Gelinlik Modelleri Çok kararsızım çoook :(

_Sevdamxx_

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
220
37
Merhaba arkadaşlar, bu yaz Ağustosta düğünüm olacak. Ben aslında hep uzun kollu bir gelinlik hayal ediyordum ama sıcaktan bunalırmıyım bilmiyorum Uzun kollu olacak olursa, komple fransız danteli istiyorum, resimdeki modele bayıldım yada sıfır kol...

Siz ne dersiniz?

benim eylül sonuydu uzun kolluydu
biraz sıcakladım ama çok sıkıntı olmadı
gece serin olur zaten
uzun kollu gelinlikler çok asil bence
düşük omuz filan çok şık durur

düğün mekanımız zaten deniz kenarında, ama işte fotoğraf çekiminde falan öglen olacağı için çok sıcaklar mıyım? öyle de sıkıntıya falan hiç gelemiyorum benim düğünüm de ağustos sonunda olacak...

Bence o sifir kollu gelinlik gibi birsey al. Yani hava serinlesirse gerekirse daha üzerine birsey alabilirsin, fakat uzun kollu gelinlikte eger bunalirsan, o sikinti ile kaliyorsun. Yani gelinligi çikaracak halin yok ya

Bide deniz kenarinda sifir kollu gelinlik ile fotolarda daha güzel durur gibime geldi.

benimde bu yaz düğünüm var.şimdiden bakmaya başladım çok heyecanlı bi süreçmiş. bartında yaşıyorum fakat burada çok beğenemedim bişey. uzun kollu harika duruyor bayıldım

benimde bu yaz düğünüm var.şimdiden bakmaya başladım çok heyecanlı bi süreçmiş. bartında yaşıyorum fakat burada çok beğenemedim bişey. uzun kollu harika duruyor bayıldım

Bizde düğün tarihini almadan ben uzun kollu gelinlik çok istiyordum, şimdi yazın olacak diye de vazgeçmek istemiyorum ama İnsan gerçekten de kararsız kalıyor... Uzun kollu gelinlik modelleri çok var bende ama karar veremiyorum diktirmeyi mi düşünüyorsun?

evet diktirmeyi düşünüyorum. o uzun kollunun kısa kollu olarak diktirebilirsin çok güzel olur

evet diktirmeyi düşünüyorum. o uzun kollunun kısa kollu olarak diktirebilirsin çok güzel olur

İşte birde tamamen dantel olsun mu olmasın mı, onun kararsızlığını yaşıyorum 3 hafta sonra Türkiye'ye uçuyorum ve gelinliğimi halletcem ama hala kafamda soru işaretleri var...

İşte birde tamamen dantel olsun mu olmasın mı, onun kararsızlığını yaşıyorum 3 hafta sonra Türkiye'ye uçuyorum ve gelinliğimi halletcem ama hala kafamda soru işaretleri var...
bence gelinlikçide bir kaç tane üzerine deneyince ne istediğini daha çok anlayacaksın :) birine vurulursun mutlaka

Bence uzun kollu ama tamamen fransız danteli :) o günün heyecanından hiçbişey anlamazsınız inanın. Ben tesettürlü gelindim eylül başında evlendim ve yaz gibiydi hava
Fotoğraf çekiminde de mutluluktan bişey hissetmedim :)
Ama iki modelide dene gelinlikçide ve içine sineni seç herşey gönlünce olsun inşallah

İlk olarak Teşekkür ederim senin de herşey gönlünce olsun :)
gerçekten de öyle olur mu sence? Bir de önem verdiğim şey, tamam ben tesettürlü değilim ama edepli birşey olsun istiyorum... ayrıca fransız danteli olsa komple, çok mu düz bişey olur?

benim üst bölgem biraz şey göğüs bölgem, diyorum acaba varmıdır bana göre de bi gelinlik giyip bakabileceğim...
olmaz mı hiç canım.bin bir çeşit gelinlikler var.bu zamana o kadar çok gelinlik denedimki haddi hesabı yok.benimde düğüne daha çok var diye biraz ağırdan alıyorum. sende mutlaka bulursun

olmaz mı hiç canım.bin bir çeşit gelinlikler var.bu zamana o kadar çok gelinlik denedimki haddi hesabı yok.benimde düğüne daha çok var diye biraz ağırdan alıyorum. sende mutlaka bulursun

Senin düğünün ne zamandı? Ay ne bilim ben öyle vitrinlerde baktım çok ama giyip denemedim hiç. Bi nişanlığımda işte, oda beğendim bi model diktirdim, giydiğim olmamıştı zaten

Sanırım sade ve şıklıktan hoşlanıyosun. Tamda benim gibi :) benim gelinliğimde baştan aşağı danteldi kabarık değildi öyle belinde ve bileklerde taş detayları vardı üstüme göre buldum kiraladım herkesin çok hoşuna gitti tabi en çok benim :) hala beğenmem diğer gelinlikleri kolay kolay. Fransız danteli başlı başına ağır bir dantel zaten bence çok şık durur.
Tesettürlüyüm diye örnek verirken vücut kapalı baş kapalı daha sıcaklardım demek istedim yanlış anlamadın umarım.. Ben çok da terlemeyen bi insanım ama sıkılmadım ben o gün heycandan yemek bile yiyemiyosun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…