- 27 Ağustos 2010
- 132
- 1
- Konu Sahibi chekirdekk
evt bu konu baslıgı altında bende olmalıyım benım ıkıncı gebelıgım ılkındede kıloluydum 117 yle gebe kalmıstım 8 aylıkken 145 gördum ondan sonra tartılmaya korktum artık kacla doguma gıttım bılmıyorum ben hastalıkların bırazda pskolojık oldugunu dusunenlerdenım ne sekerım nede baska bır hastalıgım oldu okadar kılo almamın sebbeıde tüp bebek tedavısı ve bebegımın tüp bebek olmasıydı doktor dusuk tehlıkem olmamasına ragmen bel sorunum oldugu ıcın sureklı yatak ıstıratı verdı öylekı ıkı merdıven ınmem yasaktı derken kızım dunyaya geldı ve ben dıyete basladım kızım 11 aylık ve gerı 117 kıloya dusmustumkı busefer dogal yolarla yıne gebe kaldım cocugum olmuyor rahatlıgının cerebesını cekjıyorumbusefer kılo almamak ıcın dıkkat edıyorum ama dıyetı bırakınca ıster ıstemez kılo alınıyor bılıyorsunuz daha 7 haftalık bende 119.500 gördum gerıama sunu belırtmek ıstıyorum kılo gebelıge engel olusturmadıysa hasta olmanızada bır sebep yok lütfen kıloluyum yok seker cıkıcak yok bılmme ne cıkıcak dıye strese gırmeyın benım hıc öyle takıntılarım olmadı cok şü
ürkü öyle bir sorunumda olmadı pskolojınızı pozıtıf tutun ve burda bırbırımızı uyaralım mesela ben karar verdım 4 ay bıtene kadar enfazla 121 olabılırım ve doguma en fazla 127yle gıdıcem dıye cıta koydum sızde kendınıze cıta koyun boylece öylen fazlamı yedınız aksam meyveyle gecıstırerek kılo alımını yavaslatabılırız lütfen bırbırımıze destek olalım ve enaz kıloyla doguma gıdelım sımdıden ALLAHım herkesın bebegını kucagına koysun sızı takıp etcem baktık kılo alıyoruz hemen bırbırımızı durduralım tamm bu baslık super olmu ay ınanın cok sevındımemir_bebek:
tebrikler