-
- Konu Sahibi hayatvehayat
anlat anlattttt gerçekten yazda gelioo kendime gelmem lazımmm çok kızıyorum kendimee saldım hepten o yüzden mutsuzumm pooofffBu akşamdan başla, :) nasıl yapabileceğini anlatabilirim
ben daha toparlanmadım eccük kendime gelmem lazımİlk önce bundan kaçınacaksın, :) herşey burada başlıyor aslında. ilişkilerde de tek geçtiğim bir şey var, erkeklerin avlanma güdülerinin DNA'ya kodlanmasından olsa gerek KAÇAN KADIN KOVALANIR.
Değişime kendin inanman lazım öncelikle, bu akşamdan başla, akşam bir yere git mesela kendin için istediğin için.anlat anlattttt gerçekten yazda gelioo kendime gelmem lazımmm çok kızıyorum kendimee saldım hepten o yüzden mutsuzumm pooofff
aaaben daha toparlanmadım eccük kendime gelmem lazım
Hayatın şifresi, bayılıyorum buna, tabii ki önce ben.. yoksa şikayet ede ede hayatı kendimize ve sevdiklerimize zindan eder dururuz.Tebrik ederim. Sevin tabi kendinizi. Kimse yokken biz vardık kendi içimizde
Eşim bazen der ki "Hayatımda kendini senin kadar seven insan görmedim"
Ben de derim ki "Önce kendimi ben seveyim ki başkaları da sevsin. Tamam tamam kıskanma 1. sırada kendimi 2. sırada seni seviyorum"
kız benim işler karışık biraz zaman alacak gibiaaa
hemen şimdi toparlan güzelim
karışık iş yok :) beynimizde büyüttüğümüz işler var :)kız benim işler karışık biraz zaman alacak gibi
erkek arkadaşım cumartesi günü ailesiyle tanıştırdı beni anneside sonbahara bırakmayın adını koyalım dedikarışık iş yok :) beynimizde büyüttüğümüz işler var :)
yalan söylüyor güzelim NET. evlilikten korkuyormuş, nesinden korkuyormuş evlililiğin, işin olmasın böyle insanlarla seni istemeyeni sen neden isteyeceksin ki. silkele şöyle omuzlarını bakalım. çok güzel adamlar var hayatta emin ol buna. bir gün karşına çıkacak.erkek arkadaşım cumartesi günü ailesiyle tanıştırdı beni anneside sonbahara bırakmayın adını koyalım dedi
nedense erkek arkadaşım benden uzaklaştı bu sabah konuştuk demediğimi bırakmadım senin söylediğin herşey benim hoşuma gidiyor dedi
annemle ara konuş onlarla ilgili sorun yok ben evlilikten korkuyorum dedi sanki ben ona annenle beni tanıştırdedim
sanki ben evlenelim dedim kafam allak bullak
ben artık inancımı kaybettimyalan söylüyor güzelim NET. evlilikten korkuyormuş, nesinden korkuyormuş evlililiğin, işin olmasın böyle insanlarla seni istemeyeni sen neden isteyeceksin ki. silkele şöyle omuzlarını bakalım. çok güzel adamlar var hayatta emin ol buna. bir gün karşına çıkacak.
aaa yapma lütfen böyle. ne tür psikopatlar ne tip insanlar. türk erkekleri çok tuhaf ilişkilerinde. net değiller, kafaları karışık sürekli, ailelere bağlılar ama özgürlüklerine bayılırlar, çok ta saflar maalesef. anneleri erkek çocuklarını parmaklarında oynatır, ilk darbeyi anneler vurur aslında. sonra karşımıza hastalıklı erkekler çıkar ve neden diye sorgularız. bu tür erkekler hiç bir zaman mutlu da olmazlar, çünkü darbeliler. senin de darbe almış birini (evlilkten korkuyorum) iyileştirmeye gücün yetmez ve yetmemeli. emin ol çok iyi adamlar var :) bir yerlerde saklı, dalmışlardır. tatatammm seni farkedecek biri var.ben artık inancımı kaybettim
dankeharikasın tatlım
Daha iyi hissetmemizi sağlayacak değişimleri kendimizde gerçekleştirmediğimiz sürece birilerinin iyi hissettirmesiniAllıkta aldım
Her sabah 15 dk erken uyanmam bana yetiyor.
Evlenmeden önce yeterince bakımlıydım. Evlilik, doğum, sonra iş hayatına dönüş, bebek, eş, kaynana. Hafta içi koşuşturma, haftasonu koşuşturma. tükenmiştim. İlk iş eve yardımcı aldım. Ortalığı derliyor, topluyor, ütü de yapıyor. İnternet sitelerin de bir kaç alışveriş yaptım. Her haftasonu oğlunu, torununu ve geliniyle bizi monte etmeye çalışan kayınvalideye de bunu istemediğimi söyledim. Sonuç ne olacak bilmiyorum, toparlandım ve kendimi çok iyi hissediyorum.
Siz boyle yazinca ben de kendimi tarttim..kv bit hafta sabahtan digerinde ogleden 14-23:00 bi diger hafta da gececi calisiyor...ogleden sonralari ise gittiginde, benim annem cocugumu bakmaya bize geliyor ben isten donene kadar 2 saatligine...diger haftalarda annem sabahta geliyor..yazdiklarinizi okuyunca dedim ki niye annemi iki saatligine sehrin bi ucundan digerine getirtiriyorum ? Kayinvalidem ise giderken oglumu annemlere birakabilir ben de is cikisi alabilirim..boylelikle annem de yorulmamis olur...esime de soyledim tmm dedi :) tsk ederim :)Etkinlik babamların evlerinin olduğu cadde de olunca, e tabii çocukta var yanlarında yukarı çıkacaklar, tuvalet, su annem de akşam yemeği yedirtmeden göndermez. :) geçmiş tecrübelerden.
Tepkilerimi çok rahat veririm, hayır demeyi bilirim onda sıkıntı yok ama yapacağım bir iş için kimseden destek almam öyle alışmışım. Hal böyle olunca da "nasıl olsa o üstesinden gelir" deniyor.İstemeyi ve reddetmeyi öğrenmemiz lazım. Bunun savaşını veriyorum şimdi.
Ama ne güzel bu dimdik, ayakta durmak. Hayır demeyi yeni öğreniyorum. Dün akşam eltimi annemlere davet etmemek için kendimi zor tuttum ama başardım. Yakın bir yere gittik oturduk, eşim de geldi kahve sandvic ısmarladık. sonra eşi geldi, ayrıldılar yanımızdan, biz de eve geldik. gerektiği kadar yakınlık gerektiği kadar uzaklık.Tepkilerimi çok rahat veririm, hayır demeyi bilirim onda sıkıntı yok ama yapacağım bir iş için kimseden destek almam öyle alışmışım. Hal böyle olunca da "nasıl olsa o üstesinden gelir" deniyor.
ay yazmıyacaktım ama şu cümleye bayıldım.Evet maalesef öyle ama, biz de kendimize pamuk prenses gibi davranırsak, bize de öyle davranılır.