• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok kararsizim :(

canım mesajını yeni gördüm yanlız ben antalyadayım ... antalya içinde sorup sorusturdum freyzamm adllı üyenin ameliyat yaptırdığı doktora gidip yarın görüşeceğim.:44: inşallah içime siner :(
Canim benim elbete git görüs.insallah icine siner.doktor hasta bagsi cünkü cokkk önemli.baktin elektrik alamadin vazgec derim !

Canim benim elbete git görüs.insallah icine siner.doktor hasta bagsi cünkü cokkk önemli.baktin elektrik alamadin vazgec derim !

öyle yapıcam :) ilk susucam o konuşsun ... sonra ben döktürcem :9: ınsallah ıcıme sıner sınmezse vazgecıcem... ama freyzamm adlı üyenin fotografları cokk hoşş iyi iş çıkarmış doktor ısınacagımı ümit ediyorum .. hayırlısı olsun hepimiz için :16:

öyle yapıcam :) ilk susucam o konuşsun ... sonra ben döktürcem :9: ınsallah ıcıme sıner sınmezse vazgecıcem... ama freyzamm adlı üyenin fotografları cokk hoşş iyi iş çıkarmış doktor ısınacagımı ümit ediyorum .. hayırlısı olsun hepimiz için :16:

aynen ,bende öyle yapmistim;) hayirlisi olsun insallah canim.:36:

Ben de çok kararsızım, haftalardır forumları okuyorum, en sonunda şifreme ulaştım ve yazıyorum. Ben de en azından bir doktorla görüşmeye karar verdim. Sanırım en zor olanı doktor seçmek.

Ben de çok kararsızım, haftalardır forumları okuyorum, en sonunda şifreme ulaştım ve yazıyorum. Ben de en azından bir doktorla görüşmeye karar verdim. Sanırım en zor olanı doktor seçmek.

Canim benim gercekten cok zor ewet ama burda kolay bnce yni bu sayfada.bn bu sayfayi kesfetmeden arastirip tavsiye üzerine gittim ameliyat oldum. Kombi hm burun hm gögüs yaptirdim. Duaciyim doktoruma...

Forumla tanismam rastgele oldu estetigi dusundukten sonra nette arastirirken bir de baktim herkes burda toplanmis ve ayni dertlerden muzdarip o kadar cok kiz varmis ki kendimi yanliz hissetmedim. Doktor konusunda benim de hic bir bilgim yoktu. Dr. Asim Usluyla yarin gidip bir gorusecegim burda bikac bayan yaptirmis ve sonuclarindan memnun olmalari icimi rahatlatti. Gayette iyi is cikarmis... Umuyorum ki yarin ki goruesmem olumlu. Gecer ve baska doktor bakmadan ameliyat gunumu kararlastiririm. Bende burun dusunuyorum ama suan saddece goguslere odakliyim... Hersey gonlumuzce olsun kizlar .. istemek onemli vede pozitif olmak :16:y

Son düzenleme:
Forumla tanismam rastgele oldu estetigi dusundukten sonra nette arastirirken bir de baktim herkes burda toplanmis ve ayni dertlerden muzdarip o kadar cok kiz varmis ki kendimi yanliz hissetmedim. Doktor konusunda benim de hic bir bilgim yoktu. Dr. Asim Usluyla yarin gidip bir gorusecegim burda bikac bayan yaptirmis ve sonuclarindan memnun olmalari icimi rahatlatti. Gayette iyi is cikarmis... Umuyorum ki yarin ki goruesmem olumlu. Gecer ve baska doktor bakmadan ameliyat gunumu kararlastiririm. Bende burun dusunuyorum ama suan saddece goguslere odakliyim... Hersey gonlumuzce olsun kizlar .. istemek onemli vede pozitif olmak :16:y

Canim haberdar et konusman nasil gecti oks.

