- 16 Ocak 2024
- 214
- -8
- 28
- Konu Sahibi Linaduru39
O kadar çok korkuyorum ki hamileyken ağlamaklı geçirdiğiniz dönemler oldu mu ? Üzüldüğünüz stres olduğunuz dönemler artık bişeyleri kaldıramıyorum eşimin bazı düşünceleri sorumsuzlukları beni çok uzuyor hamileyim asla bana destek olmuyor duygusal olarak beni kaldıramıyor ağlamandan sıkıldım diyor sevmiyorum diyor halbuki duygusalım üstüne üstlük hormonlar var elimden bisey gelmiyor bisey canımı sıkınca gözlerim doluyor sulu gözüm normalde de bide hamilelikte hormonlar devreye girince iyice duygusal oldum ama bisey diyince hemen ses yükseliyor kızıyor bağırıyor çağırıyor çoğu kişinin eşi hamileyken esini alttan alırken benim eşim bana hep bağırıyor kavga ediyor ben üzülüp ağlayınca da gidip uyuyor asla yanımda olmuyor ve ailesel çok sebep var buraya uzun uzun dökmek istemiyorum canım çok sıkılıyor elimde olmadan ağlıyorum ve arada ağrı giriyor sorum şu olacak bebeğime bisey olur mu ? Cumartesi kontrolüm var çok korkuyorum sürekli üzmesinde aglatmasindan çocuğuma bisey olacak diye ödüm kopuyor hadi beni düşünmüyorsun bari onu düşün diyorum . İlgili ol diyince napayim elim karnında mı gezeyim diyor dalga gecer gibi ilgiden anlayış şekli bu çok şey içime dokunuyor nolur olumlu şeyler diyin bana buna çok ihtiyacım var yalvarırım iyi bisey diyin her an dua ediyorum bisey olmasın evladıma diye kötü düşünmek istemiyorum Rabbime emanet ediyorum
Son düzenleme: