- Konu Sahibi mizirtilicizirti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gidiyorum bana dua edin sonucu bildircembariz çıkmış
Negatif çıkabilir mi korkuyorumsilik çizgi bende gördüm hemen git kan testi ver canım hayırlı olsun bebişin
Evet adetime 2 gün var kan vermeye gidiyorum akşam burdaym inş :)bu testlerde silik de olsa çift çizgiyi yakaladıysan hamilesin ama yeni muhtemelen :)
Pekı alametlerın varmı bısey hıssedıyormusun.hadı hayırlısı bızı haberdar etEvet adetime 2 gün var kan vermeye gidiyorum akşam burdaym inş :)
Değerim 30 canım pozitif yazıyoBasbayagi hamilesin :) silik olmasi önemli degil. Kan sonucunu yazarsin hayirli olsun bebisin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah
Evet kasık ağrısı baş ağrısı göğüs dolgunluğu yaşıyorumPekı alametlerın varmı bısey hıssedıyormusun.hadı hayırlısı bızı haberdar et
Hadı ınsallah bakalımEvet kasık ağrısı baş ağrısı göğüs dolgunluğu yaşıyorum
hyırlı olsn cnm netten baktm 3 haftalık gebelik yazıo 30 degeri :) bnm adete 9 gun var acaba kan testi yaptırsam cıkar mı kiDeğerim 30 canım pozitif yazıyo
Hadı ınsallah bakalım
hyırlı olsn cnm netten baktm 3 haftalık gebelik yazıo 30 degeri :) bnm adete 9 gun var acaba kan testi yaptırsam cıkar mı ki
Teşekkürler canım darısı başına inşallah sende benim gibi sabırsızsın belli benim adetime 2 gün var daha bugün önce test sonra kanla sonucumu aldım şükürler olsun ama 9 çok erken en azından 4 gün kala önce erken gebelik testi kullan ona göre hareket et şimdi çıkmaz negatif olursa moralin bozulmasın inşallah vardırhyırlı olsn cnm netten baktm 3 haftalık gebelik yazıo 30 degeri :) bnm adete 9 gun var acaba kan testi yaptırsam cıkar mı ki
Amin canım kasıgımda agrı var adet olcakmşm gbi bde bacaklarm cok agryo belim falan:) sabırszlanıyorm o yzden:)Teşekkürler canım darısı başına inşallah sende benim gibi sabırsızsın belli benim adetime 2 gün var daha bugün önce test sonra kanla sonucumu aldım şükürler olsun ama 9 çok erken en azından 4 gün kala önce erken gebelik testi kullan ona göre hareket et şimdi çıkmaz negatif olursa moralin bozulmasın inşallah vardır
Ben de çok korkuyorum bundan canım cuma yine gidicem kan için hayırlısı herşeyinBende kan tahlili yaptırdım 20 gün önce aynı 30 çıktı çok sevindim ama kanama başladı 1 hafta sonra adet günümde doktora gittim tekrar kan tahlili istediler yaptırdım 5.6 çıktı sonuç hiç bir şey anlamadım yarın yine gidicem işallah senin dilediğin gibi sağlık lı bebisin olsun cnm sürekli takip altında ol dikkat et kendine