teşekkürler canımm 400 cc bile istemeyi dşüşünüyorum aslında sonra da çok mu aç gözlülük yapmış oluurm diyorum :16: sarkık dokuyu az da olsa demişssiniz yuvarlak protez sarkık dokuyu tam anlamıyla toparlamıyor mu yoksa... ? istedğim görüntü bu ayrık olmasınlar Eki Görüntüle 1049315 çok güzel değillermiiii :))))

Eki Görüntüle 1049331 Eki Görüntüle 1049325 sapık oldum iyice nette sürekli göğüs fotograflları bakıyorum :9: acaba doktora bu resımlerı gostersem az cok ne ıstedgımı anlar mı... çıplak foto da goturmem gerekir galıba

canım bu durumun sapıklıkla hiç bir alaksı yok en doğrusunu yapıyorsun...araştırıp istediğin büyüklüğünü görüp kararını net bir şekilde doktoruna aktarabilmelisin....hele birde ameliyat günün alıp geri sayıp başladığı zaman gece rüyalarında dahi iri memişler görmeye başlayacaksın hazırlıklı ol :9: eğer ciddi derecede sarkma problemin yoksa yuvarlak ve high profil protez dokuyu toparlayacaktır eğer küçük protez isteseydin evet dikleştirme gerekirdi ama 350-400 cc konulacağı için dikleştirmeye gerek kalmayacaktır...arzumun göğüslerini görmüş olmalıısın 400 cc ve çokda doğal ve güzel ben ikinci çocuğu istemeyecek olsaydım kesin 375-400 yaptırabilirdim ama oluşabilecek deformasyonu en aza indirmek için 350 ccde sabit kaldık...bu paylaştığın resimlerdeki birleşme birazda göğüs yapısı ile alakalı burada bir çok arkadaşlarınkini görmüşsündür kimisi birleşik kimisi biri bi yere diğeri başka yere bakıyor :9: ama hepimizin beklentisi birleşik dolgun bir dekolte...bugün asım beye bir arkadaşımda muayene oldu ama onunki bizim tam tersine küçültme operasyonu olacak sadece ön görüşme yapıldı...ameliyat tarihini belirleyecekler...senin içinde hakkında hayırlısı olsun ...haberlerini bekliyoruz:34:

KARAR VERILMISTIR !! :)))

Canim daha yeni ciktim hastahaneden. Senide anlattim bildi :))) sari sacli yesil gozlu bayan... Meslegini de soyledi bana o mu dedi herhalde dedim evet bildim dedi. Doktor gercekten de bahsedildigi kadar varmis cok samimi ciddi ve anlayisli herseyimle ilgilendi sagolsun. Ayica hemseride ciktik Konyaliymis :9: cc konusuna gelince direk 400 istedim .. meme dokumun buna uygun oldugunu soyledi ancak birazcik ddogalliktan yana olalim dedi 375 de anlastik yani. Minimum 350 dedi ancak buyuk ihtimal 375 olur . Cok ac gozlu oldugumu oda anladi :D . Proteze gelince mentor puturlu high profil.. kesi yeri meme ucu karar verdik. Ameliyat gunu de tam gun vermedi ama nisan ayi icinde bi gun onceden telefonla haber edicek... Gelmeyen hastasinin yerine alicak. Verebilecegi en kisa zamani vericek kendisi. Icim cok rahatladi umarim sorunsuz ve guzel bi sekilde atlatirim yardimci olan herkese ve ozellikle freyzamm a cok tesekkur ediyorum Allah razi olsun sabirla tum merak ettigim sorulari yanitladigin icin ...iyi ki tanimisim seni. Ve ameliyattan sonra guzel sonuclarla insallah daha cok duacin olurum freyzamm :)) Darisi isteyen herkesin basina :9:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
KARAR VERILMISTIR !! :)))

