Çok kararsızım !

Fotosentez

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
1.129
598
Arkadaşlar merhaba. Kimseye anlatamadığım anlatsam da kimsenin beni anlayacağını düşünmediğim sorunlarım var. Belki beni tanımayan insanlara dertlerimi daha rahat anlatabilirim diye düşündüm derdimi paylaşmaya karar verdim.

Ben üniversite 4. sınıftayım. En büyük hayalim üniversitede kalıp, akademisyen olmak. Bu arada 7 yıldır süren bir ilişkim var. Sözlüm diyebilirim hatta, ailemlede tanışıyor ve herkes bizim okuldan sonra evlenmemizi bekliyor. Bende bir süre önceye kadar bu konuda çok istekliydim, ama bu son 2aydır hiçbirşey yolunda değil.

İlk sorun erkek arkadaşımla ilgili. Aslında yaşanan çok şey var ama genel olarak bahsedeyim. Beni koruyamıyor, hiçkimseye karşı. Bir arkadaşımız bana iç çamaşırımı yıkar mısın dediğinde, hiçbirşey demedi. Beni şu yaşıma kadar mahallenin bakkalında arkadaşına kadar herkese ezdirdi. Herkes onu kınadı nasıl yaparsın diye. Ama bana mısın demedi. Adamın biri beraber oturduğumuz masada bana çatal fırlattı, olur böyle şeyler dedi geçirdi beni o masada ağlayarak yemek yemeye mecbur etti. Bende salak gibi yedim o ayrı hikaye tabii. Ama bütün bunların yanında, o çok sever beni. Beni ailemi. Çok ilgilidr, bana yardımcı olur. Evime gelir temizlik yaparız beraber. Kaba bir erkek değildir. Ama ben bir erkek tarafından korunmayı, onun yanında güvende olmayı çok özledim.

Ailesiyle tanıştım, 3. seneden sonra. Genel olarak kötü insanlar değiller. Ama annesi gençliğinde ailesi tarafından şimdide kocası tarafından ezilen bir kadın. Dışarı çıkamıyor, kocası yemeğe götürmüyor. Tamamen bir mantık evliliği. Bu sebepten biz erkek arkadaşımla birşeyler yaptığımızda, ne gereği var, gitmeyin dolaşmayın diyor. Tabii açık açık değildi şu yaza kadar çünkü o derece samimi değildik. Ama samimiyetimiz arttıkça korkuyorum ben çünkü baskıları artıyor. Mesela yemekte oturuyoruz, bilmemkimin karısı şu kadar paraya çizme almış geçinemedim diyor almasın benim durumum var bende almıyorum diyor. Halbuki alamaz, eşi kendisinden çok para kısan bir adam. Bunu herkes normal yorumlayabilir ama anlayın beni kadın herkesi kendiyle kıyaslıyor. Yani ben evlenirken oturma grubu istesem atıyorum 5 milyar olsa, ben evlenirken benim de yoktu 2 binlik alın gençsiniz sonra alırsınız der :S ayrıca onlardayken bana sürekli oğlum babasından fazla para istemesin babası kızar dedi :S Bunu neden bana söylüyorsunuz dedim :S Hiiç öylesine dedi. Onun parasını yediğimi düşünüyor ama altında arabası olan benim oğlundan daha çok para alıyorum ben. Bunları söylemesi beni çok korkuttu.

Lütfen beni kimse yanlış anlamasın ben ailevi çok sorunu olan bir ailede büyüdüm. Annem ve babam birbirlerini sevmelerine rağmen babaannem yüzünden hep kavga ederlerdi. Şimdi böyle bir evlilik yapmak istemiyorum.

Ve belkide en kötüsü kendimi dışarıya yalnız yaşamaya çok hazır hissediyorum. Eskiden onsuz birşey yapamazdım ama şimdi öyle değil. Kendi ayaklarım üzerinde durabiliyorum. Ama gene de kararsızım ne yapıcam ben? Evlilikten evlenmekten nişandan düğünden öyle soğudum ki. Lütfen beni anlamaya çalışarak yardım edin. Ne önerirsiniz bana?

Canimm ne diyecegimi sasirdim aslinda...

Yani senin en dogal hakkin tabiki sevgilin kanatlarinin altinda olmak istemem cunku kadinlar genel olarak erkeyinin koruyucu olmasini ister.

