğine inanır

kızlar arkadaş ilk kez yaşamış gerçekten çıkacak sonuçtan korkuyor olabilir konu sahibi arkadaş lütfen eczane kapanmadan git test al yap hamile değilsin gör

kızlar arkadaş ilk kez yaşamış gerçekten çıkacak sonuçtan korkuyor olabilir konu sahibi arkadaş lütfen eczane kapanmadan git test al yap hamile değilsin gör

tabikide .millet 1 ay ugras ugras anca hamile kaliyor,birde dollenme olmasi icin 4 milyon meni hucresi gerekki yumurta hucrenin kalin ortusunu yirta bilsin ve 1 sperm dollenmeni gerceklestirsin.oyle 3.5 meniyle olacak is degil yani,doktorum guven bana.:)

Back