• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok kararsizim :(

Sanırım hic silikonlu meme ellemediniz yada canli olarak görmediniz. Ici su dolu balonlarimiz falan yok yani.portakal memeli playboy kizlariyla karıştırmayın bence..herşeyin doğalı güzeldir elbette ama ya hiç Göğsümuz yoksa? Ömür boyu erkek memesi göğüsle doğal olucam diye eksik mi yasamali? Yorum yapmak en doğal hakkiniz tabiki ama karşınızdaki insanları inciten yorumlar hiç hoş değil. Bayansiniz ve göğüsleri eksik kadin halinden en cok da sizin anlamaniz gerekir. Bir çoğumuz yeni ameliyat olduk ve birbirimize destek olup moral vermeye çalışiyoruz. Olumsuz düşünceleriniz size kalsın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne kadar kötü niyetli bir niyet bu :53: ... negatif düşünceler , ağır eleştiriler ve hatta sonunda 'çıkartma falan sürekli uğraşırsın artık' sözünle kötü bir de temenni eklemişsin ki sadece bu konuda değil tüm hayatın boyunca sana kolaylıklar dilerim , çünkü biz umursamayız susarız da hayat sana zor! Mutsuz kendin olursun yazık.... :34::34::34:

ben niye mutsuz olayım siz mutsuzunuz ki göğsünüze balon taktırıyorsunuz . vcudunuzla barışık olmadığınız için . sen silikon ameliyatlarını bir kere mi yapılıyor sanıyorsun . kaç kere değiştiriliyor onlar ....

Sanırım hic silikonlu meme ellemediniz yada canli olarak görmediniz. Ici su dolu balonlarimiz falan yok yani.portakal memeli playboy kizlariyla karıştırmayın bence..herşeyin doğalı güzeldir elbette ama ya hiç Göğsümuz yoksa? Ömür boyu erkek memesi göğüsle doğal olucam diye eksik mi yasamali? Yorum yapmak en doğal hakkiniz tabiki ama karşınızdaki insanları inciten yorumlar hiç hoş değil. Bayansiniz ve göğüsleri eksik kadin halinden en cok da sizin anlamaniz gerekir. Bir çoğumuz yeni ameliyat olduk ve birbirimize destek olup moral vermeye çalışiyoruz. Olumsuz düşünceleriniz size kalsın

Aynen cnm çok haklısın kızcağız yazıyo burda direnlerim var agrım var moral istiyorum , gelen yoruma bak ne büyük bir ayıp birde çıkartırmakla uğraşma fln denir mi :( yani şu yorumu yazanın bir bayan olduğuna bile inanmak üzücü... neyse kızlar biz bize yeteriz.. yeni ameliyat olan iyileşme sürecinde ki arkadaşlar hiiiiiç morallerinizi bozmayın :nazar::nazar::nazar:

Ne kadar kötü niyetli bir niyet bu :53: ... negatif düşünceler , ağır eleştiriler ve hatta sonunda 'çıkartma falan sürekli uğraşırsın artık' sözünle kötü bir de temenni eklemişsin ki sadece bu konuda değil tüm hayatın boyunca sana kolaylıklar dilerim , çünkü biz umursamayız susarız da hayat sana zor! Mutsuz kendin olursun yazık.... :34::34::34:
Bence cevap verme oda zaten bu tür yorumları gormek istiyor gormezden gel ben hic farketmedim bak:1:

göğüsleri küçük olan bayanları anlamam mümkün değil çünkü benimkiler iri . bence doğal durmuyor . doğalla bir olur mu ya . amann neyse sizin amacınız büyük memem olsun dikkat çekeyim . benim küçükde olsa bu işlerle uğraşmazdım . bence küçük göğüs slikonludan bin kat iyidir ..

ben niye mutsuz olayım siz mutsuzunuz ki göğsünüze balon taktırıyorsunuz . vcudunuzla barışık olmadığınız için . sen silikon ameliyatlarını bir kere mi yapılıyor sanıyorsun . kaç kere değiştiriliyor onlar ....

Herhalde sana balon taktılar , ameliyatınıda lunaparkta kasap yaptıysa artık :5:

Bu konuda bilgi sahibi olmadiginiz ne kadar da belli. Birincisi artik ici su dolu silikon takılmiyor. Jel seklinde ve ömürluk silikon takılıyor. Biz silikoblu memelerimizden cok memnunuz bizim için üzülme; )

Bence cevap verme oda zaten bu tür yorumları gormek istiyor gormezden gel ben hic farketmedim bak:1:

Çok haklısın ztn geçmişte yazmış olduğu yorumlara baktım biraz da herkese olumsuz yorumlar yazıyor , sanırım hayata karşı öfkesini ya da bayanlara karşı olan öfkesini burda yazarak kusmaya çalışıyor. Ancak böylesine bir yorum görünce yazmadan duramadım.

Bu konuda bilgi sahibi olmadiginiz ne kadar da belli. Birincisi artik ici su dolu silikon takılmiyor. Jel seklinde ve ömürluk silikon takılıyor. Biz silikoblu memelerimizden cok memnunuz bizim için üzülme; )

ömürlük mü ?:1:
sen öle san . değiştirmen lazım arada . patlıyor falan filan . ömürlük ne ya . drler para kazanmak için sizi kazıklıyor . estetik cerrah arkadaşım var anlatıyor bana slikonun zararlarını .