Seni ezdirmesi kucuk dusurmesi etrafa karsi hos seyler degil. Catal firlatilmasina ragmen seni zorla o yemegi yidirmeside gercekten enteresan cunku istese demek ki sozunude gecire bilen biri yani pasif bir yapiya sahip degil sanirim.

Ne olursa olsun sen kendini ezdirme ama ozellikle onun bunun hatiri icin ezdirme!

Anneside birazcik tuhaf katiliyorum sana yani simdiden para konularinin acilmasi ne kadar dogru bilmiyorum. Kaldiki cocugum babasindan cok para istemesin demesi cok kotu birsey yani sen surekli diken ustunde olacaksin. Surekli kafanda acabalar olacak.

Bilmiyorum cnm 7 yil emegin var birden silip atmakda olmaz tabi ama henuz gencsin bir omur dayanirim seviyorum degisir diyorsan konus sevgilinle ve senin icin sorun olan maddeleri tatliya baglayin derim ben.

ben vaz geç derim!!!!
anlattığın kadarıyla eş adayın da annesi de senin beklediğin karakterler değil. çok üzülürsün bence.
annesinin kaprisleri evlendikten sonra artacaktır eşin de pasif seni savunacak biri değil anlaşılan. elaleme karşı savunmuyorsa annesine karşı hiç bekleme. eh sen de kendini savunmuyormuşsun nedense. bunu ondan beklemen de ilginç ve yanlış. sana çatal fırlatan adama (neden fırlattı çok saçma) sen de geri fırlatsaydın ya. neden ondan savunulmayı bekliyorsun. seni böyle tanımışlar bikere ne yapsak sesi çıkmaz demişlerdir bile. bu durumda gene de evlenirsen evlilikte olacaklardan sen sorumlusun.

yazdıklarımı okudum da aslında net ifadeler kullanmak istediğim için böyle yazıyorum. yazıda ses tonu ve mimikler okunmadığı için sert gibi oluyor. aslında niyetim iyi yani. kusura bakma.
sen sorumlusun bana da komik geldi şimdi ama bile bile lades deme manasında yazdım.

Bence sen kariyer yapmak istiyorsun ,evlilik istemiyorsun üzgünüm ama dışarıdan bakıldığında sevgilinden çoktan soğumuş gözüküyorsun bunu kendine itiraf edersen gerisi gelicektir..

sen kendi kararını vermişsin aslında; olmayacağının farkındasın bence.
karşı tarafa nasıl söyliyim derdindeysen eğer,bu başka bir konu.
ayrıca yaşın emin ol daha çok küçük. yeni meslek sahibi olmaya çalışan biri için yeni sorumluluk fazla.
bunun dışında erkek arkadaşının her şeye posta koymayan bir insan olması başka; sana saygısızlık gösterildiğinde bunu nazikçe ifade edip had bildirmesi başka, nazik, ev temizleyen bir insan olması başka birşey

O kadar kötü günler geçiriyorum, o kadar kararsızım ki.

Ben bu tarz kavgaların çok olduğu bir aileden geldim paranın hep sorun olduğu babamın annemi hep ezdirdiği ve kıymetini bilmediği bir aileden geldim. Ve şu an görüyorum ki aynı aileyi bende kuracağım gibi.

O çatal atma olayında çocuk yanıma gelip özür dilerim yanlış yaptı dedi. Ama benim erkek arkadaşım boşver o sana atmadı ortaya attı dedi. Ama çocuk geldi bana attığı için özür dilerim dediğimde sen yanlış anlamışsındır dedi.

Ev kiralamak için bir yere bakmaya geldik. Kapıcı bir yanlış anlamanın sonunda bana yalancısın sen yalan söyledin dedi. Ama o yanımda kalkıpta ya sen kimsin nasıl böyle şey söylersin demedi. Gözlerim dolu dolu ayrıldım ordan. Evi tutmaya geldiğimde adam ben yanlış anlamışım dedi özür diledi ama erkek arkadaşım beni savunmadı. Hekese karşı eziliyorum anlaaycağınız.

Ben istiyorum ki bir erkek olsun hayatımda. Ona sarıldığımda kimse bana zarar veremeyecek gibi olsun. Kollarında huzurlu olayım. Ama yok yok yok. Her an kendimi savunmada tutuyorum biri bir laf söylerde o beni savunmaz diye.

