KARAR VERILMISTIR !! :)))
Canim daha yeni ciktim hastahaneden. Senide anlattim bildi :))) sari sacli yesil gozlu bayan... Meslegini de soyledi bana o mu dedi herhalde dedim evet bildim dedi. Doktor gercekten de bahsedildigi kadar varmis cok samimi ciddi ve anlayisli herseyimle ilgilendi sagolsun. Ayica hemseride ciktik Konyaliymis
cc konusuna gelince direk 400 istedim .. meme dokumun buna uygun oldugunu soyledi ancak birazcik ddogalliktan yana olalim dedi 375 de anlastik yani. Minimum 350 dedi ancak buyuk ihtimal 375 olur . Cok ac gozlu oldugumu oda anladi
. Proteze gelince mentor puturlu high profil.. kesi yeri meme ucu karar verdik. Ameliyat gunu de tam gun vermedi ama nisan ayi icinde bi gun onceden telefonla haber edicek... Gelmeyen hastasinin yerine alicak. Verebilecegi en kisa zamani vericek kendisi. Icim cok rahatladi umarim sorunsuz ve guzel bi sekilde atlatirim yardimci olan herkese ve ozellikle freyzamm a cok tesekkur ediyorum Allah razi olsun sabirla tum merak ettigim sorulari yanitladigin icin ...iyi ki tanimisim seni. Ve ameliyattan sonra guzel sonuclarla insallah daha cok duacin olurum freyzamm :)) Darisi isteyen herkesin basina
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.