Çok kararsız kaldım...

Ayrıca yine Süperplast tan Hüseyin Bey'in bir yazısında, beklenen etkinin yarısını ameliyattan hemen sonra göreceğimizi söylemiş. Ama Ahmet Bey'den böyle bir bilgi almadım. Tam etki 2-3 ayı bulur dedi.
Net'i araştırdığımda da hep Hüseyin Güner'in röportajlarını yada makalelerin görüyorum.

Gene kaldım ikisi arasında. İkisininde üstünlük yönleri farklı. Sen söyle şimdi ben ne yapıyım. Sanırım Ahmet Beyle yeniden görüşmem gerekecek, aklımda kalan sorular için....
kafamçokkarıştısenağlama

canım bende büyük ihtimalle burayla irtibata geçicem seninde dediğin gibi iyi doktorlar benim bildiğim hani hep bahsedilen lipocution daha çok obez diyebileceğimiz yani yağ alımı fazla olan hastalarda diye biliyorum ama eğer fazla yağ oranın yoksa kesinlikle o zaman lipolazer gibi görünüyor daha önce yaptırmadığım için bende çok net bilgi veremiyorum malesef(ama araştırmalara devam yinedeCADIARZU

Gelişmelerden haberdar edersen sevinirim. Liposuctionu sildim defterden. Şimdi sıra, lazerlipoliz için, iki doktordan hangisine karar vermem gerektiğinde. Yarın ikisine de telefon açacağım. Gelişmeleri bildireceğim.sengözlerimebaksanab

tamam canım ben zaten 15 tatilde randevu alıcam görüşmek için eşim öğretmen olduğu için ancak o zaman gidebilirim yalnızda gitmek istemiyorum çünkü bakalım ne diycek valla şu an %80 kararlıyım diyebilirim bakalım bende senin gelişmelerini bekliyorum canım inş. sende olumlu sonuçlar alırsınyerimseniben

Sana güzel haberlerim var rosecim. Diğer topiclerde Barış Çakır isimli çok iyi bir cerrah ismi bulmuştum. Kendisine mail attım.
Mil attığımda eğer lazerlipoliz yapmıyorsanız bana iyi bir uzman tavsiye eder misiniz diye sormuştum.
O sadece burun estetiği yapıyormuş.
"Lazer lipoliz konusunda en deneyimli uzman Süperplast'ta görev yapan Hüseyin Güner'dir "dedi.
Sanırım ben de süperplast'a Hüseyin Bey'e yaptıracağım.
Yuuupppii. Nihayet karar verdim sayılır. Bu arada seni arkadaşım olarak ekledim. onay bekliyorum hala.
En üst köşede sağda beni onaylayabilirsin canım. Birde özel mesaj ayarların kapalı. Açsan iyi olur. Sana özel mesaj atamıyorum çünkü.:1hug:

tamam canım hemen ekliyorum ayarlarıda açıyorum:dance:bende kesin gidicem oraya canım tamam bulduk doktorumuz yaşasın yaşasın:teytey:

tamam canım hemen ekliyorum ayarlarıda açıyorum:dance:bende kesin gidicem oraya canım tamam bulduk doktorumuz yaşasın yaşasın:teytey:

Rosecum ne yaptın, konuştun mu Hüseyin Bey'le. Gelişmeleri bakliyorum canım. Sen benden öcne lazerlipo olacaksın. Mutlaka beni haberdar et oldu mu.
İnşallah güzel sonuçlar alırız. İncecik bacaklarımız olur.hihoyyyt

Ben hala aramadım, doktora karar verdim nasıl olsa diye...
Çok heyecanlıyım bu konuda. Eşimin de bana destek olması çok güzel. Bu yüzden onu şimdi daha çok seviyorum.

Bu arada ben diyete başladım. Sandalos sakızı ve ballı sirkeli su içiyorum. Yağları yakıyormuş. Ben bu formülü daha önce Şifalı bitkiler kitabında okumuştum. Bu formülle zayıflayan o kadar çok arkadaş var ki kk. da....
Gerçekten iştahı kapatıyor. Mutlaka tavsiye ederim.

