Çok kırıldım. Yanlış mı düşünüyorum?

4 yaşında ki kızınız için yiyecek değil de kediye ikinci mamayı alarak elinden geleni yapmışsınız. Kediyi geçici olarak sahiplendirmeyi düşünebilirsiniz iş konusunda bir umudunuz yoksa yakın zaman için. Allah yardımcınız olsun

Kimseye yardım etmeyin, kimseden de yardım beklemeyin insanlar o kadar duyarsız o kadar bencil ve artık o kadar kötüler ki çıkarları dogrultusunda dostlar, çıkarları doğrultusunda iyiler işlerini yapana kadar. Sizdden alacaklarını alıp sizinle işleri bittiği zaman işte bu sonuçlar çıkıyor ortaya ilk değilsiniz sonda olmıycaksınız. Bende mesela hergün farklı birinden farklı konularda çok güzel asıl gösteremedikleri gerçek yüzlerini gösteriyorlar

Bunun benim konumla alakası nedir??? Ne demek istiyorsunuz yani? Ben buraya yardım dilenmeye gelmedim konunun temel noktası kedim değil. Kırıldığım için içimi dökmeye geldim sadece. Amacınız ne yani? Varsa bir yanlışım söyleyin tamam da, kedimle ilgili yorumunuza ihtiyacım yok çünkü konu o değil.

Gerçekten de benzer şeyler yaşamışız. Özellikle son zamanlarda durumumuzu bile bile benim hayalim olan şeyleri satın alıp bana anlatması can sıkıcıydı. Ben ne dertle uğraşıyorum o ne anlatıyor. Allah daha çok versin arttırsın tamam da... Şey gibi bu. Aç birinin önünde gözüne soka soka kuzu çevirme yemek gibi. Bana ne ne aldıysan kendine sakla merak etmiyorum ki yani.

Mamayı ıslatarak deneyin bazen öyle seviyorlar bulunduğunuz ilde veterinerlik fakültesi varsa götürebilirsiniz petshoptan az az hesaplı mama alıp deneseydiniz keşke hangisini sevecek genelde market mamalarıni çok sevmiyolar Allah kolaylık versin sizede

Son aldığım mamayı sonradan yemeye başladı. Bir önceki mamayı koyduğum aynı kaba koymuştum. Kabı değiştirince yedi. Önceki mamanın kokusunu alınca aynı mama sandı galiba.

Son aldığım mamayı sonradan yemeye başladı. Bir önceki mamayı koyduğum aynı kaba koymuştum. Kabı değiştirince yedi. Önceki mamanın kokusunu alınca aynı mama sandı galiba.
Gerçekten çok şapşik bu kediler yaa bu arada sahiplendirebilirsiniz takip şartıyla verin ama

Gerçekten çok şapşik bu kediler yaa bu arada sahiplendirebilirsiniz takip şartıyla verin ama
Kedimi sahiplendirme olasılığım şuan sıfırlandı gibi. Gerçekten böyle bir üzüntünün üzerine artık yorum atan arkadaşların duası sayesinde mi nedendir bilmem ama çok iyi gelişmeler oldu. Ek işimizden sürpriz bir ikramiye geldi bir anda bir çok sorun çözüldü. Kedimin hem 15 kilo maması, hem veteriner masrafı hem de kısırlaştırma ücretini karşılayabileceğim. Kısırlaştırma en az 2 ay hayal gibiydi imkansızdı ama elimize imkan geçmişken kısırlaştıracağım. Ocak ayından sonra da sahiplendirmeye gerek kalacağını hiç sanmıyorum nihayet gelirimiz biraz artıyor çünkü. Yani en azından kedim bir daha mamasız kalmaz.