Annesi ayrı alem. Kadın temelde iyi bir kadın hakkını yiyemem. Evine gittim çok güzel ağırladı. Ama kompleksleri çok fazla. Anlattı bana babaannesi ve annesi kız çocuk oldukları için çok ezmiş onu. Abisine para verip üniversiteye göndermişler ama onu göndememmişler. Hemen evlendirmişler. Kocası deseniz duygusuzun teki. Sevgi aşk falan hikaye. O da eski nişanlısından ayrılmış bu kadınla evlenmiş. Yani sevgisiz bir yuva o ona yemek yapıyor,o da eve para getiriyr. Alış veriş gibi düşünün.

Ama burda benim suçum ne. Cebimizde paramız vardı. Dışarı çıkıp yemek yiyemedik. Hatta şunu da söyleyeyim size. Akşam kitapçıların olduğu bir yer vardı. Tam sevgilimin arabasına binip gidiyordukki. Siz sonra gidin ben gitcem dedi. Kocasına bağırdı çağırdı çıktılar evden. Adam normalde götürmezdi ama ben varım diye ses çıkartamadı. Yani ben biliyorum hergün bu forumdakileri takip ediyorum. Yarın bu kadın bana çok sorun çıkartacak. Ve en acısı ne biliyor musunuz? Eskişden sevgilim ailesini savunmazdı bana. Şimdi öyle değil. En ufak olayda ben napim onlar benim ailem diyor. Sanki ben bişiy demişim gibi. Benim ailemin sevgilime yaptıklarını anlatsam inanamazsınız. Her konuda destek oldu ona. babam altındaki arabasını çıkardı bize verdi. Karda kışta otobüslerde olmayalım diye. Ama onun yaptıklarına bakın.

seninle benzer bir hayatımız var..ama ben okulmu bitirdim..bende hayatımn en büyük kararını ünv 4.snfta almıştım...
çok sevmeme rağmen mantıklı düşünüp bırakmıştım..
senin hissettklerini hissediyordum...yani artık ona ihtyacım olmadıgnı..beni çok yıpratmıştı...
vazgeç derim neden biliyormusun...
ona karşı sevgin tükenmezse onsus yasamayı bian bile aklının ucuna getirmezdin asla...
ben ünv son snfta aldgım bu kararla ilgili hiçbirzaman pişman olmadım...hatta hiç başlamaması gerekiyormus dedim...
ailesnden bahsetmişsin...o ailede huzur bulamyacğnda açık...
şimdiden kafana taktığın şeyler var..emin ol nişanda 2 katına çıkacak bunlar...beklentilerin olmayınca herseyden iyice soğuyacaksın...
kararnı bildirmeyi unutma..
senin için en doğru olan neyse dilerim o olur

Ve belkide en kötüsü kendimi dışarıya yalnız yaşamaya çok hazır hissediyorum. Eskiden onsuz birşey yapamazdım ama şimdi öyle değil. Kendi ayaklarım üzerinde durabiliyorum. Ama gene de kararsızım ne yapıcam ben? Evlilikten evlenmekten nişandan düğünden öyle soğudum ki. Lütfen beni anlamaya çalışarak yardım edin. Ne önerirsiniz bana?

yazmıssın sen once eskısı gıbı sevıormsn ona karar ver?
aılesınden gordugunu belkıde sana uygulamak ıstyor benımde kafam karıstı acıkcası:44::44:

Sevgilinin her konuda yanında olmasını, güvenle ona sırtını yaslamak istediğini anlayabiliyorum fakat neden eziliyorsun? Neden kendi hakkını kendin aramıyorsun da ağlyorsun?

Her cümlende gözlerim dolu dolu sustum, ayrıldım diyorsun? Önce sen bi hakkını ara sana catal fırlatan adamın burun deliklerinden sokmayı öğren sonra erkek arkadasınla ilgili ortak bir noktada buluşuruz....

Sevgilinin ailesiyle ilgili öngörülerin güzel ve yerinde. Ya bile bile lades diyeceksin ya da bitireceksin ilişkini...

yazmıssın sen once eskısı gıbı sevıormsn ona karar ver?
aılesınden gordugunu belkıde sana uygulamak ıstyor benımde kafam karıstı acıkcası:44::44:

ßoyle 1 erkekle 1 ömür gecmez güzelim ,
erkek dedigin , koruyacak , savunacak kadinini yeri geldiginde ...
evlendiginde annesine karsida ezdirir bu cocuk seni ,
sende biraz pasif gibisin , catal olayi vs , arkadasin dedigi gibi alip geri firlatsaydin catali ,
benim esim o catali alir o adamin .....
bence iyice dusun , kararini ver ,
7 sene dile kolay ama ,
hayatini degistirecek 1 karar vermelisin....

