• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok kararsizim :(

:18: arkadaslar yatisimi yaptim ameliyat sirasini bekliyorummm korkmaya basladim :(((
Tüm korkuların geride kalmıştır sanırım :) Şu an ya mışıl mışıl uyuyorsundur yada narkozun etkisi ile bir miktar acılar içinde uyanmaya çalışıyorsundur..Sabret,sık dişini.Akşama doğru çok daha iyi olacaksın canım :54:

Arkadaslar cok stresliydim ameliyta girmeden ama doktorum cokkk tatlı bir doktorki.. nasil uyudugumu hatirlamiyorum... En zoru sira beklemek . Doktorum 350 cc takmis yuvarlAk purtuklu. Sadece ayaga kalkarken direnler acitiyor ,.. bir de moralimi bozanlar falan . Ne gerek var diyenler :!!!!!,geri yani cok iyi hersey :)))) simdi bile nasil guzeller..:21::16:

Son düzenleme:
Arkadaslar cok stresliydim ameliyta girmeden ama doktorum cokkk tatlı bir doktorki.. nasil uyudugumu hatirlamiyorum... En zoru sira beklemek . Doktorum 350 cc takmis yuvarlAk purtuklu. Sadece ayaga kalkarken direnler acitiyor ,.. bir de moralimi bozanlar falan . Ne gerek var diyenler :!!!!!,geri yani cok iyi hersey :)))) simdi bile nasil guzeller..:21::16:

Canım cok geçmiş olsun hadi kurtuldun etrafdakileri boşver sen mutlusunya gerisi önemli degil kiskamislardir:1:

cok gecmiş olsun canım umarım en yakın zamanda toparlanırsın büyüklük de istedğin gibi olmus cok sevindim etrafındakilere kulaklarını tıka sen mutluysan gerisi bos inan :34:

çok geçmiş olsun canım hadi bakalım oldu bitti kurtuldun stres korku heyecan hepsi bitti şimdi kesin hepsini boşa çekmişim ne gerek varmış diye düşünüyorsundur eminim :34: Asım bey ve ekibi hepsi süper hele tombiş bir bey vardı ismini hatırlamıyorum insanın heyecanını almayı çok iyi biliyor karşılaşmış olabilirsin... sana en uygun ccyi kullanmış olmalı 350 cc fazlasını almamış demekki drenlerin kullanımı biraz sıkıntılı çıkarılınca çok rahatlayacaksın hatta şu saatlerde çıkarılmış olabilirde...kendine dikkat et ilk 3 gün biraz zor geçecek ama emin ol sonrasında daha fazla rahatlayacsakın..kendine dikkat et ve kollarınıda fazla zorlama...tekrar geçmiş olsun memişlerini güle güle kullan :16:

çok geçmiş olsun canım hadi bakalım oldu bitti kurtuldun stres korku heyecan hepsi bitti şimdi kesin hepsini boşa çekmişim ne gerek varmış diye düşünüyorsundur eminim :34: Asım bey ve ekibi hepsi süper hele tombiş bir bey vardı ismini hatırlamıyorum insanın heyecanını almayı çok iyi biliyor karşılaşmış olabilirsin... sana en uygun ccyi kullanmış olmalı 350 cc fazlasını almamış demekki drenlerin kullanımı biraz sıkıntılı çıkarılınca çok rahatlayacaksın hatta şu saatlerde çıkarılmış olabilirde...kendine dikkat et ilk 3 gün biraz zor geçecek ama emin ol sonrasında daha fazla rahatlayacsakın..kendine dikkat et ve kollarınıda fazla zorlama...tekrar geçmiş olsun memişlerini güle güle kullan :16:
CAnim bazen acilar o kadr dayanilmaz ki acaba yapmasamiydim diyorum. Anlik degisiiyor duygularim . Direnler hala takili :(((