Siz bu arkadaşınıza bu kadar dert yanacağınıza bir paket mama alabilir misin diye rica etseydiniz...
Dolabınızda hiçbir şey yok ve kedinize her zaman yediği kaliteli mamadan alamıyorsanız ve bunu arkadaşınız bildiği halde yardımcı olmak yerine hesap soruyorsa onun hayatınızdan çıkma vakti çoktan gelmiştir. Elmaemma

kusura bakmayin da kizim kahvaltida kuru ekmek yiyecekse gidip kediye mama sececegim diye kasmam, kedi onune ne konulursa onu yesin. hayvanlara merhamet etmek gerekir ama bazen insanlar cok abartiyor.

kusura bakmayin da kizim kahvaltida kuru ekmek yiyecekse gidip kediye mama sececegim diye kasmam, kedi onune ne konulursa onu yesin. hayvanlara merhamet etmek gerekir ama bazen insanlar cok abartiyor.
Hayır abartmıyorum bence. Biz bir şekilde doyarız. Bize yardım edebilecek kişiler var. Ama kedime benden başka kimse yardım edemez. Ve kediler sandığınız gibi önüne konulan her şeyi yiyemez. Yese bile daha sonra bir ton hastalığı çıkabilir. Yazık günah. Peynir almak yerine kedime mama aldım, çok şükür nihayet yedi de. Ve biz sadece 1 gün peynirsiz kaldık. Zaten bunu hesap ederek kedime almayı tercih etmiştim.

walla bu kediler disarida bile yasiyor. zaten onlari eve alarak ve hapsederek bence asil kotulugu yapiyoruz.

walla bu kediler disarida bile yasiyor. zaten onlari eve alarak ve hapsederek bence asil kotulugu yapiyoruz.
Kediler soğukta karda kışta keyfinden mi yaşıyor sanıyorsunuz? Hayvancağızlar ısınmak için arabanın altına falan girip ölüyorlar. Apartmanların içine sığınmaya çalışıyorlar. Çöpten sizin bizim artıklarımızı kemikleri yiyip mideleri bağırsakları parçalanıyor çoğu zaman. Ben kedimi şimdi sokağa bıraksam yaşayamaz. Düşünceniz çok yanlış. Alın besleyin demiyorum tercih meselesi ama bence yine de düşünün. Dışarıda yaşam savaşı veriyorlar. Eziyet görüyorlar insanlardan türlü türlü. Biz kötülük yapıyor olamayız onları sokaktan kurtararak.

Bir yaşını tamamlamadan kısırlaştırmayın lütfen kediyi.

Kedi de cocuk da önüne ne konulursa yemiyor ne yazık. Ve kediyi de ona çok iyi bakarız diye evimize biz alıyoruz, çocuğu da biz iyi bakarız diye doguruyoruz ya da çok iyi bakarız diye evladımız olarak kabul ediyoruz bir çocuğu. İkisi de aynı.
İkisi de canlı İkisi de can kusura bakmayın da.

Kediye mi, bir yumurta ile kahvaltı yapacak kızınıza mı, maddi dardaki size mi yoksa bu ülkede en çok bulunan bilirkişi ‘maydonoz’lara mı üzüleyim, bilemedim.
Açlık gelir geçer, maddi sıkıntı gelir geçer. Ama dost kazığı öyle kolay geçmiyor. Neden ki yani? Benim tek niyetim gerçekten birbirimize yoldaş falan olmaktı. O benim kötü günümde yanımda olur, ben onun kötü gününde yanında olurum. Birbirimize teselli falan oluruz. Benim tek amacım buydu. Zaten kolay kolay samimiyet kuramıyorum insanlara olan güven problemim çok büyük. Çevremdeki tek arkadaşımdı. Niye bir insan böyle yapar arkadaşına. Arkadaş olarak görmediyse bunca zaman niye bir aradaydık. Gerçekten sinir bozucu bir durum.

Karıştırarak tabikii aksi halde ishal falan olabilir bir de onu yaşamasını istemem yavrumun.

konu o değil??
aynen kardeşim sen haklısın.
sizin kitleye verilecek başka bir cevap yok çünkü.
allah şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…