- 18 Mayıs 2012
- 292
- 188
-
- Konu Sahibi hayatvehayat
Allık da alaydınız?
merhaba arkadaslar, geçmişte de birkaç konu açtım dertlerimle ilgili. kaynanam, eltim, kayınım. kafama takar, uyumaz, hiçbirşeyin keyfini çıkarmaz hale gelmiştim. eşimle tartışıyor, onu da üzüyordum. mağdurumda mağdurum diyordum sürekli. Ama sonra anladım ki her şey benimle başlıyormuş aslında. İlk önce ben kendimi üzmemeliyim. İlk önce ben kendimi sevmeliyim, kendime zaman ayırmalıyım. HAYIR demeyi bilmeliyim. İş yerinde de, evde de bu böyle. Sürekli birilerinin peşinde, birilerini mutlu etmeye çalışarak, ve bu yaptığım hizmet karşılığında takdir beklemek. ayy çok safmışımmm ya. İlk önce bir rimel aldım, her sabah makyaj yaparak evden çıkıyorum mesela, işyerine daha derli toplu geliyorum.
Rimel'i simge olarak kullandım. Not: Makyaj ürünlerinde kullanım süresi hemen dolan ürün rimeldir.Allık da alaydınız?
Benim için de geç oldu. ama oldu :)Tebrik ederim.
Ben kendi adıma, kendimin değerli olduğunu, önce benim kendime değer vermem gerektiğini geç de olsa öğrendim.
Kendimizi sevmeli ve kendimize değer vermeliyiz. Bence yükü başkasına atmalı... :)bende eşimden boşandığım zaman çok güçlü bir kadın olacağım demiştim ki öyle yaptım ama zamanla artık güçlü olmak istemiyorsun sıkıyor sen nekadar güçlü olursan yükün okadar fazla olurr
cok yasayin emi XD
Kendimizi sevmeli ve kendimize değer vermeliyiz. Bence yükü başkasına atmalı... :)
Ana bende diyorum benim niye kirpiklerim başkaları gibi olmuyo meğerse bayatlamış dur bende alayım bi tane zaten moralim bozukRimel'i simge olarak kullandım. Not: Makyaj ürünlerinde kullanım süresi hemen dolan ürün rimeldir.