• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok kafama takildi

TopraKahveBob

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
6.347
19.883
298
Arkadaslar uzun zamandir yasadigim bir durum. Bir arkadas var telefonda bazen cok esniyor konusurken. Ama bir degil iki degil. Esneme de sahte esneme anliyor insan. Arayan kendisi olmadigi zaman kapiyorum yorgunum diyemiyor olabilir diye. Ama kendisi aradigi zaman da yapiyor. Psikolojide yeri var mi bunun ? Yani psikoloji okuyan birileri var mi ? Cevap verebilecek. Simdi düsündüm yüz yüze de yapiyor.

Sahte olduğuna emin misin? Belki şeker, tiroid gibi bir sorunu vardır, gerçekten halsiz düşüyordur.

Ben tel de yüzüme esneyen insana kızarım şahsen. Siz sormuyor musunuz uykun mu geldi, ben mi sıktım diye?

Sahte olduğuna emin misin? Belki şeker, tiroid gibi bir sorunu vardır, gerçekten halsiz düşüyordur.

Ben tel de yüzüme esneyen insana kızarım şahsen. Siz sormuyor musunuz uykun mu geldi, ben mi sıktım diye?

Triodi var ama ama konusurken esniyor. Haaaaevaa evv aa et gibi. (Evet )bana sahte gelmeye basladi artik. Bozulmiyprum ama tuhaf geliyor. Ben aramissam evet bozulur gibi olup yorgun herhalde diyorum. Kapiyorum telefonu.

nefes alamıyordur. bende yıllarca hep esnedim. meğerse burnum kırıkmış yanlış kaynamış kapanmış içten tamamen.. oldum ameliyat kurtuldum.

Triodi var ama ama konusurken esniyor. Haaaaevaa evv aa et gibi. (Evet )bana sahte gelmeye basladi artik. Bozulmiyprum ama tuhaf geliyor. Ben aramissam evet bozulur gibi olup yorgun herhalde diyorum. Kapiyorum telefonu.
ileri derece de tiroidi var ve gerekli tedavileri görmüyorsa, insan gerçekten yavaşlıyor. Çok iyi tanıdığım, dünyanın en kibar, ince düşünceli insanlarından biri, evinde misafir varken oturduğu yerde uyukluyordu.

Onun haricinde, gerçekten yakın dostunuz, önemsediğiniz biriyse sorun, nedir bu diye. Değilse zaten sık görüşüp uzun konuşmaya gerek yok.

ileri derece de tiroidi var ve gerekli tedavileri görmüyorsa, insan gerçekten yavaşlıyor. Çok iyi tanıdığım, dünyanın en kibar, ince düşünceli insanlarından biri, evinde misafir varken oturduğu yerde uyukluyordu.

Onun haricinde, gerçekten yakın dostunuz, önemsediğiniz biriyse sorun, nedir bu diye. Değilse zaten sık görüşüp uzun konuşmaya gerek yok.

Ilac kullaniyor. Baslangiciymis. Yok uzak durmaya calisacam. Bugün de aradi baya esneyerek konustu. Konuyu actim. Baska biri arayip pot kirdi. Anlattiklarinin hepsi yalanmis anlasilan... Bu son defa cok kafama taktistim ,konu actim. Ilgisi olabilir mi bilmiyorum. Ama arayip yalan söylemesi de acayip.

Bu aralar gecmiste yaptigim buyuk bir iyiligin meyvelerini kazik seklinde topluyorum da seni uyarmak istedim. Bir telefonda seninle konusurken esnemiyordur sonucta. Eger hastaysa kendisi rahatsiz olsun kendisi gitsin doktora.

Benim de bugün yedigim ikinci dost kazigi. Allah sagligimiza zeval vermesin. Böyle böyle sogutuyorlar insani insandan

Sahte olmayabilir. Bende de var o durum. Uykum gelmediği halde akşamları esnerim cok. Telde konuşurken de oyle uykum var zannedelerler genelde. Konuşurken esneyince de o sekil çıkar agzindan kelime dogal olarak. Tiroidim falan da yokbu arada. Benimkini de sahte sanmiyorlardir insallah :)

Ben de esneyince ne oldu sıkıldın mı diyen oluyor. Hayır sabah 6 da kalktığım için uykusuzum diyorum. Çok doğal bir durum ama alınan olabiliyor.

Arkadaslar uzun zamandir yasadigim bir durum. Bir arkadas var telefonda bazen cok esniyor konusurken. Ama bir degil iki degil. Esneme de sahte esneme anliyor insan. Arayan kendisi olmadigi zaman kapiyorum yorgunum diyemiyor olabilir diye. Ama kendisi aradigi zaman da yapiyor. Psikolojide yeri var mi bunun ? Yani psikoloji okuyan birileri var mi ? Cevap verebilecek. Simdi düsündüm yüz yüze de yapiyor.
kaç dk konuşuyorunuz yarım saate yaklaştı mı ben de esniyorum valla isterse sevgilim olsun karşıdaki
telefonun o radyasyonunu beynimde hissediyorum resmen çünkü ve aşırı duyarlıyım rahatsız ediyor

Bu sorunun bence cevapları
1. Buna sebep olabilecek farkında olmadığı bir sağlık problemi olabilir
2. Psikolojiktir ve bunu bizim yorumlamamız imkansız sebepleri ne zaman ne sıklıkla yaptığı vs en iyisini psikologlar bilir
3. Kişinin uykusunu getiriyorsunuzdur sıkılıyor olabilir
4.aşırı nazar ( inanılıyorsa )aurası düşük insanların bu gibi davranışar sergilediğine inananlar mevcut
5.soru sorduğunuzda ve sıkıştığını hissettiğinde bu eğilimi varsa yalan söylüyor olabilir
6.kendince tik geliştirmiş olabilir farkında olmadan yapıyordur buda psikoloji alanı
kendinizi daha iyi hissetmek için onun sizi aramasını bekleyebilir yada bu durumu direk kendisine sorabilirsiniz

Back
X