cok kafama takildi

5 inci durum. Ortaya cikti. Bu sefer emin oldum. Hatta o kadar icime dert ettim ki cikti ortaya yalan söyledigi. Sormadan yalan söyliyor ne yazik ki. Yalani ortaya cikinca toparlamak icin aradi tek bir sefer bile esnemedi.

kaç dk konuşuyorunuz yarım saate yaklaştı mı ben de esniyorum valla isterse sevgilim olsun karşıdaki
telefonun o radyasyonunu beynimde hissediyorum resmen çünkü ve aşırı duyarlıyım rahatsız ediyor

Bu sefer 5-10 dakika arasiydi. Ben arayinca zaten cabuk kapatiyorum özellikle esnerse. Ki kendisi arayinca da esniyor. Ama cözdüm olayi

5 inci durum. Ortaya cikti. Bu sefer emin oldum. Hatta o kadar icime dert ettim ki cikti ortaya yalan söyledigi. Sormadan yalan söyliyor ne yazik ki. Yalani ortaya cikinca toparlamak icin aradi tek bir sefer bile esnemedi.

demekki panikleyince huyu ortadan kalkıyor sebebi gerçekten 5 midir yoksa denk mi gelmiştir bilemem sonuçta birkere denk gelmiş olması yeterli değil ama seviyorsanız ve aşabileceğinizi düşünüyorsanız onu psikoloğa götürün . Yine bence diyorum sizi üzen üzecek bir insanla mutlu olmanız bugün mümkün değilse yarında zor olabilir kendi haline bırakın bir süre . Hiçkimse ve hiçbir şey sizden önemli değil .

Sahte olani hissediyor insan :)

Ay konuyu okurken esneyip durdum
Böyle biriyle (bilerek yaptığını anlamışsın) sürekli konuşma durumun yoksa yani iş gereği vs. Aradığında açma müsait değilim mesaj at de mesela.

Böyle biriyle (bilerek yaptığını anlamışsın) sürekli konuşma durumun yoksa yani iş gereği vs. Aradığında açma müsait değilim mesaj at de mesela.
ahaha ben de okurken esnedim
o kadar konusu geçince insan esniyor ister istemez valla

Kendi haline birakmaktan baska bir care yok zaten.

Evet. Hatta demek ki yalani da az soylemiyor. Hatta bazen mirildaniyor.
( melodi gibi )... Ben hissetmeye baslamistim. Ama kotu dusunme baskisi yaptim kendime. Buraya yazarkende hislerimi aktarmadim ki objektif olsun herkes. Ama psikoloji ne diyor cevap almadan, baskasindan olayin ic yuzunu ogrendim. Onun da haberi olmus. Arayip tek bir defa esnemeden beni ikna etti. Ama daha onceki mesajlari okudum. Cunku biliyorum salak yanim cabuk inanip pisman oluyor hep. Ve dedektif bob olayi cozdu. Guvenimin zerresi kalmadi ona karsi.

Valla su Haaaaevaa evv aa et gibi. (Evet ) gibi yazinizi okuyunca banada esneme geldi
daha devam ediyormu esnemeleri?

çok saçma sahte olma ihtimali, insan neden mahsuscuktan esneme ihtiyacı hisseder ki? ara mesajları okuduğum zaman sahte olduğu ortaya çıkmış mesela. ay bu bana çok garip geldi, bir insan neden telefonda konuşurken esneme numarası yapar? bu neyin kafası? manyak mısınız ayol?

ayrıca sahte olmasa, gerçek bile olsa ben bu durumdan gerçekten çok rahatsız olan biriyim. biri benim karşımda esnerse, telefonda konuşurken devamlı böyle esnerse falan yani 2'den fazla kez esnendiği zaman sinirleniyorum. bazen babam yapıyor buluştuğumuzda falan, evet o yorulduğu için yapıyor ama onu da uyarıyorum... yani otobüste ya da sokak ortasında, milletin içinde suratıma doğru ağzını 10 metre açıp esnerse ve bunu 2 defadan çok yaparsa uyarmak zorunda kalıyorum.

kaç dk konuşuyorunuz yarım saate yaklaştı mı ben de esniyorum valla isterse sevgilim olsun karşıdaki
telefonun o radyasyonunu beynimde hissediyorum resmen çünkü ve aşırı duyarlıyım rahatsız ediyor
telefon görüşmelerinde kulaklık kullanırsanız o kadar çok rahatsız olmazsınız. yarım saat telefonu kulağa dayayarak konuşunca ciddi bir süre çünkü. kulaklık kullanmak ya da ortam müsaitse hoparlörden konuşmak çok daha uygundur bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…