Eğer bölgesel yağlar dışında kilo sorunun varsa hemen başla derim. Bana dua edersin bak.:Saruboceq:

canım ben zaten 15 tatil gibi düşünüyorum yaaa o zaman doğru randevu alıcam o yüzden eşim ilk hafta şehir dışında olucak antalyada olucak öğretmen olduğu için turnuvaları var oraya gitmek zorunda aslında ilk hafta istiyordum ama kısmet 2. hafta kesin ama ona göre 1 hafta önceden randevu alıcam bakalım.gidince hemen gelişmeleri yazarım ben normal liposuction düşündüğüm için en geç mart ayı falan yaptırırım diyordum hani bir kaç ay korse falan takılacak ya bide anca oturuyormuş vücut yerine ama smart lip diğer adıyla lazerli lipoda böle sorun olmadığı için parayı ne zaman dekleştirirsem o zaman 2000-3000 arası bişey kesin tutar diyorum senin bu konuda bilgin var mı canım???
eşim benden çok istiyor zaten olmamı o kandırdı beni:))
kilo sorunum pek yok canım 52 kiloyum daha önceden 45 dim evlenmeden önce çok zayıftım biraz rahatlıktan kilo aldım:))ama iyiyim böle öteki türlü çok zayıftım ama yine bacaklar kalın malum:))belki 2-3 kilo kadar olabilir ama zaten bacaklar inceldiğinde herhalde bir 4 kilo gider:)))))))

Canım smart lipo süperplast'ta 3000 ytl. Bence 2 hafta önceden randevu almalısın, her ihtimale karşı. Sen sadece liposuction mu olacaksın. Ben lazerlipo olacağım. Liposuctionda bacaklarda sarkmalar ve düzensizlikler olabiliyor. Smartlipo aksine bacakları gerginleştiriyor. Bu ihtimali de göz önünde bulundur lütfen....
Dilerim en doğru kararları veririz.

yok canım liposuction olmam artık zaten bende kesin karar verdim lazerlipo için ayyy çok komik ama banada süperplastan mail gelmiş zaten daha yeni görüyorum banada aynısını sölemiş 3000 ytl canım bide ben kafanıda karıştırmak istemiyorum ama site bu magicplas burdada bir doktorla görüştüm oda mail atmış bana yine aynı işlem lazerlilipo buda 1000 euro fiyat vermiş ama ücretsizmiş ilk muayene istnabula zaten gidicem her ikisindende mi randevu alsam diyorum:bbo:haklısın 2 hafta önce falan alayım ben randevu önümüzdeki hafta falan bir eşimle konuşayım ne zaman kesin gideriz bakalım sonra randevu alırım artıkkaydirigubbakcemile2

Ne gregi var ki kilo vermek söz konusuysa eger spor ve diyet yeterlidir ..ayrıca eşinizin tavrı hiç hoş degil sizin de o mankenler gibi olma zorunluluğunuz yok.

canım daha önce yazdıklarımızı okusaydın bu kadar ön yargılı konuşmazdın spor ve diyetle kilo veriliyor bizim sorunumuz kilo vermek değil ben 45 kiloydum hala kalındı benim demek istediğim bu yani kilo değil sorun olan bölgesel fazlalıklar bunlar ne diyetle nede sporla olacak bişey değil yapı meselesi diyelim ben daha önceye kadar bunun bir çaresi yok diye biliyordum ama varsa neden yaptırmayalım.eşlerimize gelince kimse sadece eşi istediği için yapmaz bu işlemi ben kendimde istiyorum oda destek veriyor öle diyim sana hem sadece onu yaptırmayla insan manken gibi olmaz ben zaten boydan kaybediyorum onun içinde boy uzatma ameliyaı olucak değilim

Canım sanırım insanlar benim ilk yazdığım mesajda takılı kaldılar. Sayfaları okumadıkları için demek istediğimizi anlayamıyorlar.
Benim eşim bana bir gün bile "kilo vermelisin, ya da senin zayıflaman lazım, bacakların kalın." gibi sözler sarfetmedi.
O gün sadece bir gaf yapmıştı , sonra da toparlayamadı.

Daha öncede yazdığım gibi sayfaların tamamını okumakta fayda var, konuya hakim olabilmek için....
Bem 50 kilo iken bile üst beden olarak 36 giyerdim. Alt bedenim 38... Zaten göğüslerim küçük olduğu için çok kötü duruyor.