Canim daha yeni ciktim hastahaneden. Senide anlattim bildi :))) sari sacli yesil gozlu bayan... Meslegini de soyledi bana o mu dedi herhalde dedim evet bildim dedi. Doktor gercekten de bahsedildigi kadar varmis cok samimi ciddi ve anlayisli herseyimle ilgilendi sagolsun. Ayica hemseride ciktik Konyaliymis :9: cc konusuna gelince direk 400 istedim .. meme dokumun buna uygun oldugunu soyledi ancak birazcik ddogalliktan yana olalim dedi 375 de anlastik yani. Minimum 350 dedi ancak buyuk ihtimal 375 olur . Cok ac gozlu oldugumu oda anladi :D . Proteze gelince mentor puturlu high profil.. kesi yeri meme ucu karar verdik. Ameliyat gunu de tam gun vermedi ama nisan ayi icinde bi gun onceden telefonla haber edicek... Gelmeyen hastasinin yerine alicak. Verebilecegi en kisa zamani vericek kendisi. Icim cok rahatladi umarim sorunsuz ve guzel bi sekilde atlatirim yardimci olan herkese ve ozellikle freyzamm a cok tesekkur ediyorum Allah razi olsun sabirla tum merak ettigim sorulari yanitladigin icin ...iyi ki tanimisim seni. Ve ameliyattan sonra guzel sonuclarla insallah daha cok duacin olurum freyzamm :)) Darisi isteyen herkesin basina :9:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benim sende sağol sendende Allah razı olsun :16: memnun kalmana çok sevindim...evet asım bey konyalı hemşeri çıkmanız iyi olmuş bana sık sık takılırdı işim gereği birde konyaya git orayı ihmal etme diye sağolsun eminimki sanada çok iyi memişler yapıcaktır...önce Allaha sonrada doktoruna emanet et..genelde bir çok doktor doğallıktan yanadır ama asım beyi 375 e sıcak baktıysa kesin yapar banada 325 en fazla diyordu 350 konuldu..ameliyat tarihinin şimdiden belli olmaması bir bakıma iyi olmuş çünkü günler geçmek bilmezdi heyecan korku stres hepsi karışıyor...inşallah en uygun yakın zamanda sende olur istediğin görüntüye yaz gelmeden kavuşursun :34:

canım benim sende sağol sendende Allah razı olsun :16: memnun kalmana çok sevindim...evet asım bey konyalı hemşeri çıkmanız iyi olmuş bana sık sık takılırdı işim gereği birde konyaya git orayı ihmal etme diye sağolsun eminimki sanada çok iyi memişler yapıcaktır...önce Allaha sonrada doktoruna emanet et..genelde biçok doktor doğallıktan yanadır ama asım beyi 375 e sıcak baktıysa kesirn fazladiyordu 350 konuldu..ameliyat tarihinin şimdiden belli olmaması bir bakıma iyi olmuş çünkü günler geçmek bilmezdi heyecan korku stres hepsi karışıyor...inşallah en uygun yakın zamanda sende olur istediğin görüntüye yaz gelmeden kavuşursun :34:

Bana 400 u yaparim istersen ama iyi olmaz dedi. Minimum 350 maksimum 400 dedi. Ortasi 375 olsun dedik bari oyle kararlastirdik. Doktorun iyi is cikaracagindan eminim. Umarim kendi vucudumun yaratacagi bir sikinti yasamam. Dual plan yapilcak. Yani yari kas alti yarisi da kas ustu.. ve yapmis oldugum en iyi secimde meme ucu kesisi oldugunu dusunuyorum.. hayirlisi bakalim evet gun vermedigi iyi oldu. Tek bildigim nisan ayinin icinde olacagi :) yani bos oldugu bigun arayip yarin cik gel dicek . Doktorun sâ:16:kinligi bana da yansidi :) cok sakinim heyecan var ama kafamda karisiklik korku hic kalmadi. Darisi herkese :9:l

arkadaşlar 3 haftalık forum araştırmasından sonra nihayet yarın doktorumla ilk görüşmeme gideceğim... doktor haliyle nasıl büyüklükte istiyorsun diye soracaktır ... ben bunu resimlerle ifade edeceğim.. yanlız kac cc de nasıl bir protezde direteceğim konusunda hiç bilgim yok... damla istemiyorum yuvarlak isteyeceğim kesin. damla bana sarkmış görünümü hissettiriryor... yuvarlak isteyeceğim... boyum 1.64 kilom 60.. yanlız dediğim gibi kac cc istemeliyim . yapmışken büyük olsun istiyorum :37:

