Çok hastayım eşimin umrunda değil üstelik daha 2 aylık evliyim

Aaaa eski konu imiş tarihe de hiç dikkat etmemişim

Oncelikle cok gecmis olsun. En son cocukluk caginda atesim 39 olmustu. Yetiskin cagimda bir iki kere 38.5 gordugumde cayir cayir yaniyor, tir tir titriyordum yani 39 40 derece atesi hayal edemiyorum suan. Sizi sizden cok kimse dusunemez. Birincil onceliginiz kendiniz icin hareket etmek olmali. Esiniz goturmese de gerekirse ambulansi, cok cok agir degilseniz taksiyi kendiniz aramalisiniz. Bu tip konularda hastalik zaten zorken bir de milletin umarsizliginin uzuntusunu cekmeden once iyilesmek daha faydali olacaktir sizin icin. Sonra iyilesince bu kisiyi karsiniza alip iyi gunde kotu gunde diye verdigi sozden ne anladigini sormalisiniz bence. Biz insanlar bu sozu birbirimize verirken gercekten kotu gunden ne anliyoruz bilmiyorum. Galiba hayati hep toz pembe, zorlugu da iste merdivenden cikarken yorulmak seviyesinde anliyoruz. Esinizin empati duygusu da yetersiz. Olabildigince ben dilinizle suclayici ifadelerden kacinarak evlilikten esten beklentilerinizi, bu durumun sizde hissettirdigi duygulari anlatin ve onun sebeplerini de bir dinleyin. Savunma amacli degil ama bazi insanlar hastalik konusunda cok celik yelek giymis gibi oluyorlar. Bu sebeple karsisinda hastaliktan kivranan birini gormek onlara anlasilmaz geliyor. Cocuklugunda da hasta oldugunda ailesi ilgilenmeyip bir seyin yok yaa diye gecistirilmis biriyse malesef gordugunden oteye gecmeleri zaman aliyor. Bu bir parca anlasilip affedilebilir ama caba gosterilirse.

Ben hiç nazlı biri değilimdir, nazlı olanı da sevmem ama çok çok abartmış gerçekten.çok haklısınız.böyle hiçbir şey olmamış gibi devam etme bence.bir bedel lazım.

evliyken bebeğim 8 aylık filandı, hasta oldum ölüyorum öksürmekten ama,ciğerlerim çıkıcak yerimden o derece ki ben normalde kolay kolay da hasta olmam. bebeğimi uyuttum odama gittim bir yandan öksürüyorum bir yandan hüngür hüngür ağlıyorum. berbat bir haldeydim hayatımda bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum. eşim çekirdek çıtlayıp tv izliyordu bu sırada. neyin var iyi misin doktora gidelim vs hiçbirşey yok. ben o şekilde uyudum kaldım sabaha karşı neyin var demeye gelmişti uyanıp yine ağlamaya başladım neden ağlıyorsun diye bağırmıştı.

neden anlatıyorum onu da söyleyeyim, böyle bir insanla inanın hayat geçmez. ben bunun üzerine çok şeyi sineye çektim ama keşke çekmeseymişim. 3,5 sene önce boşandım. bence sonunuz ve yapmanız gereken şey belli. Çok geçmiş olsun.

Yaaa hani evlilik iyi gunde kotu gundeydi boyle 40 dereceli kadina ay kıyamam diyip hic bir sey yapmayan adam nasil hayat arkadasi yaaa valla sinir oldum
Size de cok gecmis olsun ben de benzer bir durum yasadim 1 ay kadar antibiyotik kullanmak zorunda kalmistim yüzüm sismisti konusamiyordum ödemden. Ama sizinki baya kötüymüş acillik olmussunuz adamin umru degil

Öncelikle cok gecmis olsun
Bir iyilestikten sonra haddini bildirsen de pek fayda etmez. O koca olacak kisisi Ö…Z bildigin od*n!! Böyle ömür cekilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…