CAnim bazen acilar o kadr dayanilmaz ki acaba yapmasamiydim diyorum. Anlik degisiiyor duygularim . Direnler hala takili :(((
canım hepimizin anlık pişmanlık duyduğumuz zamanlar oldu...özellikle hastane odasında ve eve geldiğim ilk gece neden böyle bir hata yaptım keşke yapmasaydım diye ağladığımı bilyorum ama inan sadece 3 gün 4.5. günden sonra sanki sihirli bir sopa değmiş gibi bi anda ağrılarım kesildi ve 5.günümde iş başı yapmıştım...sen sadece sabret bu zor günlerin geçicek ve çok güzel dolgun ve diri göğüslere sahip olacağını hayal et..gerçi sahip oldun ama şu an ağrı gerginlik ve göğüs kafesine hissetiğin baskılar seni yanıltıyor...sabret canım...sürekli yatağa bağlı kalma evde ufak ufak yürüyüşler yap...yarı oturur vaziyette uyu..kollarınıda hiç zorlama...Allah yardımcın olsun acil şifalar diliyorum:16:

canim benim cok gecmis olsun en zorunu atlattin gerisi daha kolay olucak gör bak :16: kollarini sakin zorlama ama haeketsizde birakma bilmiyorum kas altimi oldun ama bnmki kas altiydi doktorum kollarini sürekli hareket icinde tut yoksa kaslar daha cok kasilir acin daha cok artar demisti gercektende öyle yaptm daha kolay atlattim 3-4 gün acisni cekersn sonrasina sen bile inanamicaksin :) :*

Bikullanici ve angela beni dusynup yazan herkese tesekkurler.. dualarinizi eksik etmeyon

Süpersiiinnn cnm hadi yeni memişlerin hayırlı olsun , nasıl geriye gün saydıysak acı çekerkende agrıların olunca da bilki kısa süreli bişey bunlar ve sonunda harika bir görünüme kavuşcaksın , hızla iyileşmen dileğiyle :16:

Bugunde Kalıcıyım..:(( daha dırenler cıkmadı.sabah cıkıcaklar. Ve yarın Insallah taburcuyum.. Hepiniz iyi Ki varsınız.. :9:

canim benim cok gecmis olsun en zorunu atlattin gerisi daha kolay olucak gör bak :16: kollarini sakin zorlama ama haeketsizde birakma bilmiyorum kas altimi oldun ama bnmki kas altiydi doktorum kollarini sürekli hareket icinde tut yoksa kaslar daha cok kasilir acin daha cok artar demisti gercektende öyle yaptm daha kolay atlattim 3-4 gün acisni cekersn sonrasina sen bile inanamicaksin :) :*
Dual plan canım.. İnşallah dediğiniz gibi güzel gecer. En çok öksûrmekten korkuyorum :( geçicek inş... :9:

Canım suan bu yorumuna hıc ıhtıyacım yok desem!!!! Gıt baska yerde yaz dusuncelerını ;) ozelliklebu ağrılar İcinde kucucuk bı destek Bıle Moral olurken....:34:

buraya bir konu yazmışsın bende kendi fikrimi söyledim .. yaptırmasaydın onca ağrıyıda çekmezdin . yok illa olmayan memenize balon taktırcaksınız güzel olucaksınız . allah vegisine benzemez biyonik duruyor . neyse geçmiş olsun . çıkartma falan sürekli uğraşırsın artık ..

Canım suan bu yorumuna hıc ıhtıyacım yok desem!!!! Gıt baska yerde yaz dusuncelerını ;) ozelliklebu ağrılar İcinde kucucuk bı destek Bıle Moral olurken....:34:

Şuan senin yerinde olmak isteyen o kdr kişi var ki.. o yüzden olumsuz yorumlara sakın moral bozmaaa ve yeni gögüslerinin keyfini çıkar cnm :) 5 gün sonra da sıra bende :) yaza hazırlıklar harikaaa :1::1::1: kadınlar klubu meme yaptıranları olarak hep beraber toplaşıp meme şov yapabiliriz hahahaha victoria secret mankenleri halt etmiş :52::52::52: (hepimize moral olsun diye :1: )

buraya bir konu yazmışsın bende kendi fikrimi söyledim .. yaptırmasaydın onca ağrıyıda çekmezdin . yok illa olmayan memenize balon taktırcaksınız güzel olucaksınız . allah vegisine benzemez biyonik duruyor . neyse geçmiş olsun . çıkartma falan sürekli uğraşırsın artık ..

Ne kadar kötü niyetli bir niyet bu :53: ... negatif düşünceler , ağır eleştiriler ve hatta sonunda 'çıkartma falan sürekli uğraşırsın artık' sözünle kötü bir de temenni eklemişsin ki sadece bu konuda değil tüm hayatın boyunca sana kolaylıklar dilerim , çünkü biz umursamayız susarız da hayat sana zor! Mutsuz kendin olursun yazık.... :34::34::34:

Back