Cok kararsızım

emi-ne

Prenseslerim ❣️❣️❣️
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
4.191
6
316
40
Almanya
Benım bır kızım var 6 yasında ve kızımdan sonra ıkı hamılelık gecırdım ve ıkısınıde aldırmak zorunda kaldım akraba evlılıgı dıyor dr lar bılıyorum cogunuz akraba evlılıgıne karsıolabılırsınız ama cok bılgısızdım o zamanlar sımdı cok keske dıyorum ama ıs ısten gectıgı ıcın bısey yapamıyorum kızıma kardes ıstıyorum kızımda cok ıstıyor tüp bebekle olabılırmı dedık dr akraba oldugu ıcın yıne %25 rısk dıyor acaba bana erkek cocuk düsmüyormu ne yapacam bılmıyorum cok cok üzgünüm bu konuda kızım nerde bır bebek görse cok üzülüyor bende kardes ıstıyorum dıyor (((( tekrar denemek ıstıyorum ama korkuyorum

Nunukanne geçmişte verdiğin kararlar için bu kadar üzülme,pişmanlık senin şuanki ruhsal durumunu bozmaktan başka işe yaramaz.önemli olan eşinle mutlu bir şekilde beraber olman ve bu evlilikten doğan kızınız.Eşinle huzursuzluğunuz olsaydı ikinciyi düşünmezdiniz düşüncesiyle şunu söylemek istiyorum.Hayatta bu zamana kadar aldığın risklerin toplamına bakıp hayatına yön verecek kararı yine sen seçmelisin.Her kararımız risktir.Bugün iyi olan 3*5 yıl sonra kötü olabilir ,tamtersi de.Şimdi merak ettiğim husus şu :"sen,kızına kardeş mi istiyorsun,ailenize ikinci bebek mi yoksa bir erkek evlat mı?"

öncelikle cok tesekkür ederim esimle mutluyuz cok sükr kizama kardes ve ikinci bir cocuk istiyoruz aslaaa erkek cocuk istedigimden degil kizimdan sonraki iki hamileliktede erkek di bebek ama gelisiminde sorunlar verdi dogsada yasayamacak yada sakat olacak sorunlar ondan aldirma karari verdik kizima hemm arkadar hem kardes olmasini icin ilerde bize birsey oldugunda tutunacak bir dali olsun diye istiyorum ben belli etmemeye calisiyorum ama kizim benden daha cok istiyor kardesi

Üniversite hastanelerinin genetik tarama bölümleri riskleri tarıyorlar,önceki iki düşüğün sebepleri,tahlillerini götür seni yönlendireceklerdir.

Eşinizde ve sizde tanısı konulan belli bir hastalık varsa pgt yöntemiyle sağlıklı çocuk sahibi olabilirsiniz.

Üniversite hastanelerinin genetik tarama bölümleri riskleri tarıyorlar,önceki iki düşüğün sebepleri,tahlillerini götür seni yönlendireceklerdir.

Teşekkür ler bilgileriniz için ben almanyadayim su an tr ye gittiğimde yaza inşallah irşada dr a gitecem insallah

Eşinizde ve sizde tanısı konulan belli bir hastalık varsa pgt yöntemiyle sağlıklı çocuk sahibi olabilirsiniz.

Eşimde de bende de sorun yok bir kızımız var çok şükür hiç sorunu yok ama Dr da dedi sizde bişey yok her hamilelikte sizde % 25 risk diyorlar böle durumlarda iğne falan yokmu acaba böyle bişey duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…