Canım ben de %100 yuvarlak istiyorum diye gitmiştim ki doktor normalde yuvarlaktan yanayımdır ama sana olması gereken damla protez dedi , bir de bir kaç tane damla uygulaması gördüm bildiğin yuvarlak gibi yani top kıvamında duruyordu. Gögüs yapına göre koyuyorlar onu anladığım kadarıyla , bende 24 ünde olucam kısmetse :):18:

merhaba kızlar yorumlarınızı okudum, inşallah herkes in gönlüne göre olur, yeni memişleri :) 4 yıldır hayalime kavuşucam inşaallah, tek korkum ameliyatın olası komplikeleri oluşmaz da sağ salim kavuşurum memelerime :) 20 gün sonra filan, ist boğaziçi tıp merkezine gidicem bir gün önceden randevuyu alıp , kendime yakın hissettiğim bir doktora olucam ameliyatımı, çok araştırdım ama şuan kafamda hiçbişey yok gibi beynim bomboş sanki, dediğinz gibi sadece büyük ve doğal olsun istiyorum gerisini doktora bırakıcam onun tavsiyelerini dinleyerek karar vericem, ama damla ve 375 yada 400 cc düşünüyorum bende :)), yaptırınca koycam sizin için foto buraya kızlar

merhaba kızlar yorumlarınızı okudum, inşallah herkes in gönlüne göre olur, yeni memişleri :) 4 yıldır hayalime kavuşucam inşaallah, tek korkum ameliyatın olası komplikeleri oluşmaz da sağ salim kavuşurum memelerime :) 20 gün sonra filan, ist boğaziçi tıp merkezine gidicem bir gün önceden randevuyu alıp , kendime yakın hissettiğim bir doktora olucam ameliyatımı, çok araştırdım ama şuan kafamda hiçbişey yok gibi beynim bomboş sanki, dediğinz gibi sadece büyük ve doğal olsun istiyorum gerisini doktora bırakıcam onun tavsiyelerini dinleyerek karar vericem, ama damla ve 375 yada 400 cc düşünüyorum bende :)), yaptırınca koycam sizin için foto buraya kızlar
yeni cicislerimiz 2014 model vatana millete hayirli ugurlu olsun kizlarrr :D saka bi yana Allah hepimizin gonlune gore versin. Umarim sorunsuz atlatiriz :)) tahmimim benim ameliyatim en fazla gecikse gecikse 2 hafta gecikir.
Mayis ayi gelmeden iyilesmis olacagimin sozunu aldim cok heyecanliyim bendee ... Dua edelim bol bol:3::9:

Son düzenleme:
yeni cicislerimiz 2014 model vatana millete hayirli ugurlu olsun kizlarrr :D saka bi yana Allah hepimizin gonlune gore versin. Umarim sorunsuz atlatiriz :)) tahmimim benim ameliyatim en fazla gecikse gecikse 2 hafta gecikir.
Mayis ayi gelmeden iyilesmis olacagimin sozunu aldim cok heyecanliyim bendee ... Dua edelim bol bol:3::9:

inşallah cnm inşallah,, yaptıralım payşalaşalım hep birlikte memelerii :D :D:1::1::1::1::1:

Benim bir sorum olacak bayanlar, meme büyütme için annelerinizden fikir aldınız mı? ben çok istiyorum bu ameliyatı ama bugün annemle konuştum kesinlikle karşı çıktı. ondan gizli de olmak istemem. 36 yaşında 2 çocuk annesiyim ama sonra bir terslik olur da annem ben sana demiştim derse moralim daha da bozulur. ah bu anneler, ne vardı sanki beni anlamaya çalışsa, destek olsa.