Öncelikle zamanınızı ayırıp cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim. İnsanların neden buraya yazdıklarını daha iyi anlıyorum.

Elimden geldiğince derdimi size anlatmaya çalışacağım.

Esra; Tatlıya bağlayacağım bir durum değil dökme suyla değirmen dönmüyor.

Silenzio; Kariyer yapmak istesem bundan 2 ay önce ev bakıp eşyama kadar seçer miydim? Evlilik ve bebek benim bu hayattaki tek dileğimdi. Ama ailesi kendindeki değişmeler beni ondan çok soğuttu. İnan kariyer meraklısı bir insan değilim. Aksine akedemisyenliği seçme sebebimden birtanesi çocuğum olursa tatilim iznim çok olur onunla daha rahat ilgileneceğimi düşünmemdir.

Rogues; Söylediklerin sert değil kiç aksine bende senin gibi bu devam ederse bile bile lades yapacağımı düşünüyorum.Sadece o çok iyi bir insan ve biz çok şey yaşadık 7 yıl silinmiyor öyle hemencecik.

Lavini; kızma lütfen nickin çok uzun aklımda tutamadım :/ Annemin dediği dedin sende. O da bana şunu dedi bir erkeğin ev işlerine yardım etmesi başka seni sevmesi başka seni koruması başka şey dedi. Bilemiyorum kafam çok karışık.

Blusis; Çok teşekkür ederim yazdıkların için.Sanırım benim vereceğim karar belli, geciktiriyor gibiyim ama her geçen gün belki düzelir belki başka olur diye erteliyorum.

rihana; aşk yoktu, biz nette tanıştık sonra ben onun için buaray geldim üniversite okumaya sonra o beni sebepsiz bıraktı tekrar geri döndü. Sevgi var evet hemde çok büyük onu çok seviyorum ama nasıl desem aşk gibi erkek gibi değil.

Elmayra;İnan hakkını ara demişsin ya, bu 7 senede neler yapmadım bir bilsen. Konuştum konuştum konuştum. Anneme söyledim annem konuştu. Yengesine anlattım o konuştu. Ama olmuyor açıklaması hep bir daha olmaz ben daha çok toyum biz birbirimizin ilk ilişkisiyiz değişir düzelir diyor ama yok arkadaşlar yok. Düzelmiyor. Bu kaçıncı oldu ama dediğim gibi onu çok seviyorum .

Ayrıca beni en çok üzen şey işine gelince ailesini bana çok iyi savunması. Örneğin bir kuzeni var. Kız buna aşıkmış küçüklüğünden beri, kendisi de farkında. Bir gün onlarda otururken göğüsleri açık bir blüzle gelip erkek arkadaşıma doğru eğilerek nasıl olmuş dedi. Ve her ben onlara gittiğimde o da gelir, hep onun yanına oturur. Sürekli öper sarılır.

Örneğin bu yaz onlara gitmiştim ki çok nadir giderim. Denize gittik sahil kenarında evleri var. geldiğimizde annesi kuzenin arıyor sana çok bozuk nasıl fotsentezle denize gider, gelecek sene ben bütün yaz ordayım görecek hergün aynında olucam dedi. annesi güldü falan hiç takmadı ama benim gücüme gidiyor. Kız asılıyor ediyor. Bana soğuk suratı asık davranır bende ezdirmem ama kendimi bende soğuk davranırım ama yok işte. Geçen bütün bu olanlara erkek arkadaşım ne dedi biliyor musunuz? O daha çocuk normal daha genç o dedi ve kız 18 yaşında!!!! Onu aban böyle savunuyor ama beni ona savunamıyor. Ve ayrıca ilk onla öpüşmüşler biliyor musunuz? Ama yok efendim küçükmüş de o da küçükmüş daha 10 yaşındaymış falan filan. Ağır geliyor artık.

Kabaca halk arasında bir kelime var: PISIRIK...
Senin sevgilin, pısırık bir adam canım. Pısırık bir koca olur ondan...
Yarın bir gün komşularınızla kavga edersinizde adam sana saldırmaya çalışır, senin sevgilin bir şey yapmaz....
Yok böyle dünya.
Onun dışın her şeye bir kılıf buluyor maşallah...
Kuzeniyle olan ilişkileri çok tuhaf ve komik !
18 yaşında ha? Kusura bakmada , şimdi istese çocuğu olur.. Görüyoruz 18 yaşındaki "küçük" kızları !

