canım izlediğin videolar senin üzerinde gerçekleşirken sen mışıl mışıl uyuyo olcaksın. onun yerine bi süre komedi filmler izlesen süper olur. Bende nasipse olucam daha olmadım ama sağolsun forumdaki arkadaşlarım cok destek oldular.uzun zamandır burun estetiği olmayı düşünüyorum ama aptal gibi gidip videolar izledim ve işte korkuyorum artık. gerçekten çok ihtiyacımın olduğuna inanıyorum, burnum palyaço burnu gibi, abartmıyorum.
yüzüm bir karış, burnum kocaman. aynaya bakasım gelmiyor, resim çekilesim gelmiyor, insanlardan kaçıyorum falan iyice kafayı yedim. yardım istiyorum.
Canimm sen kime olacaksın pekicanım izlediğin videolar senin üzerinde gerçekleşirken sen mışıl mışıl uyuyo olcaksın. onun yerine bi süre komedi filmler izlesen süper olur. Bende nasipse olucam daha olmadım ama sağolsun forumdaki arkadaşlarım cok destek oldular.
Ameliyat konusuna gelincede önce sen bi karar vermelisin olmalımısın yoksa olmamalımısın. eğer kendinle barışık deilsen artık psikolojini etkiliyorsa tabiki bi kaç doktorla görüşmen ve doktorlarında fikirlerini alman gerekir. eğerki doktorlarlada hem fikir olursan gözünü karartıp ameliyat günü alıyorsun ve gününü bekliosun o gün sana bi sakinleştirici yapıolar ve sen ameliyata giderken hayatında olmadığı kadar relax coğu şeyide hatırlamaz sekilde gidiyormuşsun.
tatlım Denizli Adem Topkara benim doktorum.Canimm sen kime olacaksın peki
Tamam canım benimtatlım Denizli Adem Topkara benim doktorum.
canım izlediğin videolar senin üzerinde gerçekleşirken sen mışıl mışıl uyuyo olcaksın. onun yerine bi süre komedi filmler izlesen süper olur. Bende nasipse olucam daha olmadım ama sağolsun forumdaki arkadaşlarım cok destek oldular.
Ameliyat konusuna gelincede önce sen bi karar vermelisin olmalımısın yoksa olmamalımısın. eğer kendinle barışık deilsen artık psikolojini etkiliyorsa tabiki bi kaç doktorla görüşmen ve doktorlarında fikirlerini alman gerekir. eğerki doktorlarlada hem fikir olursan gözünü karartıp ameliyat günü alıyorsun ve gününü bekliosun o gün sana bi sakinleştirici yapıolar ve sen ameliyata giderken hayatında olmadığı kadar relax coğu şeyide hatırlamaz sekilde gidiyormuşsun.
canım malesef biz kadınlar fazla ince düşünüoruz hayatımızın her noktasında ince eleyip sık dokuyoruz hepimizde var. sen kararını olma yönünde vermişsin bence doktor arastır bu saffada yani ameliyat görüntülerinden cok ameliyat olmus basarılı operasyonlara odaklan ki doktorunu dogru sec sonrası kabusa dönmesin. sana sunu söyliyim ben kan aldırmaya korkan bi insandım dogumu mu normal yaptım dogumda olabilecek bütün aksiliklerde beni bulmus biri olarak sana şunu söyliyim inanki yine hamile kalsam yine normal dogum yaparım onca cekilen çileye ragmen dogumun yanındada burun devede kulakmıs. emin ol en kötü 6 gun sonra hersey bitmiş olacak inşallah.asırı pesimist biriyim, çok istediğim halde kendimi olumsuz yanlarını düşünmekten alıkoyamıyorum.kesinlikle bu burun mevzusu hayatımı cok fazla etkilemeye başladı son zamanlarda, o yüzden olmadan hicbir sey normale dönmeyecek gibi.
bu arada kimsenin içini karartmak değil amacım
motive edici bir kaç söz duymak istiyorum sadece @herkese
Sizinle ikiz miyiz acaba ?
Videoları izlemeyi bırakıyorsunuz onun yerine başarılı burun ameliyatı fotoğraflarına bakıyorsunuz, inanın öyle bir gaza geliyorsunuz ki ameliyat için bugün gelir desinler gidersiniz o derece.
Evet, doktor izlesin o görüntüleri onun işi :) o güzel buruna kavuştuktan sonra ki hayat bizi ilgilendirsin. Ah gaza geldik yine frenler tutsa bari.kesinlikle gaza geliyor insan. videolara ne gerek var onları doktorlar izlesin. kendi ameliyatımızı kendimiz mi yapıcaz kuzum biz olmus bitmiş kısmıyla ilgilenelim. Basarılı fıstık gibi burunları olmus kişilere yogunlaşıp doktorları ve yasadıkları hakkında bilgi alalım. biz kadınlar nelerin üstesinden gelioruz onumu başaramıycaz hadi bakimm.
aynen canlar biz inşallah güzel burunlara odaklanalım olumlu düşünelim korkuyla yasamak hiç güzel bişi deil. kuzum gazlamak iyidir fren tutmazsa basmayız bizde gittiği yere kadar..Evet, doktor izlesin o görüntüleri onun işi :) o güzel buruna kavuştuktan sonra ki hayat bizi ilgilendirsin. Ah gaza geldik yine frenler tutsa bari.
heh işte bu durum benide en cok düşündüren. ona buna dikkat et dönemininde bi sonu varmı acaba canımAy hic korkulcak gibi degil . Asil sikinti olduktan sonra ona dikkar et buna dikkat et
Inşallah herkesin burnu güzel olur da çekilecek skıntıya değsin. hahahaha frenleri kontrol edelim ne olur ne olmaz burnu görmeden ölmeyelim he ayıp olur :) bas gaza doktor bas gaza, güzel bir burun yap bana, ameliyathane senin hiç durma, hadi narkozu ver uçur uyku diyarına.. ver coşkoyu hoppaaynen canlar biz inşallah güzel burunlara odaklanalım olumlu düşünelim korkuyla yasamak hiç güzel bişi deil. kuzum gazlamak iyidir fren tutmazsa basmayız bizde gittiği yere kadar..
hehehe güldürdün beni canımm evet Allahım kimseyi madur etmesin.Inşallah herkesin burnu güzel olur da çekilecek skıntıya değsin. hahahaha frenleri kontrol edelim ne olur ne olmaz burnu görmeden ölmeyelim he ayıp olur :) bas gaza doktor bas gaza, güzel bir burun yap bana, ameliyathane senin hiç durma, hadi narkozu ver uçur uyku diyarına.. ver coşkoyu hoppa
Yüzüne gidecek en güzel burun olsun inşallah canım. kısaca korkacak hiç bişi yok Allahın izniyle tatlım Allah yardımcımız olsun.hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, çok daha rahatladım şu yorumlardan sonra :)
ben de kücücük bebek burnu gibi bir burun istiyorumgerçi suratıma gider mi bilmiyorum, doktorla konuşmak gerek. :)
şu hatunun burnuna hastayım
Yüzüne gidecek en güzel burun olsun inşallah canım. kısaca korkacak hiç bişi yok Allahın izniyle tatlım Allah yardımcımız olsun.