Çok kafamı karıştırıyor

karperisi96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2017
1
0
1
28
Merhaba! :)

Direk konuya giricem arkadaşlar biraz uzun olucak sanırım, kusura bakmazsınız umarım.

Üniversite öğrencisiyim ve bu senenin başından beri okuduğum bölümdeki çocuğun birisinden hoşlanmaya başladım. Kendisiyle yılın başında tanışmışlığımız yoktu. Bende naptım ettim, face'den ekledim kendisini. Ama bir türlü dikkatini çekemedim. Araya kış tatili girdi, bende buna face'den mesaj attım dersle ilgili. Sonra kısa bir sohbetimiz oldu ve o kadar. Neyse ilkbahar dönemi okula döndüğümüz ilk gün, ortak arkadaşımızla birlikte benim hakkımda konuştuğunu duydum. Bundan hemen sonra bana seslenip, "sen bana face'den mesaj mı attın?" demez mi. Ne diyeceğimi şarşırdım. (Bu arada, kendisi Boğa burcu, okuduklarımlada baya hareketleri uyuşuyor gibi).

Hayatımda hiç bir erkeğin peşinden bu kadar koşmadım, bana çok farklı ilkler yaşatıyor Bir yandan gururumu düşünüyorum, bir yandan da onla olabilecek ilişkinin hayalini. Neyse ben ona dönem boyu laf atmaya çalıştım, oda her onunla konuşmaya çalıştığımda ilk başta şaşkın bir ifadeyle cevap vererek sonra normale döndü.

Geçenlerde ben artık ondan hiç ilk adım attığını göremediğim için peşinden gitmekten vazgeçtim. Ama, o gün çok farklı davrandı bana karşı. Gayet şakacı, biraz fazla ilgili bir tavrı vardı bana karşı o gün. "Saçın çok güzel olmuş bugün, dalgalı saçlardan çok hoşlanırım" dedi, dersten önce elime adını yazıp yanına kalp çizdi üstünede "beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum" diye de bir şaka yapıştırdı, dersten çıktıktan sonra omzuma kolun atıp yolumuz ayrılınca kadar yürüdü. Bu kadar. Sonra gene ilgisiz haline döndü. Bende o hafta cuma günü faceden gene mesaj attım. Ah ne geldiyse başıma hep face'den mesaj atmaktan geldi zaten

"Merhaba :)" dedim o da "HAHA merhaba naber?" yazdı, bende "iyi, senden naber? :)" dedim. Sabaha kadar bekledim hala cevap yazmadı. Ama mesajı okumuştu. Ertesi günü cumartesi arkadaşlarla buluşup ödev yapacaktık kütüphanede. Tam bende kütüphanede işimi bitirip çıkmak üzereyken oda gelmez mi? Geldi yanıma oturdu "bişey sorucam, sen bana mesaj attın dimi?" dedi arkadaşlarımın yanında. Utançtan yerin dibine girdim. "Hımm evet şey hımm aynen" diye gebelerken, "evet çok ilginçti hiç beklemiyordum çok şaşırdım, hayırdır?" dedi bende hiç yüzüne bakmadan kafamı salladım, sonra, "hiiiç öylesine yazmıştım" dedim. "Hımm anladım tamam o zaman görüşürüz" dedi ve gitti. Benden ordan hemen çıktım.

O akşam face'e girince cevap yazdığını gördüm "iyi ne olsun, şimdi dışarıya çıkıyorum. Sen napıyorsun, iyimisin? Kütüphanede biraz üzgün gözüküyordun yazmış." Bende sinirlendim, mesajı okudum ama cevap yazmadım. Bu tekrardan mesaj attı "mesajımı neden okunduda bıraktın???" diye. Ayy kusura bakma cevap vermeyi unuttum bilmem be derken iki gün boyunca havadan Sudan mesajlaşmaya devam ettik.

Hafta içi iki gün hep dersten çıkınca pek çaktırmadan hep "ya peki sen nereye gidiyorsun? Bizimle yemek yesene sende" dedi.

Soruma gelicek olursak, ben bununla napıyım? İlk adımı atmaya devam edeyim mi? İlgisi varmıdır acaba bana karşı? Yoksa hiç uğraşmayım mı? Yoksa direk gidip açılayım mı? Vallahi kafayı yemek üzereyim, aklımdan çıkaramıyorum ben bunu. Buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ederim herkese iyi akşamlar

ay çok garip davranıyor.. biraz ego mu tatmin etmeye çalışmış başkalarının yanında bana mesaj attın diyerek niye soruyor ki bunu çok saçma atmışsın iste tuhaf bir olay mi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…