Gelinlik Modelleri Çok kararsızım çoook :(

Valla bende neden hoşlandığımı bilmiyorum kafamda 2 tane model var aslında, ona benzer birşeyler istiyorum... Bu fransız dantelini nette gördüm, diktirmek istediğim gelinlikçiye gönderdim, çok güzel bir model falan dedi... Ben zaten nişanlığımı kiralamıştım (ki çok hayal kırıklığına uğradım) gelinliğimi satın almak istiyorum. Ve hayır yanlış anlamadım, Estağfurullah olur mu öyle şey. Ben de terlemekten çok, sıkılmaktan korkuyorum - çok çabul daralabiliyorum...

Senin düğünün ne zamandı? Ay ne bilim ben öyle vitrinlerde baktım çok ama giyip denemedim hiç. Bi nişanlığımda işte, oda beğendim bi model diktirdim, giydiğim olmamıştı zaten
düğüne 6 ay var daha kiralık oluyorya hani üzerine göre diktiriyorlar sonra onlar tekrar kiralanıyor öyle olunca her bedende bulmak mümkün

düğüne 6 ay var daha kiralık oluyorya hani üzerine göre diktiriyorlar sonra onlar tekrar kiralanıyor öyle olunca her bedende bulmak mümkün

Benimde 6 ay var, Ağustosun sonunda. Ama ben yurtdışındayım, o yüzden şimdiden Türkiye'ye gidip halledip de aradan çıkartayım dedim. Kına gecem de burda olacak, bindallımı da şimdiden alim dedim

Kafamı karıştıran modeller de bunlar, bide başta eklediklerim...
Sizce nasıllar?

Eklentiler

• 2131.jpg
    22,4 KB · Görüntüleme: 76
  • 10961970_1567134053527734_1133308101_n.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 90
  • 10968018_1567134436861029_943900429_n.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 71
  • photo.php.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 91
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…