Son düzenleme:
Söylediklerin doğru olsa bile bunları kabullenmek kendi kendine söyleyebilmek öyle zor ki. Yıllarca emek ver çabala sonra birde salak gibi en başta fark edemediğin birşey olsun. Dediğiniz gibi. Ben kararımı verdim, çok büyük birşey olmadıkça sözümden döneceğimi düşünmüyorum. Uzatmaları oynuyoruz biz bu belli

sevgi cok guzel ama hersey degil..tek basina yetmiyor..anliyorum seni..
sevgilinin belki yasindan belki yapisindan bilemiyorum pasif biri..ileride duzelir mi bilmiyorum..
evlenene kadar genelde cok kisi hatalari gormez duzelir der..ama evlenince de bunlar diken gibi batar..
birsey de degismez..
daha yolun,hayatin basindasin..iyi dusun,tasin.kafanda en ufak bir soru isareti varsa kesinlikle acele etme.
aile konusun da tereddutte haklisin..hani deniliyor ya en basta ailesini cok gormem tam tersi en cok erkegin ailesiyle muhatap oluyorsun..
esinin her konuda arkanda olmasi ve ailesiyle senin aranda denge kurmasi cok cok onemli..
7 yil az zaman degil yine de ona bir sans ver..hayat tecrubesi edinsin.ne nedir?ne degildir?herseyi gorsun.
olumlu yonde de degisebilir.

Son düzenleme:
Tatlım kararsız olmakta haklısın.. Sonuçta ortadaki 7 yıllık bir emek.. Ama anlattıkların beni düşündürdü açıkçası...Yani seni savunması gereken çok nokta var ve bunu yapmamış... Ne demek sana sevgilinin yanında çtal fırlatılması? Pekisen neden bu kadar susuyorsun? Yani ev sahibiyle olan olayda da gözlerim dolu dolu ayrıldım oradan demişsin..Sen biraz fazla suskun kalmamış mısın sevgilinin karşısında? Biraz arada laf sok neden beni korumuyorsun de mesela... Bilsin neler hissettiğini... Ve eğer bir erkek evlenmeden önce ailesini korumaya başladıya kork ondan derim canım... Sen anlatırken de biraz soğumuşsun sanki ondan.. Duygularından emin misin? Ve kuzenine çok şaşırdım.. Ne demek ilk onunla öpüşmüş! kuzeniyle mi öpüşmüş yani! :KK53: Tatlım evlenince zorlanacağın çok açık eğer kaldırabileceğini ve sevdiğini düşünüyorsan devam et.. Ama pişman olacağım biliyorum diyorsan hiç başlamaman en iyisi...

geleceğini düşün..
sevgi herseydir gibi gelirdi eskiden bana..
ama yok..seni savunmayan biri ve ayrıca kuzeniyle olan seyleri okuduktan sonra gerçkten sevgisinden şüphe duymaya basladım...
biraz alışkanlık olmuşsun onda sankı..sen olmadan olmuyor ama yoklugunda çok acı çektrmez ona gibi geldi bana..
sen bu kişiyle evlenrsen mutsuz bir evliliğn kapısından içeri girmiş olacaksın...
bile bile girme o kapıdan..bambaşka hayatlar bekliyor seni..:)
7 yıl zor diyor herkes..
evlese 10 yıl daha geçse dahada zorlaşsak değilmi?
bu kadar insan birşeyler yazıyorsa emin ol herkes tecrübelerine dayanıp yazıyor..hayat senin yasayacak olanda sensin..

az önce kavga ettik. Ve bana sen git burdan diye bağırdı. Görüyorum ki bana karşı çok güzel tepkiler verebiliyor, ama iş başkalarına gelince pısıyor. Ben buna pısırıklık demem, koruyamamak derim.