Merve ciğim..Bende iki çocuk emzirdim,gögüs üst kısım boştu altta dokum vardı.Yuvarlak 400 cc protez kas zarı altına koyuldu.Sonuç süper :34:Dolu dolu,diri gögüsler :)) Arkadaş olarak ekliyorum,albüme bakabilirsin.Öncesi sonrası fotoda var :34:
Ben de görebilir miyim ya nasıl olmuş çok merak ettim doğallık derecesini. Bi de senin ölçün önceden kaçtı şu an kaç giyiyosun?

ben bu halimle takmıyorum bu arkadası... Bu agrılarla inanın halâ gucluyum
. Ve göguslerımde gayet güzel oldu. Refakatçim de esim. O benden cok memnun sonuctan. Ben mutluysam geris boş :9: sizde boşverin bu boşboğazı..süper oldular :21:

Şuan senin yerinde olmak isteyen o kdr kişi var ki.. o yüzden olumsuz yorumlara sakın moral bozmaaa ve yeni gögüslerinin keyfini çıkar cnm :) 5 gün sonra da sıra bende :) yaza hazırlıklar harikaaa :1::1::1: kadınlar klubu meme yaptıranları olarak hep beraber toplaşıp meme şov yapabiliriz hahahaha victoria secret mankenleri halt etmiş :52::52::52: (hepimize moral olsun diye :1: )
yaz bizi bekliyorrr:21: Allah kem gözlerde kıskanç ınsanlardan korusunnn. :nazar: inşallah sende kolaylıkla atlatırsın dualarım seninle :38:

Dual plan canım.. İnşallah dediğiniz gibi güzel gecer. En çok öksûrmekten korkuyorum :( geçicek inş... :9:

Geçmiş olsun Merve`cim,
İstediğin kadar öksürebilirsin, ne direnler, ne silikon düşmüyor öksütünce,dikişlerde de sorun olmuyor, hiç korkma. Tecrübe ile sabittir :1: Günde iki paket sigara içen biri olduğum ve bir hafta içmediğim için, benim kadar öksüremezsin sanırım.
Hiçbir şeyi yapmaktan korkma, canın acıdığında durursun, vücudun seni gerektiği yerde acıyarak durduracak, koruyacak . Hiç merak etme bitanem. Ayrıca çok ağrın varsa hemşirelere söyle, iğne yapsınlar. Boşuna ağrı çekme ki vücudun iyileşmeye zaman ayırabilsin. Sadece bir gün daha sabret, tüm acı bir anda bitecek, çok şaşıracaksın :3:

Deminkş münasebetsize de hiç aldırma. Herkese abuk sabuk şeyler yazmış. İçinin çirkinliği burada kusuyor. Muhtemelen çok mutsuz birisi ki herkesi mutsuz etmeye çalışıyor. Ben şahsen onun kadın olduğunu bile düşünmüyorum, kadınsa bile kadınlıktan hiç nasibini almamış.
Böylelerine aldırmamak onlara verilecek en güzel ceza olur.
Sen moralini bozma, güzelce uyumaya çalış, yazın giyeceğin minicik üçgen bikinileri düşün :36:
Sevgiler

Allah şifa versin bir an önce sağlığına ,ömrün boyunca beklediğin cicilerine istediğin şekliyle kavuş Mervecim, canım benim. Allah bizi böyle yarattıysa vardır bir bildiği, uzun boy,atletik yapı, zerafet gibi.... Biçok şey yazdım sildim, şimdi alınması gereken sallamaz, alınmaması gereken gönül koyar diye... Sen eşine bak, mutluluğuna bak, aynaya bak, bi de kendine iyi bak. Öksürmemek için ayağının altına viks sürsün birisinden rica et, rahat edersin azcık da olsa gece. Geçmişler olsun canım...

yapma memelilerin hısşımına uğramışım . birde erkek falan demişler çok güldüm . sizin vucudunuz erkekten dönme asıl ben tamamen kadınım . gösğülerimde doğal çok şükür ..

ben bu halimle takmıyorum bu arkadası... Bu agrılarla inanın halâ gucluyum
. Ve göguslerımde gayet güzel oldu. Refakatçim de esim. O benden cok memnun sonuctan. Ben mutluysam geris boş :9: sizde boşverin bu boşboğazı..süper oldular :21:
Canım,geçmiş olsun :71: Kedine dikkat et,kollarını ve kendini zorlama sakın :34: Güzel bir yaz seni bekliyor.Keyfini doya doya çıkartacaksın,unutma :29:

Arkadaşlar..Beğenmediğiniz yorumların altındaki üçgen kutucugu tıklayıp kişiyi moderatörlere şikayet edip uyarabilirsiniz..Ayrıca yıldız kutucugunu tıklayıp üyenin mesajına eksi yada artı puan verip değerlendirebilirsiniz :34:

Haset, başkasının baIını kendi ağzına zehir etmektir.

Sonunda evimdeyim hepinize ayri ayri tesekkur ediyorumm agrilarim iyiler kollarim da direnlerden sonra gayet rahatladilar... agrilarim da ilk gunku gibi degil.. saatler ilerledikce daha da azaliyor agrilarim... meme ucu halkami da kuculttum bu arada tam daire acildi ... cok iyiyim .. allah herkese yardim etsin ... destek olan herkezden de Allah razi olsunn opuldunuz:16:

Sonunda evimdeyim hepinize ayri ayri tesekkur ediyorumm agrilarim iyiler kollarim da direnlerden sonra gayet rahatladilar... agrilarim da ilk gunku gibi degil.. saatler ilerledikce daha da azaliyor agrilarim... meme ucu halkami da kuculttum bu arada tam daire acildi ... cok iyiyim .. allah herkese yardim etsin ... destek olan herkezden de Allah razi olsunn opuldunuz:16:

Oh super haber harikaaa valla cokkcok foto cek bu esnalarda hem hatira olsun hem de bizlere bilgi :) kaldi benimde 4 gun😃😁 sen memnunsun iyisin ya gerisi yalan:)

Back