Çok Kafama Takıyorum kızlar

Anladım . Tedavi bittikten sonra lazer olsam hepsi biter inşallah . Peki evde lazer yapsam. Malum hadi bacağa gittim. Bikini bölgesi falan açamam ki

Aynen canım .Tartışma olmuş burada da en iyisini doktorun bilir zaten. Eğer gerçekten çok yanlış gitmişsen seni kadın doğuma yönlendirir. 20 dk filan kaybetmiş olursun. Bi yerden başla gerisi gelir
Aynen. Adetim e daha var ama bu hafta mi gitsem acaba.

canim endokrin gittiginde zaten direk detayli ultrason istiyor bende tsh degerimden dolayi gitmistim boyundan kasiklardan karindan farkli farkli ultrason cekilmisti ultrasonda her sey cikiyor bi de zaten tahlillerle
AAa boyun ne alaka acaba ki. Ben sadece troid için girmiştim. Bir kez de iste 2 sene önce girdim karindan ultrasona

Arakadaşlar bide ben simdi gidince ultrasona girecegim ya, evli olmadigim için karından bakacak değil mi ?

Anladım . Tedavi bittikten sonra lazer olsam hepsi biter inşallah . Peki evde lazer yapsam. Malum hadi bacağa gittim. Bikini bölgesi falan açamam ki

Tedaviyle birlikte lazere başlaman lazım.

Bikiniyi neden açamayasın ki ?
Çok rahatsızsan utanıyosan genital yaptırma dışında kalanlara yaptır.

o lazerler bildiğim kadarıyla IPL diye geçiyor ve bitirmiyor çünkü yüzeysel çalışıyor

Bakireysen karından bakar.
Patlıycak gibi çişinin olması lazım bol bol su içip gidiceksin
Tamam onun için sormuştum. Doktor sorar galiba değil mi. Ona göre karından bakar mecbur. Evet ya bi kes gitmiştim işte. Hatta yarıda kesip tuvalete gitmek zorunda kalmıştım.

Tedaviyle birlikte lazere başlaman lazım.

Bikiniyi neden açamayasın ki ?
Çok rahatsızsan utanıyosan genital yaptırma dışında kalanlara yaptır.
İste utanıyorum ya. Ora sıkıntı ama bilmiyorum ya. Belki evlenince utanmam geçer ama su anda ne biliyim kuaföre falan da gitmedim. Hep kendim aldım.

Bende de pcos var alt bacak kasıklarım erkek gibi. Şimdi gebelikten herhalde bayaaa bi rahatım. Ama lazerde garanti verilmiyor bize maalesef. Evlenmeden önce doğum kontrol hapı kullandım bi nebze azalmıstı ama bırakınca yine cogalmıstı. Pek bi çözümü yok aslında kişisel bakıma daha çok zaman ve para ayırmaktan baska

İşte bende bundan korkuyorum ya zaten. Doğum kontrol hapını bi zaman sonra bırakacağım mecbur . Kesin tedavi yok mu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…