• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok korkuyorum, cok pişmanım=(

tabikide .millet 1 ay ugras ugras anca hamile kaliyor,birde dollenme olmasi icin 4 milyon meni hucresi gerekki yumurta hucrenin kalin ortusunu yirta bilsin ve 1 sperm dollenmeni gerceklestirsin.oyle 3.5 meniyle olacak is degil yani,doktorum guven bana.:)

teşekkür ederim içim rahatladı biraz sagolun ne doktorusunuz

ancak nöbetçi eczaneler var normal günde her eczaneden almaya üşenen kişi pazar günü gidip nöbetçi eczaneyi araştırıp gidip test alcağını sanmıyorum bileeee

ancak nöbetçi eczaneler var normal günde her eczaneden almaya üşenen kişi pazar günü gidip nöbetçi eczaneyi araştırıp gidip test alcağını sanmıyorum bileeee

üşenmekle ilgisi yok zaten daha 2 gün geçti hastalıgım bıraz daha bekliyim çıkmaz die dedim ama sizin insanlrı yargılamak gibi bi düşünceniz var

her jesin dikkatini cekmis ne kadar kisi toplanmis bu konuya.kardes ALLAH rizasi icin yapma bidaha boyle seyler,hamile degilsindir ama gunah.yanarsin.hem bu dunyada hem obur dunyada.bu gun surter yarin bakireligini alar hamile de birakir kacar.namus degerlidir.anana babana gunah.neyse ben kactim/:19:

her jesin dikkatini cekmis ne kadar kisi toplanmis bu konuya.kardes ALLAH rizasi icin yapma bidaha boyle seyler,hamile degilsindir ama gunah.yanarsin.hem bu dunyada hem obur dunyada.bu gun surter yarin bakireligini alar hamile de birakir kacar.namus degerlidir.anana babana gunah.neyse ben kactim/:19:

tamam teşekkür ederim yapmıcam gercekten hamile olmayımda bidaha asla yapmcam teskkur ederim

Bence dee cooookk abarttin hatta arkdaslarinla oturup bizim yorumlarimiza gulsugunuzu bile dusunmeye basladim. Buraya giren fikir alir gider onu yapar. Sen korkudan uyuyamayan bilgsayarin baaindan kalkamadin bi turlu pek canin sıkkin degil bence.hadi artik byyyyyy

Penis vajinaya değmediyse hamile kalamazsın zaten korkma..

Yine de içinin rahatlaması bakımından bir test alıp yapabilirsin..

dün de vardı aynı böyle bi konu yani internet üzerinden ultrasonla mı bakıcaz test mi yapıcaz napıcaz da bize soruyorsunuz ben anlamadım hiç. bu konuyla ilgili merakınızı gidermenin en iyi yolu gebelik testi yaptırmak biz ne dersek boş muhtemel ki hamile değilsin ama madem bu kadar korkuyorsun hamile kalma ihtimali sizi ürkütüyor ya yapmayın ya da korunun.

eger geciktiyse ve hep düzenliiydiyse reglin ozaman %90 hamilesin, hemde daha yeni bosalmisken, vajinanin yaninda yöresinde sürtünmüssünüz, kanallarda kalan bikac sperm bebis olmasi icin yeterli. ayrica anal iliskidede korun cünki ordan akan sperm vajinaya giderse , bingo yine hamile :49:

sen basla patik neyim örmeye :6::ssz:

eger geciktiyse ve hep düzenliiydiyse reglin ozaman %90 hamilesin, hemde daha yeni bosalmisken, vajinanin yaninda yöresinde sürtünmüssünüz, kanallarda kalan bikac sperm bebis olmasi icin yeterli. ayrica anal iliskidede korun cünki ordan akan sperm vajinaya giderse , bingo yine hamile :49:

sen basla patik neyim örmeye :6::ssz:

yeni boşalmışken degil 1 st gecmsti aradan

dünde vardı böyle bir konu bugün de çıktı. ne desek boş. allah yardımcınız olsun kızlar dikkat edin butür olaylara hemen kapılmayın. ama özellikle siizn konunuzda dikkatimi çeken birşey varsa oda ters ilişkidir. aman allahım nasıl bir anlayışla kabul ettiniz ve yaptınız canınıza da mı acımazdınız bu iğrençlik ötesi yok yani

ya hamile değilsin. benimde gecen ay 18 gün gecikti acaip stres yapmıştım. ada cayı ve adet söktürücü içtim hastalandım

Back