Çok Kıskanıyorum!

Kıskandıgınızı sakın ola kı hıssettırmeyın.Size yapılmış olarak duşunun.. Kendınıze bı ugras bulun bunları dusunmenıze engel olacak.

ya öyledir tabiki ama şimdiki kızlar çok daha tehlikeli hele ki erkek arkadaşımın üniversitesinde hepsinin gözünü para kaplamış parayı görürseler yapmıycakları şey yok emin olabilirsiniz. bilsem ki niyetleri düzgün eyvallah herşeyi yapsınlar ama öyle değil işte...
Bir kadın olarak kadınlarla ilgili yaptığınız bu genellemeyi çok çirkin buldum. Ayrıca sevgiliniz size dünyanın en yakışıklı en süper en muhteşem erkeğiymiş gibi geliyor olabilir ama belki de çoğu kız için son derece sıradan ve silik bir tiptir. Sevgilinizi ve kendinizi bu kadar gözünüzde büyütmezseniz eğer kıskançlıkla mücadele etmeniz daha kolay olur. Naçizane tavsiyemdir.

Bir kadın olarak kadınlarla ilgili yaptığınız bu genellemeyi çok çirkin buldum. Ayrıca sevgiliniz size dünyanın en yakışıklı en süper en muhteşem erkeğiymiş gibi geliyor olabilir ama belki de çoğu kız için son derece sıradan ve silik bir tiptir. Sevgilinizi ve kendinizi bu kadar gözünüzde büyütmezseniz eğer kıskançlıkla mücadele etmeniz daha kolay olur. Naçizane tavsiyemdir.

ben genel olarak öyledir demedim sevgilimin bulunduğu okuldaki kızlardan bahsettim tabiki herkes öyle diye bir şey yok.

Üniversitede oluyor öyle şeyler yahu.Bende kıskanç bi insanım gerçi ama ben kızları tanıyosam görüşmüşsem sorun etmezdim.Hiç tanımadığım tiplerse ağzını yırtardım sevgilimin ama o ayrı bi konu şiimdi.

O seni kısıtlamıyor kıskançlık yapmıyorsa senin huyların bunaltır fakat sen kıskanma karışma,ben kıskanayım mantığını anlayamıyorum.Davranışların karşılıklı eşit olması gerek bence.

Üniversitede oluyor öyle şeyler yahu.Bende kıskanç bi insanım gerçi ama ben kızları tanıyosam görüşmüşsem sorun etmezdim.Hiç tanımadığım tiplerse ağzını yırtardım sevgilimin ama o ayrı bi konu şiimdi.

Aynı ben ağız yırtma deyince kendimi gördüm:KK53:

Benim ona kıskandığımı belli ettiğim yok zaten hatta bugün sordu kıskandın mı diye saçmalama niye kıskanıyım gayet normal bişey zaten sınıfta bütün gün berabersiniz bişey değişmedi dedim normal konuşuyoruz yani benim kendi içimde çözemediğim bi şey bu ona belli etmiyorum.
belli etmişsinizki sormuş biraz daha geniş davranın hatta siz görüşmelerini destekleyin sizi seviyosa ki öyleymiş bişey olmaz .....

X