Ayrıca eşimle tanışmadan önce de bu durum benim için sorundu. Şimdi de öyle...
Kimse kocam böyle istiyor diye bıçak altına yatmaz. Bu benim kendimle alakalı bir konu...

Eğer kişinin elinden bir şey gelmeyen, bedensel sıkıntıları varsa çözümü elbette ki arayacak.... Burun kemiği çok eğri olan bir insanın, bundan rahatsızlık duyuyorsa burun ameliyatı olması çok normaldir.
Çünkü psikolojisi ona göre yönlenir.

Şimdi ben size soruyorum. Üst bedenim 40, alt bedenim 44. Üstelik göğüslerim de küçük... Kafanızda nasıl bir görüntü hayal ediyorsunuz......
"Madem öyle, zayıfla o zaman" diyebilirsiniz. Ama zayıflamak çözüm getirmiyor. Bölgesel fark zayıflayınca da devam ediyor.
Spora gelince, özellikle yürüyüş koşu vb. sporlar bacak yapısını inceltmek yerine kalınlaştırıyor. Kas yapısını geliştirdiğinden dolayı.
Bu durumu sporla uğraşan arkadaşlar daha iyi açıklayacaklardır.

Eğer yürüyüşle bacak incelecek olsaydı ben geçen sene günde tam 2,5 saat yürüştüm. Hızlı ve tempolu. O zaman bacaklarımın incelmesi gerekmiyor muydu.....
Yürüyüş kilo vermek için en gerekli spordur, ama bacak inceltmek için değil....
Bilmiyorum yeterli açıklamayı yapabildim mi......

kesinlikle katılıyorum ferzacım dert etme canım benimde göğüsler küçük 75 lipodan sonra silikonda taktırırız omamı:dance:yaaa bizden aldıkları yağları göğüslere enjekte etseler ne güzel olur dimi aslında yazık olmazdı en azındanlaelaelaelaelae

Taktıralım canım. Hem de en silikonlusundan.... sositososito

canım ben pazartesi için randevu aldım çoşkun beye hüseyin bey önümüzde ki hafta yokmuş anadolu yakasınındaki kliniği istedim orda hüseyin bey duruyormuş mecbur nişantaşına gidicem bakalım kısmetse pazartesi günü bir görüşmeye.hiç sormadım ücretlimidir diye.ben bir kaç doktorla görüştüm mail yollluyla falan gel bakalım ücretsin dediler ama burası ne kadar sormadım bayana.mail attım dönmediler ücret konusundada.en kısa zamanda bilgilendiririm seni canım.:sm_confused:

QUOTE=milat;4716665]Manken ne yapsın bizi, körler sağırlar birbirini ağırlar, ben de seni buldum" dedi... :1shok:

bu söz üstüne yuhhhhhhhhh artık diyorum.alenen aşağılamış seni...estetiğini yap onun parasıyla..sonrada kıçına bi tekme at...nie böyle yapıyosun derse de.....

ee manken gibi hatunum..senle kalcek deilim herhalde dersinn:icecream:laelaelaelaelae[/QUOTE]

Süpersiniz ya gerçekten böyle yoruma yapılacak tek eylem budur. Biz kadınların zekasıyla biraz zor başederler :dance:

Son düzenleme:
senin gibi hatuna denilcek sözmü yaw enişteyi kınım kınım kınıyorum:)sen hiç takma şeker sen her halinle güzelsin kaşınla gözüle gözünle dünyayı satın alırsın walla....liposakşın neblim bana kalırsa yaptırma derim çünkü bi hatun yaptırmış çok kötü olmuştu tw de görmüştüm andan beri korkarım bide tres tepki etmesin daha doğal yolları dene derim sekerim:)

Merhaba,
Mutlu olcagina inaniyorum.Spor ve diyet malesef herkes icin cozum degil.Sen aklina yatani yap sonrada yedigine dikkat eder sporunu yaparsin.Kocan sonucta sana latife yapmis.O kadar buyutcek bi laf degil. Yaptirdiktan sonra sonuclari yaz merakla bekliyorum.Esinle mutluluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…