canım değil inşallah korkma gercekten sorunun varsa ol kurtul. ben de eylül 10 ameliyatımı olucam senden önce olursam ben sana gerekli bilgileride veririm. bana destek olan arkadaşlarımın sayesinde gönül rahatlığıyla giricem bende.insallah tesekkur ederim iyi dilegin icin :* abarttigim kadar zor bi operasyon degil artik anladigim kadariyla :)
canım değil inşallah korkma gercekten sorunun varsa ol kurtul. ben de eylül 10 ameliyatımı olucam senden önce olursam ben sana gerekli bilgileride veririm. bana destek olan arkadaşlarımın sayesinde gönül rahatlığıyla giricem bende.
canim hic korkmana gerek yokk. gercekten genelde agri sizi olmuyoruzun zamandır burun estetiği olmayı düşünüyorum ama aptal gibi gidip videolar izledim ve işte korkuyorum artık. gerçekten çok ihtiyacımın olduğuna inanıyorum, burnum palyaço burnu gibi, abartmıyorum.
yüzüm bir karış, burnum kocaman. aynaya bakasım gelmiyor, resim çekilesim gelmiyor, insanlardan kaçıyorum falan iyice kafayı yedim. yardım istiyorum.
Hem de hiç değil :)insallah tesekkur ederim iyi dilegin icin :* abarttigim kadar zor bi operasyon degil artik anladigim kadariyla :)
inşallah herkes mutlu olsun tatlım benimm. paylaşıcam tabiki deneyimlerimi inşallah.ay umarım mutlu olursun sonucla :)
tabi çok memnun olurum deneyimini benimle paylaşırsan
Gülmek iyidir insana huzur veriyor o yüzden hep gülelimhehehe güldürdün beni canımm evet Allahım kimseyi madur etmesin.
gülmek candır. güldüren canandır. saolsın canım benim evet hep gülelim inşallahGülmek iyidir insana huzur veriyor o yüzden hep gülelim
Kesinlikle. Inşallah herkesin yüzü hep güler, insana gülmek yakışıyor.gülmek candır. güldüren canandır. saolsın canım benim evet hep gülelim inşallah
Ben de çok korkuyordum, arkadaşlarımın sayesinde korkumu yendim ameliyat olmaya karar verdim. şimdi doktor arayışındayım sen hangi doktorla görüştün?uzun zamandır burun estetiği olmayı düşünüyorum ama aptal gibi gidip videolar izledim ve işte korkuyorum artık. gerçekten çok ihtiyacımın olduğuna inanıyorum, burnum palyaço burnu gibi, abartmıyorum.
yüzüm bir karış, burnum kocaman. aynaya bakasım gelmiyor, resim çekilesim gelmiyor, insanlardan kaçıyorum falan iyice kafayı yedim. yardım istiyorum.
tatlım Denizli Adem Topkara benim doktorum. Merhaba adem topkara ya ne kadar ücrete ameliyat oldunuz