bence hiç bu konulara giirme..spor yap,az ye kilo verirsin...bacalarınındaki yağları eritecek sporlar yap..böyle yağ aldırma falan ters bana böyle şeyler..birde zayıflamak için hap falan içmeler...
bence yanlış...
forumda estetik bölümü diye bir yer var orda daha aydınlabilrisin,
bir bak istersen
ayrıca eşinin tabiride çok yanlış,
televizyondaki kadın güzel olabilir,
bunu bu şekilde sana dile getirmesi çok kötü
doktor konusunda çok fazla bir bilgim yok ama doktora gitmedende sadece istemekle çok fazla kilo veren arkadaşlarım var az ve sık yemek,ekmeği azaltmak sizin için başlangıç olsun . ama yinede doktor kontrolünde zayıflamak daha sağlıklıdır.
erkeklerin göbekleri balkon gibi sarkar kimse birşey demez biz biraz kilo alsak göze batar kadın olmanın zorlukları işte.
o ben odam için dediğin yöntemleri aklımdan bile geçirmem..pardon da kim ki o?:mymeka:
sağlığım için önce bir diyetisyene giderim..birde spora yazdırırm kendimi..
diyet ve sporla çok daha fit bir vucuda sahip olurum..şakkıdı
sonra o ayırdığım paraylada şık ve frapan elbiseler alırım..
sonrada onu süründürürm o lafı için..köpek gibi olana kadar hemde...kaydirigubbakcemile2
ahh ahh Rabbim dağına göre kar veriyor..adama neler yapacağımı bildiğinden ban aböyle birini nasip etmedi demekki...sositososito
valla o kadar para ayırabiliyorsan yazıl tam teşekküllü bir spor kompleksine, yüzmeye git, cimnastik yap, plates yap.
hem hayat kaliten yükselir, hem yaşam enerjin artar hem de mutluluğun.a.s.
göğüs estetiği vsye bir şey diyemeyeceğim ama zayıflamanın ameliyatla olmasını anlayamıyorum ben..mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?