- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- 298
- Konu Sahibi TopraKahveBob
-
Sahte olduğuna emin misin? Belki şeker, tiroid gibi bir sorunu vardır, gerçekten halsiz düşüyordur.
Ben tel de yüzüme esneyen insana kızarım şahsen. Siz sormuyor musunuz uykun mu geldi, ben mi sıktım diye?
Anlamadim. Teklif dediginiz dokzora git vs gibi mi ?Bir sorunu olabilir ama kendine dert edinme bunu seyrek gorus. Iyi niyetle bir teklifte bulunursun anlamaz kalbini kirar mazallah.
Evet canim.Anlamadim. Teklif dediginiz dokzora git vs gibi mi ?
Evet canim.
ileri derece de tiroidi var ve gerekli tedavileri görmüyorsa, insan gerçekten yavaşlıyor. Çok iyi tanıdığım, dünyanın en kibar, ince düşünceli insanlarından biri, evinde misafir varken oturduğu yerde uyukluyordu.Triodi var ama ama konusurken esniyor. Haaaaevaa evv aa et gibi. (Evet )bana sahte gelmeye basladi artik. Bozulmiyprum ama tuhaf geliyor. Ben aramissam evet bozulur gibi olup yorgun herhalde diyorum. Kapiyorum telefonu.
Bu aralar gecmiste yaptigim buyuk bir iyiligin meyvelerini kazik seklinde topluyorum da seni uyarmak istedim. Bir telefonda seninle konusurken esnemiyordur sonucta. Eger hastaysa kendisi rahatsiz olsun kendisi gitsin doktora.tamam canim haklisin.
ileri derece de tiroidi var ve gerekli tedavileri görmüyorsa, insan gerçekten yavaşlıyor. Çok iyi tanıdığım, dünyanın en kibar, ince düşünceli insanlarından biri, evinde misafir varken oturduğu yerde uyukluyordu.
Onun haricinde, gerçekten yakın dostunuz, önemsediğiniz biriyse sorun, nedir bu diye. Değilse zaten sık görüşüp uzun konuşmaya gerek yok.
Bu aralar gecmiste yaptigim buyuk bir iyiligin meyvelerini kazik seklinde topluyorum da seni uyarmak istedim. Bir telefonda seninle konusurken esnemiyordur sonucta. Eger hastaysa kendisi rahatsiz olsun kendisi gitsin doktora.
Deli herhalde açmayın telefonlarını veya esneyerek alo deyin
kaç dk konuşuyorunuz yarım saate yaklaştı mı ben de esniyorum valla isterse sevgilim olsun karşıdakiArkadaslar uzun zamandir yasadigim bir durum. Bir arkadas var telefonda bazen cok esniyor konusurken. Ama bir degil iki degil. Esneme de sahte esneme anliyor insan. Arayan kendisi olmadigi zaman kapiyorum yorgunum diyemiyor olabilir diye. Ama kendisi aradigi zaman da yapiyor. Psikolojide yeri var mi bunun ? Yani psikoloji okuyan birileri var mi ? Cevap verebilecek. Simdi düsündüm yüz yüze de yapiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?