sen bu dediğin yöntemlerle kalıcı olarak zayıflayacağına inanıyormusun peki
Canım kalıcı olarak zayıflamak elbette imkansızdır. Fakat vücudumuzda bulunan sabit yağ hücrelerinin miktarı azalacağı için kilo alsam bile dengeli olacak ve abes durmayacak. şişman bir armut değil şişman bir muz olacağım.
Canım ben 2 sene önce karın bölgemdeki yağlarımı aldırmaya karar vermiştim...Sonra bir araştırma yaptım ve bu ameliyatların çok ta iyi netice vermediğine karar verdim... Diyetisyene gittim, spora gittim ve bir güzellik merkezinde bu kalıtsallaşmış yağlarım için bacaklarıma karboksi, karın bölgemede mezoterapi yaptırdım 5 seans sonra herşey harika oldu hemde bütün bunlar ameliyattan daha masrafsız...
Karboksiyi bilmiyorum ama mezoterapiyi bende düşündüm. Biraz daha araştırmam gerek. Kararım ne olacak bilmiyorum.
bizim komşumuz bursada medipark mıydı ne tam hatırlamıyorum orda göğüs küçültme karın gerdirme gibi işlemler yaptırdı..toplam 7000 ytl ödemişti..4-5 ay sonra ödemler indi..
yaptıralı aşağı yukarı 1 yıl oldu..şu an aynı gibi..biz hiç bir fark göremiyoruz..
biz ne desek boş..sen yaptıracaksın..
ama doktora bu konuda çok güvenme..hayal kırıklığın çok fazla olur çünkü..
Vücuduna karboksi gazı verip yağların parçalanmasını sağlıyor.. Çok zararsız bir yöntem seansı 50 ytl..Biraz canın yanıyor ama sonrası mükemmel selülitte kalmıyor.. Ama dediğim gibi canım diyet ve egzersiz şart...Aksi takdirde boşa kürek çekersin paranada yazık olur...
Kalıcı olmayacağından emin olabilirsiniz; eğer, spor yapmaz ve sağlıklı bir diyet uygulmazsanız. Tekrar kilo aldığınızda da gene aynı bölgelere alırsınız. Siz kullandığınız için aynı tabiri kullanıyorum özür dileyerek: bu işlemlerden sonra spora gitmez ve beslenmenize dikkat etmezseniz, yeniden şişman bir armut olursunuz. Muz konusunda yanılıyorsunuz yani.
Ama sporla verilen kilollar gerçekten kalıcı oluyor, ben de armut tipli bir kadınım. Baya da alt tarafı irice bir armut.Geçen kış spora gittim, alt tarafım incelirken üst tarafım sıkılaştığı için baya azaldı aradaki fark. Zaten eğer estetiğe verecek paranız varsa iyi bir spora merkezine gidebilirsiniz. Orada yağ oranı ölçen aletler her kolunuzu, her bacağınızı ayrı ayrı hesaplıyor ve antrenör sizin ihtiyacınıza göre program yazıyor. Bence ameliyattan önce bir deneyin. Eğer gene olmazsa en azından ameliyata girerken yeterince zinde ve sağlıklı olur ameliyatın komplikasyonlarını en hafif şekilde atlatırsınız.
ferzacım seni anlayabiliyorum ne kadar zayıf olsanda bazı yerlerinde kilolar gitmiyor bunu bende yaşıyorum benim sorunımda diz kapağımın altı yani bilek bölgem ne yaparsam yapayım olmuyor bende lazerlipo düşünüyorum en azından kalıcı bir yöntem diğer arkadaşlarada katılıyorum sadece estetikle bu iş olmaz yaptırdıktan sonra herşeye dikkat etmek gerekir spor diyet kesinlikle şart bende araştırma yaptım Superplas.com - Gardening Resources and Information. diye bir site buldum 15 tatilde randevu alıp gitmeyi düşünüyorum inş. olumlu sonuçlar alırım canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?