Gelişmelerden haberdar edersen sevinirim. Liposuctionu sildim defterden. Şimdi sıra, lazerlipoliz için, iki doktordan hangisine karar vermem gerektiğinde. Yarın ikisine de telefon açacağım. Gelişmeleri bildireceğim.sengözlerimebaksanab
tamam canım ben zaten 15 tatilde randevu alıcam görüşmek için eşim öğretmen olduğu için ancak o zaman gidebilirim yalnızda gitmek istemiyorum çünkü bakalım ne diycek valla şu an %80 kararlıyım diyebilirim bakalım bende senin gelişmelerini bekliyorum canım inş. sende olumlu sonuçlar alırsınyerimseniben
tamam canım hemen ekliyorum ayarlarıda açıyorum:dance:bende kesin gidicem oraya canım tamam bulduk doktorumuz yaşasın yaşasın:teytey:
yok canım liposuction olmam artık zaten bende kesin karar verdim lazerlipo için ayyy çok komik ama banada süperplastan mail gelmiş zaten daha yeni görüyorum banada aynısını sölemiş 3000 ytl canım bide ben kafanıda karıştırmak istemiyorum ama site bu magicplas burdada bir doktorla görüştüm oda mail atmış bana yine aynı işlem lazerlilipo buda 1000 euro fiyat vermiş ama ücretsizmiş ilk muayene istnabula zaten gidicem her ikisindende mi randevu alsam diyorum:bbo:haklısın 2 hafta önce falan alayım ben randevu önümüzdeki hafta falan bir eşimle konuşayım ne zaman kesin gideriz bakalım sonra randevu alırım artıkkaydirigubbakcemile2Canım smart lipo süperplast'ta 3000 ytl. Bence 2 hafta önceden randevu almalısın, her ihtimale karşı. Sen sadece liposuction mu olacaksın. Ben lazerlipo olacağım. Liposuctionda bacaklarda sarkmalar ve düzensizlikler olabiliyor. Smartlipo aksine bacakları gerginleştiriyor. Bu ihtimali de göz önünde bulundur lütfen....
Dilerim en doğru kararları veririz.
kesinlikle katılıyorum ferzacım dert etme canım benimde göğüsler küçük 75 lipodan sonra silikonda taktırırız omamı:dance:yaaa bizden aldıkları yağları göğüslere enjekte etseler ne güzel olur dimi aslında yazık olmazdı en azındanlaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?