Gunaydın, yazdıklarım işe yaradıysa ne mutlu bana. Her şey biz de biter, buna olan inancımız kaybetmeyelim. Zor bir haftasonu geçirdim, zor bir gece. Ama hep kalk ve yap dedim içten içe. Başka bir değişimi de size anlatmak istiyorum. Kızım pazar günlerini evde geçirmek istemez, sürekli kapının arkasına geçer ve dışarıya çıkmak istediğini söyler. Ben de tipik pazar moduna geçerim, yapılacak milyonlarca iş vardır ve tabii olmazsa olmazlarımızdan kayınvalide ziyareti. Pazar gününü bir çok işi yarım ve dinlenmemiş olarak tamamlardık.
Her haftadan farklı olarak, dün yemeğim henüz pişmeden, altını kapattım, gelirken tekrar pişirebilirdim ve dışarı çıkmak için güneşi kaçırmamalıydım. Kayınvalidenin zamansız arayışını kibarlıkla redettirdim eşime. Kızım için çok güzel bir gün oldu, oynadı eğlendi. Eşimin yüzünde annesi ile görüşememesinin sıkıntısını gördüm ve karşıma aldım konuştum. Net cümleler kurdum. Benimle aynı fikirde olduğunu söyledi.
Gece kızım iyi uyuyamadı, 10 gündür kulak ağrısı var, kesik kesik uyudum, uyuyamadım, sabahta 15 dk bir gecikmeyle işe geldim.
Az biraz programı ayarlayamadığımı söyleyebilirim ama fena bir gün de geçirmedik diye düşünüyorum. Bizim programımız oldu, bizim hayatımız.