• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok kararsiz yardimm..

Kalp kirikliklarindan ote daha buyuk skntlarim var erkeklere guven problemim var baglanma sorunu diolar heralde sevgili bile olamiyorum asik.oldugum.cocukla bile 3 ay gorustum ama sevgili olup elini tutmadim o da birakti gitti. Bence tedavi gormem lazim :)
En iyisi zaten sen güvenmiyorsun ben hepsinden nefret ediyorum bi şahıs yüzünden level atladım ben

Valla kıymetini anlaman için çok ilgi gösterip birden ilgisiz bırakıp boşluğa düşürmesi lazım ki kıymetini anlayın bu işler böyle
Insan yasamadigi seylerden pismanlik duyarmis ya hep aklinda kalirmis su.an benim onunla.gorusmem de en buyuk etken kendimi yaninda iyi hissetmem ve sklmamam daha once de oldu yaninda olmaktan hoslanmadigim kisilerle bi kere gorustukten sonra asla gerisini getirmedim. Ayrica hic boyle biri degildim biliyo musunuz iki serefsiz yuzunden boyle oldum yoksa insanin hayatina biri girer gorusursun sevgili olursun olmazsa biter baskasi olur kafasindayken simdi bu haldeyim kendime sasiyrm.

Back