Aylık gelirleri 15bin olan insanlara siz neden binlerce liralık mama/para yardımında bulunuyordunuz ki? Çok yardimseverseniz internette orman beslemesine çıkan, birkaç kuruş parasini hasta hayvanları tedavi etmeye adayan çok insan var (mesela benim kedimi bulup ameliyat ettiren @kesmeşeker) . Yani cok daha ihtiyacı olan tonla yer varken zaten zengin ve zaten sizden para istememiş insanlara para yardımında bulunmanız ilginç olmuş . Belki de durumları iyi olmasına rağmen sizin onlara onlar talep etmeden para göndermiş olmanıza icerledi zamanında, şimdi de bu tavırları ondan (saçma demeyin, çoğu insan eşinin dostunun kendi bebeginden kalma sapasağlam ve kaliteli eşyalari bebeğine getirmesine bile sinir olabiliyor. KK'da bu konuda sayfalarca konu var)
Konuya gelince; umarım bu zor durumdan kolayca çıkarsınız. Kedi mamalari el yakıyor. Ama durup durup kendine yeni zamlar da eklese temizmama sitesi hala muadillerine göre ucuz ve kaliteli. Beş kiloluk mama alsanız, size uzunca bir zaman yeter. Yas mama olarak da ben sokak kedilerine şunu yapıyorum,hem bolkepce oluyro,hem de besleyici
Bir tavada tavuk ciğeri haşlayın, bir tencereye de pirinç,yıkanmış yumurta,havuç , karnabahar vs evde ne varsa koyup üstüne de biraz su koyup haşlayın. Sonra bunların hepsini blendirdan geçirin (evet,yumurtayı kabuğuyla).
Mis gibi yas mama olur. Bunu hem birkaç ayrı YouTube videosu izleyip harmanladim,hem de veteriner arkadaşıma sordum. Bildiğim kadariyla bir zarari yok.
Deneyebilirsiniz... Küçük küçük kavanozlara koyup saklayın, ara ara değişiklik olur