Benim bir sorum olacak bayanlar, meme büyütme için annelerinizden fikir aldınız mı? ben çok istiyorum bu ameliyatı ama bugün annemle konuştum kesinlikle karşı çıktı. ondan gizli de olmak istemem. 36 yaşında 2 çocuk annesiyim ama sonra bir terslik olur da annem ben sana demiştim derse moralim daha da bozulur. ah bu anneler, ne vardı sanki beni anlamaya çalışsa, destek olsa.
canım benim eşim hep ben senden böyle de memnunum diyip beni avutmaya çalıştı ama benim isteğime hayır demek de istemedi açıkcası.. benim sezaryen ameliyatım çok kötü geçmişti anesteziden uyanamadım ve bi hafta yoğun bakımdaydım... eşimin tek korkusu tekrar anesteziden uyanamamam..
anneme gelince bende gizli yapmayı düşünmüştüm fakat dediğin gibi hep sonradan onlar haklı çıkıyorlar... ve bir türlü içim rahat etmedi. annem zaten benim bu durumdan çok şikayetçi olduğumu biliyordu.. ayrıca benim içime kapanıklık vs. gibi psikolojik sorunlarım da var. annem benim mutlu olmam için hayır diyemedi sanırsam ... ve anneme de ilk olarak alıştıra alıstıra söyledim. ilk önce anne göğüse sıvı enjekte edilecekle başladım . sonra yavas yavas anlattım... o da çok tedirgin ama çok istediğimi bildiği için gönülsüz de olsa kabullendii.. hatta ameliyattan sonra ilk iki gün eşim izin alacak bakmak için bana... birde yaramaz 3 yaşında bücürüm var :) onu naparız derken eşşim kreşe veririz bi haftalığına derken annem gene kıyamadı ben gelir bakarım dedi :)) ankaradan antalyaya gelicek yani... yufka yürekli annem ... sende çok istediğini belirtitrsen ve mutsuz olduğunu görürse eminim üzülmene dayanamaz ve hayır demez ... inşallah kabul ettirirsin. çok zor çünkü onay almadan desteksiz büyük işlere kalkışmak .anlıyorum...
Son düzenleme: