Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim yardimlarimiz sana akil vermekten ibaret. Mantikli dusunup nefsine hakim olmasi geren sensin. Daha fazla stres yapma hamile olman imkansiz. Kiziyorum ayni zamanda uzuluyorumda ne yalan soyliyim
Aylarda surebilir. Sen aylari bekleme 10 gun sonra test yap rahatla. Ama tekrar ediyorum hamis olman imkansiz. Biz korunmadigimiz halde 1 yil sonra hamile kaldim oyle kolay drgil yani. Ayrica ilaclarla bunyeni mahvetme evleniptecocuk istedigin zsman bunun sikintisini yasarsinbiliyorum hepsini biliyorum haklısınız zaten bikere oldu o da tam olmadı bikerelik hataydı bundan sonra asla ama bişey olmasın çok korkuyorum bu bana çok iyi ders oldu ama inşallah bişey olmaz:S stresten ne kadar gecikebilirki:s
biliyorum hepsini biliyorum haklısınız zaten bikere oldu o da tam olmadı bikerelik hataydı bundan sonra asla ama bişey olmasın çok korkuyorum bu bana çok iyi ders oldu ama inşallah bişey olmaz:S stresten ne kadar gecikebilirki:s
Aylarda surebilir. Sen aylari bekleme 10 gun sonra test yap rahatla. Ama tekrar ediyorum hamis olman imkansiz. Biz korunmadigimiz halde 1 yil sonra hamile kaldim oyle kolay drgil yani. Ayrica ilaclarla bunyeni mahvetme evleniptecocuk istedigin zsman bunun sikintisini yasarsin
Ha bide72 saat gecmediyse ertesi gun hapida kullanabilrsin hamile kalmaman icin. Hic iyi bisey degil ama sen olgugu gibi anlatmiyorda icinde yogun suphe varsa kullanman hamile kalmandan iuidir
stresten gecikme okdar sürermiki yani ama ben cok stres yaptım bu yuzden geckmıs olabılır yanı tek ümidim bu inş hamile değilimdir yani:S
Stresten de olabilir mevsimsel geçişlerden de gecikmiş olabilir. 1 hafta daha olmazsan bir test alıp yap. İnşallah değilsindir.
O senin damarin hamislikle hic alakasi yok. Bence daha fazla arastirip kafayi yeme. Ben evliyim 5 aylik bebegim var bizedemi inanmiyosunya hamileyken göbekteki atardamarın hissediliyorsa hamilesin diyolar öyle bişey varmı bu bende hep hissedilirdiki:S
Bizim yardimlarimiz sana akil vermekten ibaret. Mantikli dusunup nefsine hakim olmasi geren sensin. Daha fazla stres yapma hamile olman imkansiz. Kiziyorum ayni zamanda uzuluyorumda ne yalan soyliyim
O senin damarin hamislikle hic alakasi yok. Bence daha fazla arastirip kafayi yeme. Ben evliyim 5 aylik bebegim var bizedemi inanmiyosun[/Q
zaten böyle araştırmak yüzünden böyle oldum ya çıldırmak üzereyim inanıyorum ama içindeki korku mafediyo insanı yani bide sanki bütün belirtileri yaşıyomusum gibi gelio okudukca nasıl belirtiler olması lazmki:S
O senin damarin hamislikle hic alakasi yok. Bence daha fazla arastirip kafayi yeme. Ben evliyim 5 aylik bebegim var bizedemi inanmiyosun[/Q
zaten böyle araştırmak yüzünden böyle oldum ya çıldırmak üzereyim inanıyorum ama içindeki korku mafediyo insanı yani bide sanki bütün belirtileri yaşıyomusum gibi gelio okudukca nasıl belirtiler olması lazmki:S
Ben butun belirtileri yasayip hamileyim diye doktora gittim sonucu beklerken hasta oldum. Sen psikolojikmen belirtileri yasayabilirsin ve bu herkese gore degisir hamile oldugunu snlamayanlar bile varmis.hamile kalmak oyle dusundugun kadar kolay degil ki sisin yontemle imkansiz.10 gun geciktiysen test yap icin rahatlasin. Hadi inan kendini toparlada bizide daha vazla yorma
Ben butun belirtileri yasayip hamileyim diye doktora gittim sonucu beklerken hasta oldum. Sen psikolojikmen belirtileri yasayabilirsin ve bu herkese gore degisir hamile oldugunu snlamayanlar bile varmis.hamile kalmak oyle dusundugun kadar kolay degil ki sisin yontemle imkansiz.10 gun geciktiysen test yap icin rahatlasin. Hadi inan kendini toparlada bizide daha vazla yorma
tamam çok teşşekkür ederim herşey için