Çok istiyorum ama bi' o kadar da korkuyorum

insallah tesekkur ederim iyi dilegin icin :* abarttigim kadar zor bi operasyon degil artik anladigim kadariyla :)
canım değil inşallah korkma gercekten sorunun varsa ol kurtul. ben de eylül 10 ameliyatımı olucam senden önce olursam ben sana gerekli bilgileride veririm. bana destek olan arkadaşlarımın sayesinde gönül rahatlığıyla giricem bende.

ay umarım mutlu olursun sonucla :)
tabi çok memnun olurum deneyimini benimle paylaşırsan

canim hic korkmana gerek yokk. gercekten genelde agri sizi olmuyor ben ameliyat olali bir ay gecti ve cok memnunum. Videolarda hersey cok kötü gözüküyo gercekten ama hic bisey hisetmiyorsun inan bana.. sadece biraz sislik ve morarma olabiliyor o kadar. ama unutma ki bir ameliyat bütün hayatini pozitif yönde etkiliyor :)

Kesinlikle ben de cok korkuyorum, olan arkadaslarimin icinden en guzel burunlusunu sectim onun doktorundan randevu aldim ama insan kendinde bir sorun cikmasindan korkuyor. Nasil bu kadar rahat olabiliyorsunuz sirri varsa bana da soyleyin, ameliyat bu neticede randevu icin bile heyecanliyim, ameliyat icin beni bayiltmalarina gerek kalmaz ben muhtemelen bayilirim :)))

Ben de çok korkuyordum, arkadaşlarımın sayesinde korkumu yendim ameliyat olmaya karar verdim. şimdi doktor arayışındayım sen hangi doktorla görüştün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…