Çok Kıskanıyorum!

Fazla bunaltmayin bu adamlari ya.. Ne yani sevgilisi var diye disi olan hic biseyle görüsemeyecek mi?
özüven sorunlarin var sanirim onlari düzeltmelisin

ne kadar da abarttınız ya yok özgüven sorunu yok şu yok bu.
birileri yazsın üstlerine gidelim diye zaman kolluyor gibisiniz, iyi ki bişey sorduk.

birileri yazsın üstlerine gidelim diye zaman kolluyor gibisiniz, iyi ki bişey sorduk.
Abarttigim bisey yok, dogrulari soyluyorum.. Herkes esini sevgilisini kiskanir.. Kiskanmam diyenlere inanmam kisacasi.. Ama senin ki biraz fazla. Bende evliyim ama hala ogrenciyim okuldan sonra aksama kadar oturup proje yaptigimizi bilirim kiz erkek karisik. Esim o konuda beni kisitlasaydi belki suan evli olmayabilirdik.

Bu kadar bunaltırsan eğer yakında benden soğudu ne yapmam lazım diye konu açman gerekebilir.İlgisizleşir zamanla.Biraz rahat bırak bence.Yoksa bu ilişki fazla devam etmez.

Benim ona kıskandığımı belli ettiğim yok zaten hatta bugün sordu kıskandın mı diye saçmalama niye kıskanıyım gayet normal bişey zaten sınıfta bütün gün berabersiniz bişey değişmedi dedim normal konuşuyoruz yani benim kendi içimde çözemediğim bi şey bu ona belli etmiyorum.

haklısınız

çivi çiviyi söker. senin hissettiklerini onunda anlaması için kahvaltı zamanı başına geleni uygula

kızla erkek arkadaş olabilir. her ikinizde bu huylarınızı törpüleyin. illa her kızla sevgili olacak diye bir şey yok.

İlla ki kız arkadaşlarıyla görüşecek.Sen de erkek arkadaşlarınla.Bunda büyütecek birşey yok.Her seferinde acaba kızlarla mı görüşüyor ne yapıyor diye kıskanırsan mutlu olamazsın.

Bana üni de kıskançlık saçma geliyor neden böyle güzel bir dönemi birbirinize zindan ediyorsunuz ki. Üniversitee tabiki herkes arkadaşlarıyla olacak bu demek değil herkes sevgiline asılıyor. Benimde erkek arkadaşım vardı kendisi kız arkadaşlarıyla parti verirdi bana gitme derdi. Anlattım anlamadı sınıf arkadaşlarımla tanıştırdım hatta. Bende ona söylemiyordum gidiyordum. Velhasıl kelam fazla kıskançlık insanları yalana sürükler.. keyifinize bakın...

kk kadınları her şeyi abartmayı çok seviyor. Ayrıca tamam kız arkadaşlarıyla kahvaltıya gitmiş olabilir diyelim peki neden aradığında açmıyor ya da mesajlarına cevap vermiyor bu çok sinir bozucu.

Etrafindakileri bilemem ama neticede kilit nojta erkek arkadasin. Bi de universite ortaminda dogal bunlar. Onune gecilemez. dogal gozuyle bakmaya calisip kendini rahatlatmaya bak. Alti ustu sinif arkadasi diye bak. Uni buttikten sonra pek cogu bitip gider zaten. Hani desenki evliyiz is arkadaslariyla fazla samimi vs. o zaman belki biraz farkli olabilir ama ilkokul, lise, uni sinif arkadaslaro ortami bunlar dogal. Hayatin tadini cikarmaya bak. Ikiniz icin de zorlastirma, kolaylastir.

haklısınız arkadaşlar biraz fazla abartmış olabilirim ama böyle yani içimden gelen bişey sadece ama bu özelligimi belli etmemeye calısıcam.

Üniversite hayatının eğlencesi budur canım zehir etmeyin birbirinize. Biz eşimle sevgiliyken ben erkek arkadaşların evine yemeğe giderdim, onun da kız arkadaslariyla doğum günü kutlamisligi falan da var. Hatta yanimdayken ona bizi şuraya buraya götür derlerdi hiç takilmazdik biz. Hem başkasına gönlü kayacağı varsa kayar kıskanarak engelleyemezsin ki.

evet doğru diyorsunuz ben bu mesajlardan gaz alarak sevgilime artık gereksiz şeylerde onu kıskanmıycagımı bunların dogal seyler oldugunu söyledim adam ne dese begenirsiniz ben seni kıskanırım ama sen gitme yaranılmıyor bu erkek milletine ya.

kıskançlık bi evi değil bi köyü yıkar demişler eskiler.sevgiline güveniyosan tırı vırı gerisi kıskançlık yıpratır seni

Bırakın şimdiki kızlar tehlikeli gibi lafları.
İstediği kadar tehlikeli olsun.
Senin sevgilin seni seviyorsa kimseye pas vermez merak etme.
Ama başkalarıyla ilgilenecek olsa sen buna asla engel olamazsın zaten.
Güvenmediğin adamla beraber olma.
Etrafı da suçlama. Sevgilinin aklı, fikri var. Çocuk değil ki kandırsınlar.
Boş düşünceler içindesin. Her şey sevgilinde biter. Ona güveneceksin. Çevrede ne olursa olsun sana değer vermişse gözü başkasını görmez.

canım ona belli etmiyorum diyorsunda kahvaltıdayken arayıp durmuşsuna çmamış bir de mesaj atmışsın daha nnasıl belli edeceksin zaten bir kere ara açmadı mı daha da arama buradaki insanlar bunu anlatmaya çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…