Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kısmet kader. Zamani vardir.Arkadaşlar yaşım 37. Evlilik için elimden ne gelirse yaptım ama evlenemiyorum. Benim durumumda olan var mı
Psikolojik danışmanlık yada Astroloji danışmanlığı aldınız mı?Arkadaşlar yaşım 37. Evlilik için elimden ne gelirse yaptım ama evlenemiyorum. Benim durumumda olan var mı
Bazı şeyleri oluruna bırakmak lazım sanırım. Zamanı gelince oluyor.Arkadaşlar yaşım 37. Evlilik için elimden ne gelirse yaptım ama evlenemiyorum. Benim durumumda olan var mı
37 yaşına gelmiş bekarlığın keyfini zaten yeterince çıkarmıştır.konu sahibi de eş ister anne olmak ister haklı olarakk.siz evlenmeyinn gerek görmüyorsanızKeyfini çıkar bence
asla zengin olmak istemiyorumm ve çabucak yaşlanmak istiyorum o zaman.evliyim eş aramyorum bari bunlarda işlesin murphy kanunlarıBir şeyi çok isteyince olmuyor. Murphy kanunları :)
Hayır hiç o aşamaya gelemedim. Bütün başlayan işlerim sonuçsuz kalıyorNişanlılığınız oldu mu ?
Hayır almadım tavsiye edeceğiniz bir yer var mıPsikolojik danışmanlık yada Astroloji danışmanlığı aldınız mı?