Benim üzüldüğüm şey adam pasifbir adam olsa ya derim karakteri bu. Ne yapayım ya bu deveyi güderim ya bu diyardan giderim. Ama durum öyle değil. Konuşun demişsiniz, neler yaptım bir bilseniz bağırdım çağırdım o çatal fırlatan çocuğa neler ettim geldi özür diledi kapıcı adam cahil kendini bilmez birisi ama ben o anda öyle şeyler düşünüyordum ki, inanın o cahil adamın dediği şeyler umrumda değildi. Benim bu işin bittiğini ilk kendime söylediğim andı o an. Ve bu o kadar büyük bir etki bırakıyor ki insna üzerinde. Ve bu adam sandığınız gibi pasif değil örnek vereyim;

Geçen sene ben parayla satılmayan bu avonun hediyelerinden 2 tane salata kasesi beğendim. Beni kandırıp üye yaptılar sonra verdiğim siparişleri geri iptal ettiler tabak sende kalacak dediler sonra öğrendim ki 2 tane salata tabağı için 75 tl para ödedim ben. Ama ne ağladım arkadaşlarım beni kandırdı ve maddi anlamda çok sıkışık olduğum , araba için para biriktirdiğim bir dönemdi. O 75 tl benim akşam yemeği paramdan gitti inanın.

Neyse, ben geçen sene bu tabakları eşyalarımla toplayıp sevgilime verdim. Benim memleketim uzak olduğu için o alsın eylülde geri alırım diye. Annesi paketleri açmış, tabakları görmüş ve bunlar çok güzel ben kullanayım demiş almış. Eylülde buraya geldim eve çıkıcam ve 1 gram eşyam yok. çünkü geçen sene yurtta kalıyordum. Aşkım dedim annene gönderdiğin eşyalarda birde tabaklarım vardı onları da getirirmisin cacık falan yapacak olsam derin kasem yok düşünün sadece 6 tane tabağım var dümdüz. O bana ne dese beğenirsiniz? Hayatım sen onları anneme hediye ettin ya almasak olmaz mı?

Ne ne ne dedim? Ben annene o tabakları hediye mi etmişim? Ya o onları çok beğendi kalsın onda dedi . İyi dedim tamam beğenmiştir ama kızlar burda sizcede 2 nokta yok mu önemli olan?

1- bu kadın benim hiç tabağım çanağım olmadığını biliyor, ve hediye etme meselesi de yalanmış yani kadın eline almış bunlar çok güzel benim olsun demiş. Ha bakın olsun, yanlış anlamayın 2 tane tabakta değil gözüm. Ama sizde annesinizdir belki. Oğlunuz yada herhangi bir genç eve çıkıyor demez misiniz bunu da göndereyim kullanır yazık hiç eşyası yok diye? Hatta kendiniz demez misiniz bir ihtiyacı var mı eksik yazık oğlumun sevgilisi olsun olmasın sonuçta gencecik kız ailesi yanında yok ve benim oğlum için kalktı evinden 1000 km uzağa geldi diye?

2- bu adam hadi pasif kötü tabirle pısırık biri. Benden deli gibi korkarken, ki artık beni savunamadığı ve ben kendimi svaunduğum için çok saldırgan bir insanım ve benden çok korkar. Benden bu kadar korkarken annesinin duyguları incinecek diye 2 tane tabağın lafını yapıyor. Ama elin adamları bana neler diyor neler yapıyor beni benim duygularımı hadi onu geçtim kendi erkeklik onurunu düşünmüyor? Bu adam pasif gözükebilir ama ben aksine işine geldiğinde gayet kendini yırttığını gördüm.

Arkadaşlar savunamamışsın demek istemişsiniz. Bakın ben her türlü herkese kendimi savunurum hiç öyle pasif sessiz biri değilim aksine dedim ya gayet de saldırgan bir insan oldum bu sebepten ama anlayın beni insan yanındakinden bekliyor. Ben kendim zaten yaparım ama o zaman o eş o koca anlamı ne olacak?

geleceğini düşün..
sevgi herseydir gibi gelirdi eskiden bana..
ama yok..seni savunmayan biri ve ayrıca kuzeniyle olan seyleri okuduktan sonra gerçkten sevgisinden şüphe duymaya basladım...
biraz alışkanlık olmuşsun onda sankı..sen olmadan olmuyor ama yoklugunda çok acı çektrmez ona gibi geldi bana..
sen bu kişiyle evlenrsen mutsuz bir evliliğn kapısından içeri girmiş olacaksın...
bile bile girme o kapıdan..bambaşka hayatlar bekliyor seni..:)
7 yıl zor diyor herkes..
evlese 10 yıl daha geçse dahada zorlaşsak değilmi?
bu kadar insan birşeyler yazıyorsa emin ol herkes tecrübelerine dayanıp yazıyor..hayat senin yasayacak olanda sensin..

Sen öyle şeyler yazıyorsun ki, sanki kendime demek istediklerimi okuyorum gibi oluyor. teşekkür ederim.

X