Benim bir sorum olacak bayanlar, meme büyütme için annelerinizden fikir aldınız mı? ben çok istiyorum bu ameliyatı ama bugün annemle konuştum kesinlikle karşı çıktı. ondan gizli de olmak istemem. 36 yaşında 2 çocuk annesiyim ama sonra bir terslik olur da annem ben sana demiştim derse moralim daha da bozulur. ah bu anneler, ne vardı sanki beni anlamaya çalışsa, destek olsa.

annelerimin başımızın üstünde taşısak azdır...eksik olmasınlar ...ben bu ameliyatı yıllardır düşünüyordum fakat ne eşim ne annem bana olumlu net cevaplar vermiyorlardı...olursun dur bakalım felan gibi benim vazgeçmemi beklercesine geçiştirici cevaplar veriyorlardı...bende 28 yaşında bir çocuk annesiyim ama bende bir anne evladıyım onun gönüllü izni olamadan yaptırmayı hiç düşünmedim çünkü onsuz o zor günleri atlatamazdım..baktılarki ben kesin düşünüyorum önce annem sonra eşim kardeşim ve babam en büyük destekçilerim oldular ki bende gönül rahatlığıyla 3 ay önce ameliyatımı olup hayallerime kavuştum :16: benim için onlar çok değerli ve başka kimselerinde bilmesine gerek yokki anlayanda olmadı zaten :9: annem kızımla, gündüzleri kardeşim ,geceleri eşim bizzat benimle ilgilendi el bebek gül bebek misali çok güzel bakıldım ve hemencik toparlandım...darısı seninde başına diyorum annenin mutlaka aklında korku ve soru işaretleri vardırki benim annem bir panik atak hastası olmasına rağmen kabul etti seninde bunu başarıp ikna edebileceğine inanıyorum...eğerki sen çok istiyorsan onlarında gönlünü alarak bu ameliyatı olman senin için büyük bir destek ve moral olacaktır...Allah yardımcın olsun diliyorum bol şanslar :16:

annelerimin başımızın üstünde taşısak azdır...eksik olmasınlar ...ben bu ameliyatı yıllardır düşünüyordum fakat ne eşim ne annem bana olumlu net cevaplar vermiyorlardı...olursun dur bakalım felan gibi benim vazgeçmemi beklercesine geçiştirici cevaplar veriyorlardı...bende 28 yaşında bir çocuk annesiyim ama bende bir anne evladıyım onun gönüllü izni olamadan yaptırmayı hiç düşünmedim çünkü onsuz o zor günleri atlatamazdım..baktılarki ben kesin düşünüyorum önce annem sonra eşim kardeşim ve babam en büyük destekçilerim oldular ki bende gönül rahatlığıyla 3 ay önce ameliyatımı olup hayallerime kavuştum :16: benim için onlar çok değerli ve başka kimselerinde bilmesine gerek yokki anlayanda olmadı zaten :9: annem kızımla, gündüzleri kardeşim ,geceleri eşim bizzat benimle ilgilendi el bebek gül bebek misali çok güzel bakıldım ve hemencik toparlandım...darısı seninde başına diyorum annenin mutlaka aklında korku ve soru işaretleri vardırki benim annem bir panik atak hastası olmasına rağmen kabul etti seninde bunu başarıp ikna edebileceğine inanıyorum...eğerki sen çok istiyorsan onlarında gönlünü alarak bu ameliyatı olman senin için büyük bir destek ve moral olacaktır...Allah yardımcın olsun diliyorum bol şanslar :16:

Teşekkür ederim cevabın için, yakınlarımın haberi olmadan buna kalkışamam zaten, tabi ki anneler de korkularından dolayı hayır diyorlar, ameliyat sonuçta ve riskleri var. Zamanla anlar ne kadar istediğimi elbet, aslında ben de yıllardır istiyorum ama ancak geçen gün söyleyebildim anneme. hayırlısı artık.

canım kararın hayırlı olsun yanlız ayrıklığı çok düşünmüşsün sende eğer göğüs yapın ayrıksa bu zaten silikonla birleştirilmiyor forumda da benim gibi birçok kişinin ortası ayrık.. yani sutyenle bile 1 parmak boşluk kalıyor bende.. ama elden bişi gelmez :D buna da şükür :16::34:

Back