çok güçlü hissediyorum kendimi

hayatvehayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
292
188
merhaba arkadaslar, geçmişte de birkaç konu açtım dertlerimle ilgili. kaynanam, eltim, kayınım. kafama takar, uyumaz, hiçbirşeyin keyfini çıkarmaz hale gelmiştim. eşimle tartışıyor, onu da üzüyordum. mağdurumda mağdurum diyordum sürekli. Ama sonra anladım ki her şey benimle başlıyormuş aslında. İlk önce ben kendimi üzmemeliyim. İlk önce ben kendimi sevmeliyim, kendime zaman ayırmalıyım. HAYIR demeyi bilmeliyim. İş yerinde de, evde de bu böyle. Sürekli birilerinin peşinde, birilerini mutlu etmeye çalışarak, ve bu yaptığım hizmet karşılığında takdir beklemek. ayy çok safmışımmm ya. İlk önce bir rimel aldım, her sabah makyaj yaparak evden çıkıyorum mesela, işyerine daha derli toplu geliyorum.

Yazının devamını bekliyorum
Birde, nasıl düşünür ve imgelerseniz onu yaşarsınız. Hep olumlu bakmayı öğrenirseniz pozitifliği birinci kural haline getirirseniz siz zaten güçlü olursunuz. Pozitif bakmak hep daha sağlam adım atmanizi ve sağlıklı kararlar vermenizi sağlar bunun yoluda kendinizi sevmekten geçiyor. Onu bunu şunu kafamıza taka taka zehir zıkkım bi hayat yaşıyoruz çoğumuz. Ama ilk önce "ben" demeyi öğrenirsek hayat belkide o kadar zor gelmiyecek. Çünkü gerçekten en değerli biziz. Bizden bir tane daha yok

Tebrik ederim.

Ben kendi adıma, kendimin değerli olduğunu, önce benim kendime değer vermem gerektiğini geç de olsa öğrendim.

Allıkta aldım

Her sabah 15 dk erken uyanmam bana yetiyor.
Evlenmeden önce yeterince bakımlıydım. Evlilik, doğum, sonra iş hayatına dönüş, bebek, eş, kaynana. Hafta içi koşuşturma, haftasonu koşuşturma. tükenmiştim. İlk iş eve yardımcı aldım. Ortalığı derliyor, topluyor, ütü de yapıyor. İnternet sitelerin de bir kaç alışveriş yaptım. Her haftasonu oğlunu, torununu ve geliniyle bizi monte etmeye çalışan kayınvalideye de bunu istemediğimi söyledim. Sonuç ne olacak bilmiyorum, toparlandım ve kendimi çok iyi hissediyorum.

Kendimizi sevmeli ve kendimize değer vermeliyiz. Bence yükü başkasına atmalı... :)

Bununla ilgili şöyle bir anım var ben hasta oluyorum doktora yanlız gidiyoruk heryere yanlız gidiyorum ablamlar ise hep annemle gidiyor birgün babama dedimki neden ben heryerde yanlızım tekim falan diye babam aynen şu cümleyi kurdu;
sen başının çaresine bakabiliyorsun bu mallar bişeyen anlamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…