- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fazla bunaltmayin bu adamlari ya.. Ne yani sevgilisi var diye disi olan hic biseyle görüsemeyecek mi?
özüven sorunlarin var sanirim onlari düzeltmelisin
Abarttigim bisey yok, dogrulari soyluyorum.. Herkes esini sevgilisini kiskanir.. Kiskanmam diyenlere inanmam kisacasi.. Ama senin ki biraz fazla. Bende evliyim ama hala ogrenciyim okuldan sonra aksama kadar oturup proje yaptigimizi bilirim kiz erkek karisik. Esim o konuda beni kisitlasaydi belki suan evli olmayabilirdik.ne kadar da abarttınız ya yok özgüven sorunu yok şu yok bu.
birileri yazsın üstlerine gidelim diye zaman kolluyor gibisiniz, iyi ki bişey sorduk.
Bu kadar bunaltırsan eğer yakında benden soğudu ne yapmam lazım diye konu açman gerekebilir.İlgisizleşir zamanla.Biraz rahat bırak bence.Yoksa bu ilişki fazla devam etmez.
Abarttigim bisey yok, dogrulari soyluyorum.. Herkes esini sevgilisini kiskanir.. Kiskanmam diyenlere inanmam kisacasi.. Ama senin ki biraz fazla. Bende evliyim ama hala ogrenciyim okuldan sonra aksama kadar oturup proje yaptigimizi bilirim kiz erkek karisik. Esim o konuda beni kisitlasaydi belki suan evli olmayabilirdik.
Sen sınıfındaki erkek arkadaslarınla gorusmuyor musun?
Erkek arkadaşımla aynı üniversiteden tanıştık daha sonra ben yakındaki başka bi üniversiteye geçiş yaptım 1 senedir beraberiz. Şuan o yaz okulunda ben memleketimdeyim. Bir keresinde sınıfına gitmiştim sınıftaki kızlar sevgilin çok güzelmiş falan diye buna söylemişler beni gördükten sonra. Benim varlığımı bildikleri halde sevgilimi kızlardan kıskanıyorum. Çünkü sürekli beraberler ve kızlar bunu yemeğe falan çağırıyormuş bana sonradan söyledi kıskanmamam için bu da gitmemiş sözde.
Bu gün de uyandım dedi ki , sınıftakilerle kahvaltıya geldik birazdan kalkıcam dedi. Sonra ben aradım açmadı 3-4 kez telefonu mesaj attım cevap vermedi e tabi yine başladı benim kıskanmalarım. Hiç bişey demedim ona ama çok kıskanıyorum gerçekten. Bana diyor sen erkeklerle görüşsen sınıftan okadar kıskanmam diye de hiç te öyle olmadıgını bende biliyorum. Yolda geçerken bile erkeklerden kıskanıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum o hala orada kızlarla otururken benim içim içimi yiyor ve sinir oluyorum.
Benim ona kıskandığımı belli ettiğim yok zaten hatta bugün sordu kıskandın mı diye saçmalama niye kıskanıyım gayet normal bişey zaten sınıfta bütün gün berabersiniz bişey değişmedi dedim normal konuşuyoruz yani benim kendi içimde çözemediğim bi şey bu ona belli etmiyorum.
kk kadınları her şeyi abartmayı çok seviyor. Ayrıca tamam kız arkadaşlarıyla kahvaltıya gitmiş olabilir diyelim peki neden aradığında açmıyor ya da mesajlarına cevap vermiyor bu çok sinir bozucu.ne kadar da abarttınız ya yok özgüven sorunu yok şu yok bu.
birileri yazsın üstlerine gidelim diye zaman kolluyor gibisiniz, iyi ki bişey sorduk.
Üniversite hayatının eğlencesi budur canım zehir etmeyin birbirinize. Biz eşimle sevgiliyken ben erkek arkadaşların evine yemeğe giderdim, onun da kız arkadaslariyla doğum günü kutlamisligi falan da var. Hatta yanimdayken ona bizi şuraya buraya götür derlerdi hiç takilmazdik biz. Hem başkasına gönlü kayacağı varsa kayar kıskanarak engelleyemezsin ki.
canım ona belli etmiyorum diyorsunda kahvaltıdayken arayıp durmuşsuna çmamış bir de mesaj atmışsın daha nnasıl belli edeceksin zaten bir kere ara açmadı mı daha da arama buradaki insanlar bunu anlatmaya çalışıyorBenim ona kıskandığımı belli ettiğim yok zaten hatta bugün sordu kıskandın mı diye saçmalama niye kıskanıyım gayet normal bişey zaten sınıfta bütün gün berabersiniz bişey değişmedi dedim normal konuşuyoruz yani benim kendi içimde çözemediğim bi şey bu ona belli etmiyorum.